dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Bu yaşta içki içmemenizi ancak tavsiye edebilirim, dinleyip dinlememek size kalmış bir şeydir. Beni esas korkutan bir arkadaşımın evi demişsiniz bana kalsa çok daha riskli dışarıda en azindan bir bağırsanız bir sürü insan gelir hiç mi korkunuz yok bir hap atsalar içkinize, içeceğinize (kola, meşrubat dahil) Allah korusun neler duyuyoruz. Kiz arkadasinizin evi bile olsa o atsa içeceğinize bir sey bir erkek çağırsa eve sizin üzerinizden maddi menfaat kazansa belki size uç örnekler geliyor ama bizimkilerin bir lafı var bir kere oluyor zaten diye ve eminim bunu yaşayanlar da benim başıma gelmez diyordu.
Hiç bir koşul şiddeti haklı çıkarmıyor benim gözümde, ama sen şunu yapmıştın, bunu yapmıştın gibi bir mazereti olamaz. Alırsınız karşınıza oturur konuşursunuz. Yani sizin de babanızın da davranışı hatalı bence
Benden size bir abla tavsiyesi bu yaşta bu şekilde evlere gitmeyin bugün içki derler yarın uyuşturucu madde olur siz bu sekil rahat içtiginize göre evde yetişkin bir insan da yok belli ki ve dışarıda da yanınızdaki insana ne kadar güvenseniz de içeceğinizi açtıktan sonra bir yere kalktınız lavabo gibi asla o içeceğe dokunmayın. Paranoya gelebilir size ancak bir şey kaybettirmez.

pardon ama ınsanların ne yasadıgını bılemezsınız annemın benı babamdan korumak ıstemesının bır sebebı var bellı kı yoksa annemın onayladıgını dusunmeyın

zaten arkadasın evınde ıctıgımızı soylemem bır bahane degıldı sordular soyledım ve evet annemle babam arasında tepkı farkları var sorun da bu zaten yardım ıstememın amacı da babam gelınce nasıl davranmam gerek onun ıcın soruyorum

buraya uye olmak ıcın ılla yetıskın mı olmam gerek anlamadım ben de bir kızım yardım alacagım baslıklar var

Bız arkadaşlarımızla 14 yaşında başlamıştık ama öyle kor kütük şeklinde hiç eve gelmedim cesarete bak ya

Babanız gelince sakin bir anını kollayıp özür dileyin, tokat atması yanlış babanızı tanımıyorum size vurma huyu var mı şiddete meyilli mi bilmiyorum lakin normalde sakin yapıda biriyse bir anlık endişe ve korkuyla vurmuş olabilir.
16 yaşındasınız gençlik hevesleri, heyecanları yaşanabilir alkol almak da buna dahil, ki gençliğimde ben de alkol alırdım ama ailemin bilgisi dahilinde olurdu ortamı kimlerle olduğumu görür bilirlerdi, siz defalarca ailenizden gizli alkol almışsınız yazdıklarınıza bakınca öyle anlaşılıyor, neredesiniz yanınızda kimler var ya da kimler geldi, size o alkolü kim temin etti diye ailenizin kafasında bin türlü soru olmuştur korkmuşlardır, ki ben de olsam korkarım çünkü 18 yaş altına alkol satışı bile yasak kendi yaş grubunuzla takılıyorsanız içkiyi size kim ne niyetle alıyor ?
Toysunuz ve arkadaşım dediğiniz kişilerin evinde bile başınıza neler gelebileceğini kestiremiyorsunuz.

Arkadaşlar babaya da haklı diyenler gerçekten inanamıyorum. Bana sorsanız o tokatla haklı iken haksız duruma düşmüş. Burası kadınların olduğu bir platform ve biz şiddeti haklı görebiliyoruz gerçekten içler acısı durumdayız herhalde.
Kendiniz diyorsunuz karşınızdaki çocuk daha adı üzerinde çocuk (konu sahibi lütfen alınma) bizler de hata yapıyoruz insanız bunun çözümü şiddet mi?
O zaman eşini aldatan x hanımefendiyi eşi gözü döndü cinnet geçirdi öldürdü burada haklı mı beyefendi?
Ben gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlarınıza.

pardon ama ınsanların ne yasadıgını bılemezsınız annemın benı babamdan korumak ıstemesının bır sebebı var bellı kı yoksa annemın onayladıgını dusunmeyın
Babanızdan korumasına gereken konu ne bi anlatında okuyalim.

Adam gene bi tokatla yetinmiş daha fazla gerilmemek için dışarı çıkmış.

Anneniz 16 yaşında sarhoş gelen kızını babası anlamasın diye fırıldak çevirmesini mi savunalım.

16 yaşında alkole başlayacak ne yaptın sen ? Baban çok haklı.İdare ederim diyen annen iyiliğini düşünmüyor .

Bu yorumla bu yorum farkı ne ki biri beğenmedim dolu

hayır babam ılk defa bana vurdu ama sınırlenınce gozu cok donebıluyor fiili degıl ama psıkolojık olarak mahvediyor ınsanı

yardım ıstememın amacı da babam gelınce nasıl davranmam gerek onun ıcın soruyorum
Geldiğinde "konuşabilir miyiz" diyip oturun. Lafın arasında sıkıştırmayın yani..
"Size haber vermeden içki içtiğim için özür dilerim, hatamın farkındayım" diyin fakat şiddetin de uygun cevap olmadığını, tokat atılmayı hak etmediğinizi, bunun sizi kırdığını söyleyin. Net olun.

Konuyu neden şorta bağladınız, şortla ne alakası var?

sadexe arkadasım ve ben takılıyoruz baska bır ortamımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…