pardon ama ınsanların ne yasadıgını bılemezsınız annemın benı babamdan korumak ıstemesının bır sebebı var bellı kı yoksa annemın onayladıgını dusunmeyın16 yaşında eve sarhoş gel. Annen bilseydim idare ederdim desin. Ve annen hatalı diye yorum yazan kişiye anneni savun.
Ya biz ülkece bi yere dogru gidiyoruz heryer, her kurum, her ortam kokuştuk leş kokuyoruz.
Sonumuz hayır olur inşallah.
Çocuklarımı geceleri parka çıkarıyorum. ( park çok büyük bir kısmında gençler takılıyor)
16 yaşında çocuklar içki içiyor, bir sigara içiyorlar oyle bi çekmek sanki madde çekiyorlar, kızlar bir şort giyiyor g*tlerinin yarısı gözüküyor bakakalıyorum. Aileler hiç mi o şortu görmüyor evden çıkarken. Bazılari hem göğüs, hem yarısına kadar g*t gözüken şortlar…
zaten arkadasın evınde ıctıgımızı soylemem bır bahane degıldı sordular soyledım ve evet annemle babam arasında tepkı farkları var sorun da bu zaten yardım ıstememın amacı da babam gelınce nasıl davranmam gerek onun ıcın soruyorumBabanız saçmalamış, tepkilerini kestiremiyorsanız bir dengesizliği var demektir.
Zaten şiddete başvurmak mazeretsiz bir hata.
Ama reşit olmadan içki içmenizin "ama arkadaşın evinde içtik" gibi açıklamaları filan olamaz. Kızım olacak yaştasınız, 16 yaşında eve kör kütük sarhoş gelseniz ben de karşıma alır bütün dışarı çıkma izinlerinizi gözden geçirecek bir düzenleme yapardım sizinle. Anneniz fazla yumuşak, babanız fazla sert davranmış.
Ne konuda yardım istiyorsunuz?
buraya uye olmak ıcın ılla yetıskın mı olmam gerek anlamadım ben de bir kızım yardım alacagım baslıklar varHer seyin bir zamani var. Sizin yasinizda alkolun a'sini bile agzima alamazdim ne annem ne babam bu konuda kesinlikle cok sertti. 29 yasimda evde raki masasi kurdum beraber yedik ictik.
O yediginiz tokati ben dayaktan saymam. O bi aklin basina gelsin uyarisidir bircok seyin de onunu alir. Afiyetler olsun. Yasinizi bekleyin.
Ayrica 16 yasinda KK uyesi olmak... cocuklar cocuklugunuzu mu yasasaniz acaba??
Her seyi yasindan ve zamanindan once yasadiktan sonra bizim yasimizda neler olcak biliyo musunuz? Hosgeldin tukenmislik sendromu bebek. Gecmis olsun.
Babanız gelince sakin bir anını kollayıp özür dileyin, tokat atması yanlış babanızı tanımıyorum size vurma huyu var mı şiddete meyilli mi bilmiyorum lakin normalde sakin yapıda biriyse bir anlık endişe ve korkuyla vurmuş olabilir.zaten arkadasın evınde ıctıgımızı soylemem bır bahane degıldı sordular soyledım ve evet annemle babam arasında tepkı farkları var sorun da bu zaten yardım ıstememın amacı da babam gelınce nasıl davranmam gerek onun ıcın soruyorum
Babanızdan korumasına gereken konu ne bi anlatında okuyalim.pardon ama ınsanların ne yasadıgını bılemezsınız annemın benı babamdan korumak ıstemesının bır sebebı var bellı kı yoksa annemın onayladıgını dusunmeyın
16 yaşında alkole başlayacak ne yaptın sen ? Baban çok haklı.İdare ederim diyen annen iyiliğini düşünmüyor .
Bu yorumla bu yorum farkı ne ki biri beğenmedim doluAlkolün 18 yaş üstüne satmalarının bir sebebi var. 16 yaş alkol için yeterli bir yaş değil. Babanız kızmakta haklı, vurması göreceli.
Şayet bende çocuğun dayakla adam olduğuna inanan kesimdenim.
Yaptığınız hiç hoş değil, içecektiniz neden tadımlık içip bırakmadınız. Umarım size ders olur ve birdaha böyle şeylere kalkışmazsınız
Birini Nur yazdıBu yorumla bu yorum farkı ne ki biri beğenmedim dolu
Biri vurması haklı demiş, diğeri vurmasının göreceli olduğunu söyleyip kendisinin şiddete bakış açısını belirtmiş.Bu yorumla bu yorum farkı ne ki biri beğenmedim dolu
hayır babam ılk defa bana vurdu ama sınırlenınce gozu cok donebıluyor fiili degıl ama psıkolojık olarak mahvediyor ınsanıBabanız gelince sakin bir anını kollayıp özür dileyin, tokat atması yanlış babanızı tanımıyorum size vurma huyu var mı şiddete meyilli mi bilmiyorum lakin normalde sakin yapıda biriyse bir anlık endişe ve korkuyla vurmuş olabilir.
16 yaşındasınız gençlik hevesleri, heyecanları yaşanabilir alkol almak da buna dahil, ki gençliğimde ben de alkol alırdım ama ailemin bilgisi dahilinde olurdu ortamı kimlerle olduğumu görür bilirlerdi, siz defalarca ailenizden gizli alkol almışsınız yazdıklarınıza bakınca öyle anlaşılıyor, neredesiniz yanınızda kimler var ya da kimler geldi, size o alkolü kim temin etti diye ailenizin kafasında bin türlü soru olmuştur korkmuşlardır, ki ben de olsam korkarım çünkü 18 yaş altına alkol satışı bile yasak kendi yaş grubunuzla takılıyorsanız içkiyi size kim ne niyetle alıyor ?
Toysunuz ve arkadaşım dediğiniz kişilerin evinde bile başınıza neler gelebileceğini kestiremiyorsunuz.
Geldiğinde "konuşabilir miyiz" diyip oturun. Lafın arasında sıkıştırmayın yani..yardım ıstememın amacı da babam gelınce nasıl davranmam gerek onun ıcın soruyorum
Konuyu neden şorta bağladınız, şortla ne alakası var?16 yaşında eve sarhoş gel. Annen bilseydim idare ederdim desin. Ve annen hatalı diye yorum yazan kişiye anneni savun.
Ya biz ülkece bi yere dogru gidiyoruz heryer, her kurum, her ortam kokuştuk leş kokuyoruz.
Sonumuz hayır olur inşallah.
Çocuklarımı geceleri parka çıkarıyorum. ( park çok büyük bir kısmında gençler takılıyor)
16 yaşında çocuklar içki içiyor, bir sigara içiyorlar oyle bi çekmek sanki madde çekiyorlar, kızlar bir şort giyiyor g*tlerinin yarısı gözüküyor bakakalıyorum. Aileler hiç mi o şortu görmüyor evden çıkarken. Bazılari hem göğüs, hem yarısına kadar g*t gözüken şortlar…
sadexe arkadasım ve ben takılıyoruz baska bır ortamımız yokBabanız gelince sakin bir anını kollayıp özür dileyin, tokat atması yanlış babanızı tanımıyorum size vurma huyu var mı şiddete meyilli mi bilmiyorum lakin normalde sakin yapıda biriyse bir anlık endişe ve korkuyla vurmuş olabilir.
16 yaşındasınız gençlik hevesleri, heyecanları yaşanabilir alkol almak da buna dahil, ki gençliğimde ben de alkol alırdım ama ailemin bilgisi dahilinde olurdu ortamı kimlerle olduğumu görür bilirlerdi, siz defalarca ailenizden gizli alkol almışsınız yazdıklarınıza bakınca öyle anlaşılıyor, neredesiniz yanınızda kimler var ya da kimler geldi, size o alkolü kim temin etti diye ailenizin kafasında bin türlü soru olmuştur korkmuşlardır, ki ben de olsam korkarım çünkü 18 yaş altına alkol satışı bile yasak kendi yaş grubunuzla takılıyorsanız içkiyi size kim ne niyetle alıyor ?
Toysunuz ve arkadaşım dediğiniz kişilerin evinde bile başınıza neler gelebileceğini kestiremiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?