dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Haksız ama 16 yaşındaki çocuğunu zilzurna görünce ne yapacağını şaşırmış, sakinleşmek için evi de terketmiş zaten.

Haksız ama 16 yaşındaki çocuğunu zilzurna görünce ne yapacağını şaşırmış, sakinleşmek için evi de terketmiş zaten.
Ben de onu diyorum zaten eşini aldatan x hanımefendi örneğinde beyefendinin de gözü dönmüş ne yapacağını şaşırmış cinnet geçirmiş nasıl olduğunu anlamamış.

Konuyu neden şorta bağladınız, şortla ne alakası var?
Size sorcaktım yorumumu nereye bağlayıp bağlamayacağımı.

Ayrıca bi yere de bağlamadım, parkta gördüklerimi yazdım.

Konu sahibine sende giyiyormusun deseydim bağlardım konuyu şorta…

Parklarda 15-16 yaşında çocuklar alkol, tuhaf tarzda ictikleri sigara, kızların totolarının yarısının dışarıda olduğu şortlar, üstlerine giydikleri croplar, erkeklerin tayt gibi hatta bazıları tayt gibi giydikleri pantalonları yazarım aha bi daha da yazdım…

Ben de onu diyorum zaten eşini aldatan x hanımefendi örneğinde beyefendinin de gözü dönmüş ne yapacağını şaşırmış cinnet geçirmiş nasıl olduğunu anlamamış.
Bu baba öyle bir baba olsaydı bu kız arkadaşlarıyla eğlenmek için gece dışarı çıkamazdı. Çocuğa güvenip izin vermiş ama iyi niyeti suistimal edilmiş. İzin evet, 16 yaşındaki bir çocuk ancak ebeveyn izniyle gece dışarı çıkabilir.

Olayın şortla alâkası nedir? Size ne insanların şortundan göğüs dekoltesinden içmesinden? Biz de 15 16 yaşlarımızda gayet de ağzımızla içerdik, efendi gibi vakit geçirirdik. Sapla samanı karıştırmayın.

hayır babam ılk defa bana vurdu ama sınırlenınce gozu cok donebıluyor fiili degıl ama psıkolojık olarak mahvediyor ınsanı
Anladım, o zaman her ne kadar tokat atmasını yanlış bulsam da korkuyla vurduğunu düşünüyorum çünkü o bir anlık sürede babanızın aklından binbir türlü korku endişe geçmiştir.

Siz toysunuz aileniz ise hayat tecrübesine sahip yetişkin insanlar, neler görüp duyuyorlar kızları için çok korkmuşlardır, ayrıca ailenizden gizli yaptığınız her şeyde aranızdaki güveni sarsıyorsunuz babanız artık dışarı çıkmak istediğinizde şüpheyle yaklaşacak.

Dediğim gibi babanız geldiğinde sakince konuşun yaptığınızın hata olduğunu söyleyin, siz konuşmadan önce anneniz konuşup babanızı yumuşatsın, annenizle de konuşun özür dileyin o da çok korkmuştur şimdi anlamıyorsunuz belki ama anne babalar o kadar çok şey yaşayıp görüyorlar ki evlatları için bin türlü korku geliştiriyorlar, gençsiniz yanlışlar yapabilirsiniz hevesleriniz de olabilir siz de hayatı tecrübe ederek öğreneceksiniz ama bazı yanlışlar vardır ki hayatınızı allak bullak eder o yüzden ailenizin duyunca kızıp köpüreceğini bilseniz de onlardan hiçbir şey saklamayın gizli saklı adımlar atmayın, kötü niyetli karakter yoksunu tipler en çok ailesinden gizli işler yapan, yaptıklarını ailesi öğrenecek diye korkanlara musallat oluyor çünkü.

Son düzenleme:
Çok alaka var bana göre.

G*t*nün yarısı açıkta şortla, gögüsler ortada cropları eleştiririm.

Sizene benim yorumumdan sen g*t, göğüs görmeyi sevebilirsin ben sevmiyorum.

Sen istersen 13 de içseydin banane konu mu açtında seni masaya yatırayım.

Gayette sapla samanı ayırırım.

Aaa bir güruh var kk’da beğenmedimler, ay senin görüşün iğrenç alt yapılı yorumlar.
Sizin gibi düşünmek zorundamıyım.

Hani herkes yeşildi….

Tepkisin de haklı baba ve bu ilk kez olmamış demekki önceden uyarı yapılmış yine aynı şeyi yapmış
16 yaşında içip arkadaş evinde herşey olabilir ve bunun devamı gelebilir
Kimse iyi ki tokati atmış demedi zaten ama haklı mi haklı baba
Görmezden gelse daha mi iyi uyarıya rağmen iki kez yapan kişi 3 5 yapar

Herşeyin zamanı var ve icmeyversin alkolü içince ne oluyor büyümüş mü oluyor genç mi oluyor
Kanıtlamak mi oluyor bu yaslar biraz tehlikeli

Ha herkesin yasam şekli kültürü ortamı diyoruz
Ona gore bir şeyler yazıyoruz ama zaten alkol başlı başına büyük sıkıntı bide bu yaşta

Ben şiddetin hiçbir ama sı fakat ı olduğuna inanmıyorum. Konuşmak denen bir kavramımız var. Hiçbir koşul şiddeti haklı çıkarmıyor benim gözümde. Çocuğum dışarıda susmuyor poposuna vurayım ile çocuğum içki içmiş vurayım ın gibi gibi örnekler çoğaltılabilir hicbir farkı yok benim için.

Konu şort ve ya crop değil, tekrar yazayım bari.16 yaşında bir çocuğun sigara ve alkol kullanmasına hepimiz karşıyız ama giyimle kuşamla bir alakası yok konunun.

Siz bağlaçları ve soru eklerini ayırmayı öğrenin kâfi, sizin seviye için yeterli. Size şort dekolte seviyor musunuz diye soran olmadı, konuyla da alâkası yok. Size ne insanların mabadından memesinden, ne giyeceğimizi size mi soracağız? İnsanların yaşam tarzını eleştirmek size kalmadı.

Baban çok haklı, o kadarla kaldığına dua et bence. Git özür dile babandan yani, gençlik hevesi falan değil bu bizde ergen olduk babamızın yan gözle bakması bile yetiyordu bazı şeyleri yapmamamız için.

sadexe arkadasım ve ben takılıyoruz baska bır ortamımız yok
İçkiyi kim alıyor? 18 yaş altına tütün ve alkol ürünleri satışı yasak cezası var, hiçbir büfe market bakkal vb size satış yapamaz yaparsa şikayet edilir, yaşınıza bakmadan satış yapan bir yerden alıyorsanız o kişinin niyetinden de şüpheye düşerim şahsen, başınıza birileri tarafından bir şey gelmesini geçtim ya alkolden zehirlenseniz?

Bakın yıllar yıllar evvel sizin gibi ailesinden gizli arkadaş evinde alkol alan bir akrabam ki o da sizin yaşlarınızdaydı bir evin bir kızıydı, ailesi alkol aldığını anlamasın diye ayılmak için arkadaşının evinde duşa giriyor alkolünde etkisinden belki detüplü şofbenin zehirlediğini anlamıyor, diğer arkadaşlarının da kafası güzel kızın zehirlendiğini fark etmiyorlar kız öldü, ailesi mahvoldu ömür boyu evlat acısıyla yanıp tutuşmaya mahkum oldular bunun şakası yok, ailesi bilseydi kız da saklamak için kendince çözümler üretmeyecek belki bugün yaşıyor olacaktı, ne olursa olsun kavga edip günlerce ağlasanız da anne babanızdan hiçbir şey gizlemeyin.

Evet eleştiriyorum.
Sana ne benim bağlacımdan soru ekimden, sen benim yorumlarımı okuma bana kafi…
Senin, seviyeden kokularda burnuma kadar geldi.
Leşşşş…
Eleştiriyorum sanane!!!!

Konu şort ve ya crop değil, tekrar yazayım bari.16 yaşında bir çocuğun sigara ve alkol kullanmasına hepimiz karşıyız ama giyimle kuşamla bir alakası yok konunun.
Parkta gördüğümü yazmam neden bu kadar gerdi sizi.
Hoşuna gitmediyse okumazsın yorumumu geçersin.
Ben konuda alaka gördüm.
Sen görme…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…