- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Haksız ama 16 yaşındaki çocuğunu zilzurna görünce ne yapacağını şaşırmış, sakinleşmek için evi de terketmiş zaten.Arkadaşlar babaya da haklı diyenler gerçekten inanamıyorum. Bana sorsanız o tokatla haklı iken haksız duruma düşmüş. Burası kadınların olduğu bir platform ve biz şiddeti haklı görebiliyoruz gerçekten içler acısı durumdayız herhalde.
Kendiniz diyorsunuz karşınızdaki çocuk daha adı üzerinde çocuk (konu sahibi lütfen alınma) bizler de hata yapıyoruz insanız bunun çözümü şiddet mi?
O zaman eşini aldatan x hanımefendiyi eşi gözü döndü cinnet geçirdi öldürdü burada haklı mı beyefendi?
Ben gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlarınıza.
Ben de onu diyorum zaten eşini aldatan x hanımefendi örneğinde beyefendinin de gözü dönmüş ne yapacağını şaşırmış cinnet geçirmiş nasıl olduğunu anlamamış.Haksız ama 16 yaşındaki çocuğunu zilzurna görünce ne yapacağını şaşırmış, sakinleşmek için evi de terketmiş zaten.
Kisisel diye yorumladimBu yorumla bu yorum farkı ne ki biri beğenmedim dolu
Size sorcaktım yorumumu nereye bağlayıp bağlamayacağımı.Konuyu neden şorta bağladınız, şortla ne alakası var?
Bu baba öyle bir baba olsaydı bu kız arkadaşlarıyla eğlenmek için gece dışarı çıkamazdı. Çocuğa güvenip izin vermiş ama iyi niyeti suistimal edilmiş. İzin evet, 16 yaşındaki bir çocuk ancak ebeveyn izniyle gece dışarı çıkabilir.Ben de onu diyorum zaten eşini aldatan x hanımefendi örneğinde beyefendinin de gözü dönmüş ne yapacağını şaşırmış cinnet geçirmiş nasıl olduğunu anlamamış.
Olayın şortla alâkası nedir? Size ne insanların şortundan göğüs dekoltesinden içmesinden? Biz de 15 16 yaşlarımızda gayet de ağzımızla içerdik, efendi gibi vakit geçirirdik. Sapla samanı karıştırmayın.16 yaşında eve sarhoş gel. Annen bilseydim idare ederdim desin. Ve annen hatalı diye yorum yazan kişiye anneni savun.
Ya biz ülkece bi yere dogru gidiyoruz heryer, her kurum, her ortam kokuştuk leş kokuyoruz.
Sonumuz hayır olur inşallah.
Çocuklarımı geceleri parka çıkarıyorum. ( park çok büyük bir kısmında gençler takılıyor)
16 yaşında çocuklar içki içiyor, bir sigara içiyorlar oyle bi çekmek sanki madde çekiyorlar, kızlar bir şort giyiyor g*tlerinin yarısı gözüküyor bakakalıyorum. Aileler hiç mi o şortu görmüyor evden çıkarken. Bazılari hem göğüs, hem yarısına kadar g*t gözüken şortlar…
Anladım, o zaman her ne kadar tokat atmasını yanlış bulsam da korkuyla vurduğunu düşünüyorum çünkü o bir anlık sürede babanızın aklından binbir türlü korku endişe geçmiştir.hayır babam ılk defa bana vurdu ama sınırlenınce gozu cok donebıluyor fiili degıl ama psıkolojık olarak mahvediyor ınsanı
Çok alaka var bana göre.Olayın şortla alâkası nedir? Size ne insanların şortundan göğüs dekoltesinden içmesinden? Biz de 15 16 yaşlarımızda gayet de ağzımızla içerdik, efendi gibi vakit geçirirdik. Sapla samanı karıştırmayın.
Tepkisin de haklı baba ve bu ilk kez olmamış demekki önceden uyarı yapılmış yine aynı şeyi yapmışArkadaşlar babaya da haklı diyenler gerçekten inanamıyorum. Bana sorsanız o tokatla haklı iken haksız duruma düşmüş. Burası kadınların olduğu bir platform ve biz şiddeti haklı görebiliyoruz gerçekten içler acısı durumdayız herhalde.
Kendiniz diyorsunuz karşınızdaki çocuk daha adı üzerinde çocuk (konu sahibi lütfen alınma) bizler de hata yapıyoruz insanız bunun çözümü şiddet mi?
O zaman eşini aldatan x hanımefendiyi eşi gözü döndü cinnet geçirdi öldürdü burada haklı mı beyefendi?
Ben gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlarınıza.
Konu şort ve ya crop değil, tekrar yazayım bari.16 yaşında bir çocuğun sigara ve alkol kullanmasına hepimiz karşıyız ama giyimle kuşamla bir alakası yok konunun.Size sorcaktım yorumumu nereye bağlayıp bağlamayacağımı.
Ayrıca bi yere de bağlamadım, parkta gördüklerimi yazdım.
Konu sahibine sende giyiyormusun deseydim bağlardım konuyu şorta…
Parklarda 15-16 yaşında çocuklar alkol, tuhaf tarzda ictikleri sigara, kızların totolarının yarısının dışarıda olduğu şortlar, üstlerine giydikleri croplar, erkeklerin tayt gibi hatta bazıları tayt gibi giydikleri pantalonları yazarım aha bi daha da yazdım…
Siz bağlaçları ve soru eklerini ayırmayı öğrenin kâfi, sizin seviye için yeterli. Size şort dekolte seviyor musunuz diye soran olmadı, konuyla da alâkası yok. Size ne insanların mabadından memesinden, ne giyeceğimizi size mi soracağız? İnsanların yaşam tarzını eleştirmek size kalmadı.Çok alaka var bana göre.
G*t*nün yarısı açıkta şortla, gögüsler ortada cropları eleştiririm.
Sizene benim yorumumdan sen g*t, göğüs görmeyi sevebilirsin ben sevmiyorum.
Sen istersen 13 de içseydin banane konu mu açtında seni masaya yatırayım.
Gayette sapla samanı ayırırım.
Aaa bir güruh var kk’da beğenmedimler, ay senin görüşün iğrenç alt yapılı yorumlar.
Sizin gibi düşünmek zorundamıyım.
Hani herkes yeşildi….
Birini Nur yazdı
Biri vurması haklı demiş, diğeri vurmasının göreceli olduğunu söyleyip kendisinin şiddete bakış açısını belirtmiş.
Kişisel kesinlikle ve çok kötü bir davranış.Kisisel diye yorumladim
Baban çok haklı, o kadarla kaldığına dua et bence. Git özür dile babandan yani, gençlik hevesi falan değil bu bizde ergen olduk babamızın yan gözle bakması bile yetiyordu bazı şeyleri yapmamamız için.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
İçkiyi kim alıyor? 18 yaş altına tütün ve alkol ürünleri satışı yasak cezası var, hiçbir büfe market bakkal vb size satış yapamaz yaparsa şikayet edilir, yaşınıza bakmadan satış yapan bir yerden alıyorsanız o kişinin niyetinden de şüpheye düşerim şahsen, başınıza birileri tarafından bir şey gelmesini geçtim ya alkolden zehirlenseniz?sadexe arkadasım ve ben takılıyoruz baska bır ortamımız yok
Evet eleştiriyorum.Siz bağlaçları ve soru eklerini ayırmayı öğrenin kâfi, sizin seviye için yeterli. Size şort dekolte seviyor musunuz diye soran olmadı, konuyla da alâkası yok. Size ne insanların mabadından memesinden, ne giyeceğimizi size mi soracağız? İnsanların yaşam tarzını eleştirmek size kalmadı.
Parkta gördüğümü yazmam neden bu kadar gerdi sizi.Konu şort ve ya crop değil, tekrar yazayım bari.16 yaşında bir çocuğun sigara ve alkol kullanmasına hepimiz karşıyız ama giyimle kuşamla bir alakası yok konunun.
Sende olaya ne güzel örnek vermişinBız arkadaşlarımızla 14 yaşında başlamıştık ama öyle kor kütük şeklinde hiç eve gelmedim cesarete bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?