Dün gece olanlar...

Anlattığın kadarıyla bana öyle gelmedi.Baban da pek net değil.Abine sınır koyamamış.Abinle tek başına aynı evde yaşasaydın yine de ezilmez miydin?Burada evlilik hayatıyla aile hayatı ayrılıyor işte.Her ne kadar tam sınır belirleyemese de güç aldığın bir baban var o evde annen var.Ama yengen kendi evinde tek.Yani abin boğazlasa kimse yok.Kaçmasının verdiği eziklikle de abinin lafından çıkmıyor.Herkes kendi delisine sahip çıksın.Sizin deliniz de abiniz yengeniz onun maşası.He o da bu maşalığı yapmaktan şikayetçi değil.Çünkü böyle yaparsa abinin gözünde değerleneceğini düşünüyor.

Yengemden tek isteğim benden uzak durması
Abimle ne yapıyorsa yapsınlar
Yengemle aynı soyadı taşımak bile yeterince ağır zaten

Baban gereken cevabı vermiş yengende almış payını daha ne acıyorsun hangi devirde yaşıyoruz ne yerine koydu senide böyle çirkin bi şekilde anlataniliyor yazık gerçekten

Abin senin eğitimini, toplumdaki yerini, kendi ayakları üzerinde durabildiğini falan mı kıskanıyor??? Bu kardeşini korumak falan değil. Restini çekene kadar kurtulamazsın. Bunun aynından bende de vardı. Çok şükür kurtuldum. Önce restimi çektim. Yine de bu sefer anneme babama baskı yapıyordu. Evlenince hiç kalmadı. Sade bir nikah töreniyle evlendik. Ona bile davet etmedim. Yine de geldi. Konuşmuyorum asla da konuşmam. Kimse benim hayatımı ipotek altına alamazdı. Hele de kendi ezikliği yüzünden

Bir önceki konudan yengene yaptığın şey yüzünden kadına üzüldüm ne şirret görümceymişsin . Sende masum sayılmazsın . Ortalığı birbirine katmışsın. Azcık sabredip gitmelerini bekleseydin. İnsanlarda birbirine bakacak yüz bırakmamışsın.

Kadını o saatte tek başına bırakmış ya başına bir iş gelse Allah korusun kaçırsalar,öldürseler,tecavüz etseler ne olacaktı?Bunun hesabını nasıl verecekti öbür dünyada?Vicdan azabı çeker diyemiyorum şu konuşmalarından ve kadını sap gibi bırakmasından sonra zaten öyle bir duyguya sahip olabileceğini sanmıyorum.Konu sahibi az değil yenge de sütten çıkmış ak kaşık değil ama konu sahibi daha fettan ondan

"Görümcem her gittiğim yere geliyor,sanki korumak gibi... Ben çok sıkıldım,en son gelme dediğim halde beni almaya geldi bende kızdım onu durakta bıraktım" deseydi konu sahibi o zaman geline hak veren üyelerin yorumlarini görseydik kk gelin noktasında hep ayrimci az bile yapmışsınız kimse kimsenin hayatına karışamaz. Gelin iyi niyetli olsa kocasının huyunu bilen biri olarak bu durumu kocasına yetiştirmez... Aklınca intikam almak istemiş ama elinde patlamiş,iyi de olmuş.

Berbat bir abi ve yenge 24 yaşındaki bir birey istediğini yaşar iyiki böyle berbat bir ailem yok
Yengenize iyi demişsiniz hatta az bile
Abinizlede muhatap olmayın bence sizi malı olarak gören birinden hayır gelmex

Burda sizin kavganız abinizle yengenize çok yükleniyorsunuz, tamam keşke sizi gördüğünü söylemeseymiş ama siz de onu sokakta bırakmıştınız hatırlarsanız o da kendince almış intikamını . Aynı soyadı taşımak yük, karaktersiz ezik Vs. Bunlar çok ağır ayrıca çirkin ithamlar. Abimizden çok yengenizi gömmüşsünüz tüm bu hakaretleri abi hakederken yenge günah keçisi olmuş. Siz biraz yengenize takıksınız galiba. Burda asıl abi suçlu.

Söylemleri bile bir öğretmene yakışmıyor.

İyi yapmışsın yengeye
Burada kocam beni çok kıskanıyor her gittiğim yere görümcemi gönderiyor
Kız da ben arkamdan gelme dediğim halde her yere geliyor deseydi burada resmen linç edilirdi
Ağzı dili yok mu gitmiyorum ben desin
Sen git kızkardeşinin arkasından desin
Bir kavga ederler ondan sonra bir şey olmaz

Senin yenge zavallı gibi görünüp alttan ortalık karıştıranlardan plan yapmış yaptığı plan elde patlamış

Bu yorumu okumadan yazmışım
Birebir aynı düşüncelerim çok haklısınıx

Ben anlamıyorum abinize yengenize ne oluyor? Siz çıkıp demiyor musunuz ki benim annem babam var uyarı yapacaksa onlar yapar diye?? Anneniz babanız demiyor mu size ne kardeşinizden, biz henüz hayattayız diye?

Sizi diğer konudan çook iyi hatırlıyorum. Diğer konuda yengenizi haksız çıkaramadınız diye mi bunları yazdınız siz? Hep masumsunuz, hiç bir şey yapmıyorsunuz ama herkes üstünüze geliyor. Yengeniz yalan söylememiş ki, gördüğünü anlatmış. Ne hakla kadına böyle davranır sınız?? Tuvaletin önünde oturabilirsin falan. Bu kadın sizin köleniz mi?? O git kardeşimi al der, diğeri kadıncağızı sokakta bırakır eve döner. Az bile yapmış. Bulmuşsunuz gariban kadını.

Ayrıca kafede tek taraf bebek kutlamayı da ilk defa duyuyorum. Bebek nerede?

Yahu siz gerçekten çocuksunuz, bu durumda kime öğretmenlik yaptığınızı da ayrıca merak ediyorum.

Kafe olayı hiç inandırıcı gelmedi zaten.

Öyle bir abinin eşi nasıl dışarıda oluyor ve sizi görebiliyor??? Siz ne zaman döndünüz? Bu kavga ne zaman oldu??? Yani yenge ne ara yetiştirdi?? Sizden önce mi eve koşmuş?? Geçen konudan sonra yengeye laf denilsin gibi.. Ne öğretmenisiniz ve yengenin eğitim düzeyi neydi bu arada?? Çocuklara da yol göstermeyip kendi akılları ile hareket etselerdi diyerek küçümsüyor musunuz? Zira ben üniversite öğrencilerinin derslerine giriyorum ve danışmanı olduklarımın dışındaki öğrencilerimle bile isterlerse bizzat ilgilenirim.. Kendimce hatalarımı söylerim.. Onlarda yetişkinler ama kendi akılları Vs demem.. Ayrıca merak etmeyin sizin soyadınız sizi kabul ederse hoşlandığınız çocuğun soyadı ile aynı olacak.. Yenge ile aynı soyadı taşımayacaksınız yani.. Önce kendi psikolojisi bozuk abinize baksanız keşke. Babanın yanında bağıran, eşinin üzerine yürüyen bir tip.. Bunlara susan bir aile.. Ben yengemi korudum deyip tuvaletin önüne davet eden öğretmen..

Ben sizi hakli buluyorum onveki konunuzda da haklisiniz.herkes kendi hayatina baksin.yengem abi ne sevimli görünmek için saçma sapan şeyler yapmasın abi bizde kendi karısıyla ilgilensin kadının gidişatı iyi değil paparazzi olmuş.reşit 24 yaşındaki genç kıza yanlış şeyler yapmadikca kimse bisey yapamaz.sevgilisi de olabilir sanki otoyolda gördü tövbe yarabbi .ogretmen bir kadin mesai arkadaşı veya sevgilisiyle geçemeyecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…