- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Anlattığın kadarıyla bana öyle gelmedi.Baban da pek net değil.Abine sınır koyamamış.Abinle tek başına aynı evde yaşasaydın yine de ezilmez miydin?Burada evlilik hayatıyla aile hayatı ayrılıyor işte.Her ne kadar tam sınır belirleyemese de güç aldığın bir baban var o evde annen var.Ama yengen kendi evinde tek.Yani abin boğazlasa kimse yok.Kaçmasının verdiği eziklikle de abinin lafından çıkmıyor.Herkes kendi delisine sahip çıksın.Sizin deliniz de abiniz yengeniz onun maşası.He o da bu maşalığı yapmaktan şikayetçi değil.Çünkü böyle yaparsa abinin gözünde değerleneceğini düşünüyor.Ben zaten yaklaşık 20 senedir abimle aynı evde yaşadım
Yengem 2-3 senedir yaşıyor
Hiç de abimin baskılarına boyun eğmedim kendimi yetiştirdim öğretmen oldum
Abimden korkmuyorum ki o benim abim
Ben de abimden korkup onun her dediğini yapan biri olabilirdim ama olmadım
İşte yengemle bu noktada karakterlerimiz ayrılıyor
Her insan kendi yaşantısını kendi belirler
Yengeme de hayatında mutluluklar
Umarım kimse onun kadar karakterini kaybedecek kadar ezilmez
Anlattığın kadarıyla bana öyle gelmedi.Baban da pek net değil.Abine sınır koyamamış.Abinle tek başına aynı evde yaşasaydın yine de ezilmez miydin?Burada evlilik hayatıyla aile hayatı ayrılıyor işte.Her ne kadar tam sınır belirleyemese de güç aldığın bir baban var o evde annen var.Ama yengen kendi evinde tek.Yani abin boğazlasa kimse yok.Kaçmasının verdiği eziklikle de abinin lafından çıkmıyor.Herkes kendi delisine sahip çıksın.Sizin deliniz de abiniz yengeniz onun maşası.He o da bu maşalığı yapmaktan şikayetçi değil.Çünkü böyle yaparsa abinin gözünde değerleneceğini düşünüyor.
Baban gereken cevabı vermiş yengende almış payını daha ne acıyorsun hangi devirde yaşıyoruz ne yerine koydu senide böyle çirkin bi şekilde anlataniliyor yazık gerçektenMerhaba kızlar
Mantıklı birilerinin yorumlarına öyle muhtacım ki...
24 yalındayım ve öğretmenim
Dün okul çıkışı müdür yardımcımızın bebeği olduğu için bir yerde oturup kutlayalım dedik
Evime 1 sokak ötede bir kafede oturduk öğretmenler arkadaşlarla
Anneme de haber verdim nerede olduğumu
1-2 saat oturdum tam kalkacağım sırada hoşlandığım çocuk geldi benim burada olduğumu biliyormuş
İstersen eve kadar beraber yürüyelim dedi
Ben de kabul ettim eve yürüyerek geldik başka hiçbir şey olmadı
Her neyse akşam annem komşuya beni yolladı yardım etmem için
İşim bittiğinde eve bi geldim salon darmadağın bağırışlar
Abim diyor ki sen gel buraya gel hesap vereceksin
Dedim noluyor
Meğer yengem abime beni bir çocukla baş başa yürüdüğümü söylemiş
Annem zaten hoşlandığım çocuğu biliyordu ona anlatmıştım
Babama dedim ki baba sadece eve kadar yürüdük ben kötü bir şey yapmadım
Biz onunla sevgili değiliz ki dedim
Tabi abim esti gürledi kıyamet koptu oraları anlatmak istemiyorum
Benim gözlerim doldu tabi babam bunu görünce
Abime hafi oğlum siz yarın evinize dönün amcanı dükkanda yalnız bırakma benim kızım hafta içi çalışıyor bu kadar misafirlik yeter dedi
Bence bu cevap sana yeterli abi artık sus dedim abım bir şey diyemedi
Abim yengeme baya kızmış bağırmış kardeşimi niye hemen alıp gelmedin diye
Yengem de yanındaki çocuktan korktum nasıl öyle bir şey yapayım diye
Abim daha da sinirlenmiş yengemin üzerine yürümüş babam olaya girmiş
Annem dediki yengenin üzerine gitme odanda yatıyor
Gittim odama baktım ağlamış öylece duruyor
Sen var ya çok zavallısın yenge
Abimin gözüne girmek için onun seni sevmesi için mi böyle bir şey yaptım yoksa geçen sefer seni bıraktığım için intikam mı almak istedin
Bu zavallılığını neye borçluyuz dedim
Abimin odasına gitme çok sinirli
Eğer yüzün varsa annemle babamın yanına git
Yoksa tuvaletin kapısının önünde oturabilirsin dedim
Baktım içini çekiyor bir şey demedi
O gece odamda kaldı ben de bir şey demedim çünkü gerçekten acıyordum
Ne hissedeceğimi şaşırdım o kadar bunaldım ki
Lütfen mantıklı yorumlar yapın
Kadını o saatte tek başına bırakmış ya başına bir iş gelse Allah korusun kaçırsalar,öldürseler,tecavüz etseler ne olacaktı?Bunun hesabını nasıl verecekti öbür dünyada?Vicdan azabı çeker diyemiyorum şu konuşmalarından ve kadını sap gibi bırakmasından sonra zaten öyle bir duyguya sahip olabileceğini sanmıyorum.Konu sahibi az değil yenge de sütten çıkmış ak kaşık değil ama konu sahibi daha fettan ondanValla sizde çok şımarıksınız, sürekli öğretmenim de öğretmenim. Öğretmen olmanız ayıba ayıpla karşılık vermenizi örtmüyor, kadını geçen sefer yalan söyleyerek sokakta bırakmadınız mı ? O da intikam almak istemiş kendince
Söylemleri bile bir öğretmene yakışmıyor.Burda sizin kavganız abinizle yengenize çok yükleniyorsunuz, tamam keşke sizi gördüğünü söylemeseymiş ama siz de onu sokakta bırakmıştınız hatırlarsanız o da kendince almış intikamını . Aynı soyadı taşımak yük, karaktersiz ezik Vs. Bunlar çok ağır ayrıca çirkin ithamlar. Abimizden çok yengenizi gömmüşsünüz tüm bu hakaretleri abi hakederken yenge günah keçisi olmuş. Siz biraz yengenize takıksınız galiba. Burda asıl abi suçlu.
Bu yorumu okumadan yazmışım"Görümcem her gittiğim yere geliyor,sanki korumak gibi... Ben çok sıkıldım,en son gelme dediğim halde beni almaya geldi bende kızdım onu durakta bıraktım" deseydi konu sahibi o zaman geline hak veren üyelerin yorumlarini görseydikkk gelin noktasında hep ayrimci az bile yapmışsınız kimse kimsenin hayatına karışamaz. Gelin iyi niyetli olsa kocasının huyunu bilen biri olarak bu durumu kocasına yetiştirmez... Aklınca intikam almak istemiş ama elinde patlamiş,iyi de olmuş.
Kafe olayı hiç inandırıcı gelmedi zaten.Sizi diğer konudan çook iyi hatırlıyorum. Diğer konuda yengenizi haksız çıkaramadınız diye mi bunları yazdınız siz? Hep masumsunuz, hiç bir şey yapmıyorsunuz ama herkes üstünüze geliyor. Yengeniz yalan söylememiş ki, gördüğünü anlatmış. Ne hakla kadına böyle davranır sınız?? Tuvaletin önünde oturabilirsin falan. Bu kadın sizin köleniz mi?? O git kardeşimi al der, diğeri kadıncağızı sokakta bırakır eve döner. Az bile yapmış. Bulmuşsunuz gariban kadını.
Ayrıca kafede tek taraf bebek kutlamayı da ilk defa duyuyorum. Bebek nerede?
Yahu siz gerçekten çocuksunuz, bu durumda kime öğretmenlik yaptığınızı da ayrıca merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?