Dün gece olanlar...

Hadi abimin karakteri böyle
Bunu söyleyince ortalığın karışacağını bile bile nasıl abime böyle bir şey söyler
Sırf intikam almak için benden
Abime kaçıp evlendi ailesini karşısına alıp
Ben mi karşısında duracaktım evlenme abimle diye
Ölse cenazesine katılmayacak olan tek kişi benim aileden
Nefret ettiğinden değil umursamadığımdan
Bu kadının aylardır yenge sıfatıyla peşimde olmasına karşıma çıkmasına artık tahammül edemiyorum

Abimizin karakteri öyleyse , yengenizin de karakteri bu . Neden ayrım yapıyorsunuz ?

Abinize sözünüz geçmediği için günah keçisi secmeyin.

Aklınca geçen günkü olayın intikamını almak istedi
Abim ve babam planını suratında patlattı

Abimizin karakteri öyleyse , yengenizin de karakteri bu . Neden ayrım yapıyorsunuz ?

Abinize sözünüz geçmediği için günah keçisi secmeyin.

Abimi nasıl değiştirebilirim
Ne olursa olsun o benim abim aramızda kan bağı var
Yengem bu gidişle 1 sene sonra olmayacak hayatımızda
Niye onu çekmek zorundayım?

Abimi nasıl değiştirebilirim
Ne olursa olsun o benim abim aramızda kan bağı var
Yengem bu gidişle 1 sene sonra olmayacak hayatımızda
Niye onu çekmek zorundayım?

Diyecek söz bulamadım. Çok şaşkınım.

Kaçıp ailesini , hayatını bırakan bir kadın var. Ve abiniz tarafından çokta korunup kollanmayan, sevilmeyen.. siz bir sene bicmissiniz evliliklerine.

Sizin evden ayrılıp çekirdek aile kurmayı beceremeyen höt höt bir erkek başka bir kadınla evlenirse yine aynı olur.

Isterseniz degistirirsiniz. Abiniz kızdığında gidip yengenize kızmak yerine abinize kizacaksiniz. Kabul etmeyip , rest çekeceksiniz.

Valla sizin yengeyi konuşturmak lazim bir de.
Kadın cehennem hayatı yaşıyor abinizle.
Sizin aksiyonlarınız onların üstüne vazife değil zaten de sürekli sizle ilgili konulardan ötürü yengenizi hirpaliyor ruh hastası abiniz.

Siz de yengenize yükleneceginize cesaretiniz varsa abinize posta koyun. Gorusmeyin,karismamasini sert bir dille söyleyin.

abinizden ayni tepkiyi ve duyarliligi ise gonderirkende bekleyin mesela bir aylik maasinizi elinize verip sigortanizida yatirsin sizde evde oturun madem
bir sey yapacak insan ise giderken yapamiyor sanki ise gidiyosan para geliyoya kotu insan yok isten ciktigin dk herkes bu kiz isten cikti mesai bitti hadi kotuluk yapalim diyor sanki
benim abimde bir donem boyleydi ve bu cevapla hersey cozuldu sizde deneyin

Abimin böyle olduğunu bile bile evlendi yengem onula
Yengem bana destek çıksa koskoca kız istediği yere gider niye peşinden gidiyorum deseydi o gece ben onu ölümüne savunurdum
Ama ben karışmam abine söyle dediği için ben de abimin onu hırpalanmasına karışmıyorum artık

O da kocasina yaranmak icin sizle ugrasmasin ben de gorumcemi pek sevmem her seyini goruyorum sevgilisini falan ama anlatmam esime gidip de salaklik yaptigi

Ben resti hep çekiyorum abime
O gece arkadaşıma oturmaya gitmeden önce ne kadar kavga ettik onunla
Yengem de koskoca kız istediği yere gider deseydi o da resti çekseydi
O kocasıyla arası bozulmasın diye benim huzurumu bozuyorsa bence başına gelen her şeyi hakediyor

Evi barki dağıtan şahıs, kim bilir kadına neler yapıyor.

Kaçmış üstelik kadın. Belki gidecek yeri bile yok.

Kadınlar bunu haketmiyor , hayır.

Neyse siz kaninizdan caninizdan olanı koruyun, diğeri nasılsa gidecek.

abi biraz gerizekalı heralde. mantık, düşünüp hareket etme yetileri falan gelişmemiş.
yenge zaten komik duruma düşmüş. senin üstüne vazife mi birini biriyle gördüm diye konu açmak? üstelik o kocaya?
size gelince... üstünüzde öğretmen kimliğinizden kaynaklı galiba, size yakışmayan hareketler var. cümleler falan çok olgun gelmedi kusura bakmayın.
onun dışında ben olsam abimle ve yengemle irtibatı minimuma indirirdim. öylesi sizin içinde onlar içinde daha sağlıklı olacak gibi duruyor.

Resti hep mi çekiyorsunuz O yüzden mi gecenin bir yarısı karısını peşinizden gönderiyor ?
Yine yazıyorum daha önce de yazmıştım,gücünüz yengenize yettiği için bir ona karşı çıkıyorsunuz.Adım kadar eminim ki abinizin karşısında yengenize söylediklerinizin büyük çoğunluğunu söyleyemiyorsunuz,gücünüz o kadına yetiyor bir tek.

Bir önceki konunuzda ''ee onun da kafası var kullansaydı,ezdirmeseydi kendini'' falan demişsiniz de hala 12 yaşında çocuk gibi birlikte yürüdüğünüz insanların hesabını abinize ( babanıza falan da değil ) veriyorsunuz.Ne farkı var şimdi bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…