- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Neden o kadın ? Burada tek suçlu , saçma sapan davranan abiniz.
Farzedelim ki o değil konuş söyledi ,yine aynı şeyler olacaktı..
Etrafı dağıtacak kadar şuursuz olan abimize kızın. Onu evlendirip başka bir kadının psikolojisini bozan ailenize kızın.
Hadi abimin karakteri böyle
Bunu söyleyince ortalığın karışacağını bile bile nasıl abime böyle bir şey söyler
Sırf intikam almak için benden
Abime kaçıp evlendi ailesini karşısına alıp
Ben mi karşısında duracaktım evlenme abimle diye
Ölse cenazesine katılmayacak olan tek kişi benim aileden
Nefret ettiğinden değil umursamadığımdan
Bu kadının aylardır yenge sıfatıyla peşimde olmasına karşıma çıkmasına artık tahammül edemiyorum
Geçen sefer ki olayda yengeni orada bıraktığın için kızmıştım, aslında haklıydın ama kadına haber verseydin keşke demiştim içimden.
Ama bu yaptığından sonra bi damla su verme bu kadına diyorum.
Ona mı kalmış ya da abine mi kalmış 24 yaşında mesleğini eline almış birinin kimle yürüdüğünü yayınlamak bi de kargaşa çıkartmak.
Ne beyinsiz bi abin var
Abimizin karakteri öyleyse , yengenizin de karakteri bu . Neden ayrım yapıyorsunuz ?
Abinize sözünüz geçmediği için günah keçisi secmeyin.
Sizin yerinizde olsam o yengeyi bir daha muhattap almam hatta aynı ortamdayken o yokmuş gibi davranırım.
Senin o yengen tam saçı başı yolunmalik... abin ise tam bir mikrop.... sana ikisiyle bol şans... buna gerçekten ihtiyacın var
Abimi nasıl değiştirebilirim
Ne olursa olsun o benim abim aramızda kan bağı var
Yengem bu gidişle 1 sene sonra olmayacak hayatımızda
Niye onu çekmek zorundayım?
Valla sizin yengeyi konuşturmak lazim bir de.
Kadın cehennem hayatı yaşıyor abinizle.
Sizin aksiyonlarınız onların üstüne vazife değil zaten de sürekli sizle ilgili konulardan ötürü yengenizi hirpaliyor ruh hastası abiniz.
Siz de yengenize yükleneceginize cesaretiniz varsa abinize posta koyun. Gorusmeyin,karismamasini sert bir dille söyleyin.
Diyecek söz bulamadım. Çok şaşkınım.
Kaçıp ailesini , hayatını bırakan bir kadın var. Ve abiniz tarafından çokta korunup kollanmayan, sevilmeyen.. siz bir sene bicmissiniz evliliklerine.
Sizin evden ayrılıp çekirdek aile kurmayı beceremeyen höt höt bir erkek başka bir kadınla evlenirse yine aynı olur.
Isterseniz degistirirsiniz. Abiniz kızdığında gidip yengenize kızmak yerine abinize kizacaksiniz. Kabul etmeyip , rest çekeceksiniz.
O da kocasina yaranmak icin sizle ugrasmasin ben de gorumcemi pek sevmem her seyini goruyorum sevgilisini falan ama anlatmam esime gidip de salaklik yaptigi
Ben resti hep çekiyorum abime
O gece arkadaşıma oturmaya gitmeden önce ne kadar kavga ettik onunla
Yengem de koskoca kız istediği yere gider deseydi o da resti çekseydi
O kocasıyla arası bozulmasın diye benim huzurumu bozuyorsa bence başına gelen her şeyi hakediyor
Ben resti hep çekiyorum abime
O gece arkadaşıma oturmaya gitmeden önce ne kadar kavga ettik onunla
Yengem de koskoca kız istediği yere gider deseydi o da resti çekseydi
O kocasıyla arası bozulmasın diye benim huzurumu bozuyorsa bence başına gelen her şeyi hakediyor
Okumaya başladığımda aa bu abiyle, yengeyi hatırladım ben dedim. Babanız var iyi ki. Yani insaallah evlenip kendi yuvanızı kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?