Dün gece olanlar...

ben iyice meraklanmaya başladım öyle babadan böyle abi
birde niye sizdeler hala?
yenge için diyecek bir laf yok. etmiş bulmuş.

Çocukla yürüdüyseniz ne olmuş yani ayıp degil ki. Sonucta ailenizin adini cıkartacak bisey yapmamışsiniz. Çok afedersiniz de abinizde tuhaflık var.
Peki ya yengeniz? Masum degilmis ne yani gördüyse? Sinsice geldi bana. Taviz vermeyin. Üzüldüğunuzu belli edin. Anlamiyorum kardeşsiniz düşman degil

Abimin düşmanlığından ziyade aşırı kıskançlığı diyelim
Küçüklüğümden beri böyle aşırı korumacı ve kıskanç
Yengem de aklınca benden intikam almaya çalıştı ama intikamını abim ve babam yüzünde patlattı
Yoksa sinsi biri olabilecek kadar zeki değil

Yengeye sormak lazim abimi ilk kez dugunde mi gordun diye. Kendi nasil evlenmis? Hic basbasa yurumeden mi? Ohh baban ne guzel cevap vermis.

İyi ki abim yok böyle birşey yapsa katil olurdum. Babanız başınızda annenizin haberi var ne oluyor yani bu nasıl bir yobazlık. Yürümüşsünüz sokakta sanki ne olmuş.

Önceki konunda sana yengeni bırakmakla iyi yaptın demiştim , şimdi de diyorum yengen herşeyi hakediyor. Bunların kendı evi barkı yok mu babanın evine çadır mı kurdular ?

Geçen konuda da yengene çok üzülmemiştim
Demek sinsi bir karaktermiş
İyi olmuş kendisine yaptığı plan elde patlamış

Yengeye fena gicik oldum pis ispiyoncu ..
Oyleleri kocalarina yaranmak icin mi boyle seyler yapiyorlar anlamiyorum ya

Geçen sefer ki olayda yengeni orada bıraktığın için kızmıştım, aslında haklıydın ama kadına haber verseydin keşke demiştim içimden.
Ama bu yaptığından sonra bi damla su verme bu kadına diyorum.
Ona mı kalmış ya da abine mi kalmış 24 yaşında mesleğini eline almış birinin kimle yürüdüğünü yayınlamak bi de kargaşa çıkartmak.
Ne beyinsiz bi abin var

Yengenin acıncak bir tarafı yok, bence geçen seferde iyi yaptın ama ders almamış.

İşte anne babanın evi olunca bir şey söyleyemiyorsun
Yoksa mahalleme bile adımını attırmam o kadının

Neden o kadın ? Burada tek suçlu , saçma sapan davranan abiniz.

Farzedelim ki o değil konuş söyledi ,yine aynı şeyler olacaktı..

Etrafı dağıtacak kadar şuursuz olan abimize kızın. Onu evlendirip başka bir kadının psikolojisini bozan ailenize kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…