Dün gece ortadan kaybolup hala arayıp sormayan sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba sinirden deliye dönmüş durumdayım. Dün akşam sevgilim dışarı çıktı bilardo oynamaya gitti akşam 10 gibi konuştuk . Dün bugunden için bana beni uyandır buluşalım demişti . Neyse saat 12 oldu mesaj attm cevap yok aradım telefona ulaşılamıyo . Gece 4 gibi instagrama girmiş benim mesajımı görmüş ama cevap vermemiş sabah oldu hala uyuyodur diye 2 gibi aradım dışardaydı sanayideymiş dün araba karda kaymış tampon düşmüş . Madem uyandın niye yazmadın dedim işim gücüm vardı bunlarla uğraşıyorum bide senle mi uğraşıyım dedi suratına kapattım . Bidaha da aramadı dün nerdeydi bugun nerde hepsi muamma hiç online fln da olmadı ne yapıyım ben şimdi arayıp bunaltmak da istemiyorum

bi halt karıstırmıs bence süphelendiğin bir durum var mı hic

Biraz önce aradığım da bi adam çıktı ben arkadaşıyım şuanda x yok gelince ben söyleyim dedi
bi halt karıstırmıs bence süphelendiğin bir durum var mı hic

Aramayin kendi arasin isterse...
hayatımda bu kadar aptalca bi durumla karşılaşmamıştım kesin bişeyler karıştırıyo anlam veremedim

Adam zaten sağlam pabuç değildi ayrılmak için çok güzel bahaneniz olmuş kaçırmayın bence.

Haber vermek, mesaj atmak 1-2 dakikalık bir iş. Onu da yapmamış. Olabilir bazen, yoğunlukta unutulabilir ama sizin durumdaki umursamazlık gibi daha çok.

Merhaba sinirden deliye dönmüş durumdayım. Dün akşam sevgilim dışarı çıktı bilardo oynamaya gitti akşam 10 gibi konuştuk . Dün bugunden için bana beni uyandır buluşalım demişti . Neyse saat 12 oldu mesaj attm cevap yok aradım telefona ulaşılamıyo . Gece 4 gibi instagrama girmiş benim mesajımı görmüş ama cevap vermemiş sabah oldu hala uyuyodur diye 2 gibi aradım dışardaydı sanayideymiş dün araba karda kaymış tampon düşmüş . Madem uyandın niye yazmadın dedim işim gücüm vardı bunlarla uğraşıyorum bide senle mi uğraşıyım dedi suratına kapattım . Bidaha da aramadı dün nerdeydi bugun nerde hepsi muamma hiç online fln da olmadı ne yapıyım ben şimdi arayıp bunaltmak da istemiyorum
exten next olmaz.

bence ara ne oluyor yani kendince ayrılmıs sanırım insan haber verir ayrıldıgını yani
mesgulse bile instagrama niye giriyor tuhaf
baskasını bulmus coktan o

Bu hikayeyi biliyorum cok eskiden ben ergenken :) bir sevgilim wardi aynen bir anda mesajlasmayi kesti, ogun aradum onu tum gun sonra bir adam cikti burda degil solerm falan dedi. Sonra kendince ayrilma karari almis hatta belkide pisman olucakmis ama ara vermek istiyormus bende keyfin bilir dedm :) bende safca basina bisi mi geldi diye dusunmustum.

Ben sevgilime o kadar saat ulaşamasam (Allah korusun) başına birşey geldi sanırım ödüm kopar. Çünkü beni normal zamanda habersiz bırakmaz alıştığım düzen bu şekilde . Sizin ilişkinizin dinamiği nasıl bilemiyorum ama gorupte cevap yazmamasi hos degil. Diyelim ki gerçekten sanayide o an yine de size hayatım kusura bakma telastan haber veremedim çok isim vardı falan demesi lazimdi. Hem suçlu hem güçlü biraz kaba buldum sevgilinizi ve negatif enerji aldim

Sen güveniyormusun peki sevgiline , yani ne olduğu çok belli zaten seni düşünseydi arar haber verirdi yemiş bi haltlar belliki

Güvenmiyorum zaten yeni bir birliktelik o yüzden ne yapsam şaşırdım
Sen güveniyormusun peki sevgiline , yani ne olduğu çok belli zaten seni düşünseydi arar haber verirdi yemiş bi haltlar belliki

Back
X