Dün gece ortadan kaybolup hala arayıp sormayan sevgili ?

Ben sevgilime o kadar saat ulaşamasam (Allah korusun) başına birşey geldi sanırım ödüm kopar. Çünkü beni normal zamanda habersiz bırakmaz alıştığım düzen bu şekilde . Sizin ilişkinizin dinamiği nasıl bilemiyorum ama gorupte cevap yazmamasi hos degil. Diyelim ki gerçekten sanayide o an yine de size hayatım kusura bakma telastan haber veremedim çok isim vardı falan demesi lazimdi. Hem suçlu hem güçlü biraz kaba buldum sevgilinizi ve negatif enerji aldim
Sanayideykende konusabilir. Benim eşimle sevgiliyken sanayide isi oluordu arabayla.ilgili ariyordu hatta beni orda zaman gecsin diye, kapatalim.mesaja donuordu. Ne olmus yani orda kimse elini kolunu baglamamis ki.

Merhaba
Aman aman yeni ilişkiyse ve böyle davranıyorsa korkunç. Siz aklınızdan kalbinizden çıkarın ama bi duruma bakın, baktınız aynı hareketler, tripler, aramamalar devam ediyor, sallayın gitsin. Enerjinizi aşağı düşüren insanlardan uzaklaşmak bazen zor gibi görünse de en iyisi..

Benim eski erkek arkadaşım beni uçağa bindirdi geçince beni ara dedi uçaktan indim saat 17.00 idi aradım telefonu kapalı taa ki ertesi gün saat 11 e kadar ulaşamadım.Kendisinin mesajı şu: şarjım bitti telefonum kapandı uyumuşum.Yersen diyor yani bana:))).Haber vermek 10 saniyesini alır canım benim hem suçlu hem güçlü seninle uğraşamam birde demek sana değer vermiyorum demektir bu kadar basit ayrıl gitsin

Sabah aradı hastaymışhiç bişey olmamış gibi çalıştığım yerden ona rapor almamı istedi görüşelim diyo :) okadar sinir bozucuki bi açıklama bile yapmadı
Merhaba
Aman aman yeni ilişkiyse ve böyle davranıyorsa korkunç. Siz aklınızdan kalbinizden çıkarın ama bi duruma bakın, baktınız aynı hareketler, tripler, aramamalar devam ediyor, sallayın gitsin. Enerjinizi aşağı düşüren insanlardan uzaklaşmak bazen zor gibi görünse de en iyisi..

Benim eski erkek arkadaşım beni uçağa bindirdi geçince beni ara dedi uçaktan indim saat 17.00 idi aradım telefonu kapalı taa ki ertesi gün saat 11 e kadar ulaşamadım.Kendisinin mesajı şu: şarjım bitti telefonum kapandı uyumuşum.Yersen diyor yani bana:))).Haber vermek 10 saniyesini alır canım benim hem suçlu hem güçlü seninle uğraşamam birde demek sana değer vermiyorum demektir bu kadar basit ayrıl gitsin

Arama sakın. Ararsa senindir
Aramazsa zaten hiç senin olmamıştır.

Sabah aradı hastaymışhiç bişey olmamış gibi çalıştığım yerden ona rapor almamı istedi görüşelim diyo :) okadar sinir bozucuki bi açıklama bile yapmadı

Yüzyüze inandırıcı yalanlar söylicek demek ki :super: yine de bi dinleyin bakalım ama izin falan almayın akşamı beklesin

Merhaba sinirden deliye dönmüş durumdayım. Dün akşam sevgilim dışarı çıktı bilardo oynamaya gitti akşam 10 gibi konuştuk . Dün bugunden için bana beni uyandır buluşalım demişti . Neyse saat 12 oldu mesaj attm cevap yok aradım telefona ulaşılamıyo . Gece 4 gibi instagrama girmiş benim mesajımı görmüş ama cevap vermemiş sabah oldu hala uyuyodur diye 2 gibi aradım dışardaydı sanayideymiş dün araba karda kaymış tampon düşmüş . Madem uyandın niye yazmadın dedim işim gücüm vardı bunlarla uğraşıyorum bide senle mi uğraşıyım dedi suratına kapattım . Bidaha da aramadı dün nerdeydi bugun nerde hepsi muamma hiç online fln da olmadı ne yapıyım ben şimdi arayıp bunaltmak da istemiyorum
El salla canim zira yakindir o sana el sallayacak

Pazartesi gününden beri sürekli barışmak içün çabaladı ama ben affedemedim güvenemedim ve ilişkimi bitirdim ve bi kaç şeyin üst üste gelmesiyle . İsterdim onla olmasını ama doğru insan değil galiba
Sanayide telefon çekiyor herhalde, 2 dak arayabilir yada mesaj atabilirdi, bunu yapmasının tek sebebi sizi önemsememesi.

El salla canim zira yakindir o sana el sallayacak

Pazartesi gününden beri sürekli barışmak içün çabaladı ama ben affedemedim güvenemedim ve ilişkimi bitirdim ve bi kaç şeyin üst üste gelmesiyle . İsterdim onla olmasını ama doğru insan değil galiba

Kendiniz ve ruh sagliginiz için en dogru karari vermişsiniz, zira yoksa piskolijinizi ve ruh sagligini bozardi bu cocuk sizin..
Karşisindakileri saf ve salak yerine koyarak zamanini geciren biri belli.

Back
X