Ama sen bu adamlayken de ona ayak uydurmaya çalışcan dıe cebelleşmiomuydun. Yanlışmı hatırlıorum. Devam etseniz ne kadar saglıklı olacak. Dayanılır be canım, nelere dayanmıyoruz, ne acılar atlattık bir don bak arkana. Insanlar ölüme bile dayanıyorlar. bu da gececek biraz agır gececek ama gececek.
su an hissettiklern cok normal. kendını toparlama aşamasındayken adamın yanına gidersen böle olur. al baştan bidaha yasıcan şimdi. O ateş söner yıne merak etme, ama cabalaman lazım. Oturup dun geceyı dusunup durursan cıkamazsın işin içinden. Eger bıtmeyecek olsaydı dun gece kendıne ii bak deyıp gondermezdı zaten senı. Allah yardımcın olsun canım, zor donemler bunlar ama atlatacaksındogru hatırlıosun bebegmm.. olmayacagını kabul de etmiştim keşke gitmeseydim aksam. ama oldu işte gittim evden çıktıgım andan beri gözümün onunden gitmio yaşadıklarımız şmdi nolcak. resmen yanan ateşi söndürdü kendi elleriyle.
su an hissettiklern cok normal. kendını toparlama aşamasındayken adamın yanına gidersen böle olur. al baştan bidaha yasıcan şimdi. O ateş söner yıne merak etme, ama cabalaman lazım. Oturup dun geceyı dusunup durursan cıkamazsın işin içinden. Eger bıtmeyecek olsaydı dun gece kendıne ii bak deyıp gondermezdı zaten senı. Allah yardımcın olsun canım, zor donemler bunlar ama atlatacaksın
Daha zor olmuşturtam olarak öyle oldu.
erkegın en iyisi şimdilik 3,5 yasındaki yegnım benım ıcın. e o zaman ne die hala kendını yıyıp bıtırıyorsun. Solemesi kolay deme, bılıyorumne kadar zor oldugunu. Ama dusunmemeye calış. Olmayacaksa arkana bakma. kendını dusun. Senden kıymetlı kımse yok onu dusun.merhametsiz çok. hiç acıması duygusu yok.. hiç sevmemiş..
Daha zor olmuştur
erkegın en iyisi şimdilik 3,5 yasındaki yegnım benım ıcın. e o zaman ne die hala kendını yıyıp bıtırıyorsun. Solemesi kolay deme, bılıyorumne kadar zor oldugunu. Ama dusunmemeye calış. Olmayacaksa arkana bakma. kendını dusun. Senden kıymetlı kımse yok onu dusun.
benı de mahvettı ama bak yasıyoruz hala. Demekki hersey bıtmedı. Benı mahvettı, duygularımı caldı dıe oturup ağlamaya devam edersek, onun yarım bıraktıgı ısı tamamlamış olacagız. O yuzden dun geceyı unut. gecmısı unut. En azından unutmaya calış. Eger olacagı var ise eger olur. Allah ne yazdıysa o, bunu dusun rahatla yaffffen ağırı işte olmayacagını bilmek.. beni, hayatımı, hislerimi mahvetti..
Zamana bırak canım. Düşünüp durma dün geceyi sanki hiç yaşanmamış gibi davran. Zaten seni haketse bu durumda olmazdınız diye düşün.
benı de mahvettı ama bak yasıyoruz hala. Demekki hersey bıtmedı. Benı mahvettı, duygularımı caldı dıe oturup ağlamaya devam edersek, onun yarım bıraktıgı ısı tamamlamış olacagız. O yuzden dun geceyı unut. gecmısı unut. En azından unutmaya calış. Eger olacagı var ise eger olur. Allah ne yazdıysa o, bunu dusun rahatla yaffff
ilk başta dusundum ılk ıkı gun falan:) sonra höyyttt dedım kendıme Allah a ısyanmı edıon densız dedım. Kendıme geldım. Allah ım senden gelen herseye razıyım diceksın sende. Profil fotomuzu boşa secmedık herhalde:) Su an cok normal, taze yanı. Daha dogrusu bılerek tazelemişsin uzuntunu dun gece. Ama cekeceksın bunu sadece buna takılıp kalma lutfen. Defalarca soledım yıne solıcem dusunup durursan cıkamazsın daha cok batarsın bu acıyaben artık birinin ahını aldığımı düşünüyorum. bu kadar çok acı üst üste gelemez.. sen düşünmedin mi hiç böyle
son kez birlikte oduk deyince aklıma
havuclu anneyle hıyarlı baba geldi aklıma
bkm mutfak
son yolluk yapmıştık yaa onun meyvesi bu çocuk
hahahaha
güldürdün ama ağlayacağım resmen çünkü önceki yazımda yazmıştım bu adamla ilgili 10 gün önce kürtaj oldum
ilk başta dusundum ılk ıkı gun falan:) sonra höyyttt dedım kendıme Allah a ısyanmı edıon densız dedım. Kendıme geldım. Allah ım senden gelen herseye razıyım diceksın sende. Profil fotomuzu boşa secmedık herhalde:) Su an cok normal, taze yanı. Daha dogrusu bılerek tazelemişsin uzuntunu dun gece. Ama cekeceksın bunu sadece buna takılıp kalma lutfen. Defalarca soledım yıne solıcem dusunup durursan cıkamazsın daha cok batarsın bu acıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?