çok sevımsiz buldem seni,bana yaşımı sordun,gıcık oldum :))37 den bozma 38 oluyorum :)sen?hahaha bende de var ama sarkıyla harcamıom. ziraaaa lazım oluyor:):):):) senın yas kaçtı
yavrum wallahi kankam olsaydın yolmuştum senı. kızma bana tamammı. yaw nasıl gıttın yanına. bırde kalkmış napmışsın:) bıtmış gitmiş, belkıde tam sogumaya başlamışken accık accık sen kalk adamın kokusunu al:):)inşallah bende güler geçerim hepsine öyle çok istiyorum ki. yoksa kalbimde delik var gibi şuan akşam beni öpüşü sarılışı saçlarımı koklayışı yüzü gözümün önünden gitmio
ayy gercekmi, çok sevimliyim yaaa:):) aşk acısı cekıom ben sev beni:) 32 yi bitirdim hazıran daçok sevımsiz buldem seni,bana yaşımı sordun,gıcık oldum :))37 den bozma 38 oluyorum :)sen?
ayy ikizlermisidur bakayım,senın yaşındaykende bir aşkımı gömmüş onun acısnı çekıyorum,25 yaşındakınden daha şiddetli geçmişti,30 yaş sendorumuda vardı,ayy gercekmi, çok sevimliyim yaaa:):) aşk acısı cekıom ben sev beni:) 32 yi bitirdim hazıran da
yavrum wallahi kankam olsaydın yolmuştum senı. kızma bana tamammı. yaw nasıl gıttın yanına. bırde kalkmış napmışsın:) bıtmış gitmiş, belkıde tam sogumaya başlamışken accık accık sen kalk adamın kokusunu al:):)
yengeç im:):):):) e işte ben de gomdum :)ayy ikizlermisidur bakayım,senın yaşındaykende bir aşkımı gömmüş onun acısnı çekıyorum,25 yaşındakınden daha şiddetli geçmişti,30 yaş sendorumuda vardı,
aynen. işte umutla gıttın o yuzden ayakların gerı cekmedi.gidene kadar hipnotize olmuş gibiydim. bende hata bende azcık tutsam kendimi ölcem sanki
daha neler gelir geçeryengeç im:):):):) e işte ben de gomdum :)
Eger esyalari vermeye ya da son kez vedalasmaya sizi evine cagirdiysa o erkek sizi sevmiyordur belki bana kizicaksiniz ama niyeti ortada iste
Siz olaya sua acidan bakmaya calisin dun geceyi birlikte yasadiniz sizde yasadiniz yani kendiniz icin yasadiginizi boyle veda ettiginizi dusunun
Olaylara onun acisindan hiiic bakmayin yasadiniz bitti oda sevdi sevmedi hesaplarina girmeyin ama kurtaj olayi kotu olmus butun bunlari unutmak zaman alicak birakin zamana aglamak istediginizde aglayin eglenmek isterseniz hemen disari cikin en onemlisi kendinizi sevin sonra biri sizi oyle bir sever ki hepsi gecer
Kesinlikle suan ayri oldugunuz ulasilmaz gordugunuz icin size oyle geliyoraslında o beni görmek istemedi ama bende altın kolye zincir bileklik falan vardı aldığı bende dursun istemedim o yüzden elden teslim etmek istedim. normalde anlaşmamız o kapının önüne bırakacaktı ben alacaktım sonra bende onun eşyalarını bırakıp gidecektim ama öyle olmadı. şimdi aptal gibiyim. bi an gülsem bi an ağlıcak gibi oluyorum. daha önce 5 yıllık bir ilişki sonrasında 2 yıllık bi ilişki atlattım. hepsi benden çok şey götürdü ama bunun acısı çok farklı bilmiyorum. o adam benim eşim olcaktı öyle hissetmiştim. çok zordu katlanması ama alışıyodum sanırım ayrılınca değere binio belki şuan birlikte olsak yine aynı sorunlar yine mutsuzluklar olcak ama işte yanımda olmayınca özleyince kötü şeyleri düşünmüyorum..
vallahı anlıyorum senı bende oyleyım cunku. ama bak şöle dusun, bu adam sımdı bana gelse ben onla bır ılışkı yasamaktan korkuyorum, cunku ne kadar saglıklı olacak. bır daha 2,5 yılımı alıp goturse ıyımı olacak. sırf bu acıyı cekmeyeyım dıe olmayacak seyı oldurmaya calışıp yıne yıllarımı heba mı edeyım. o yuzden sıdmı paşa paşa acını cekeceksın ama mecnuna baglamadan. lutfen cok rıca edicim abartmadan uzul:) şaka bı yana tatlım sakın gecmıse takılma, uzuldukce uzulursun. kafanı oyalıcak bısıler bul. vallahı ben delı gıbıyım. habıre geyık dondurup duruyorumaslında o beni görmek istemedi ama bende altın kolye zincir bileklik falan vardı aldığı bende dursun istemedim o yüzden elden teslim etmek istedim. normalde anlaşmamız o kapının önüne bırakacaktı ben alacaktım sonra bende onun eşyalarını bırakıp gidecektim ama öyle olmadı. şimdi aptal gibiyim. bi an gülsem bi an ağlıcak gibi oluyorum. daha önce 5 yıllık bir ilişki sonrasında 2 yıllık bi ilişki atlattım. hepsi benden çok şey götürdü ama bunun acısı çok farklı bilmiyorum. o adam benim eşim olcaktı öyle hissetmiştim. çok zordu katlanması ama alışıyodum sanırım ayrılınca değere binio belki şuan birlikte olsak yine aynı sorunlar yine mutsuzluklar olcak ama işte yanımda olmayınca özleyince kötü şeyleri düşünmüyorum..
vallahı anlıyorum senı bende oyleyım cunku. ama bak şöle dusun, bu adam sımdı bana gelse ben onla bır ılışkı yasamaktan korkuyorum, cunku ne kadar saglıklı olacak. bır daha 2,5 yılımı alıp goturse ıyımı olacak. sırf bu acıyı cekmeyeyım dıe olmayacak seyı oldurmaya calışıp yıne yıllarımı heba mı edeyım. o yuzden sıdmı paşa paşa acını cekeceksın ama mecnuna baglamadan. lutfen cok rıca edicim abartmadan uzul:) şaka bı yana tatlım sakın gecmıse takılma, uzuldukce uzulursun. kafanı oyalıcak bısıler bul. vallahı ben delı gıbıyım. habıre geyık dondurup duruyorum
oh oh ii maşallah. dengesizlik belirtileri bunlar:) normal ilerliyor yanı süreç. kendımden bılıyorum. arada bir vuracak hsret ama gececek hemen sakın o anda sacçma bişi yapma:):)inanamazsın şuan içime bi soğukluk geldi töbe yarabbım bişi oldu yani. sanki hiç olmamış gibi. çok acaip hissediyorum.
Bide bu adamdan kürtaj oldun 2.yidemi olmak sitiyorsun tövbe tovbe korundun inş.güldürdün ama ağlayacağım resmen çünkü önceki yazımda yazmıştım bu adamla ilgili 10 gün önce kürtaj oldum
Neden ağladığı belli oldu ağlarken sevişmeye geçiş nasıl oluyor
Bide bu adamdan kürtaj oldun 2.yidemi olmak sitiyorsun tövbe tovbe korundun inş.
Zaman iyi gelecek sana şimdi böyle hissetmen normalçok zordu unutamıyorum gerçekten gözümün önünden gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?