üzüldüm bak şimdi kusura bakma kötü bir anımsama olmuş
Elbette geçecek bu günler sonra dönüp bakacaksın arkana bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin emin ol. Biraz işten izin alıp tatil yapabilirsen yap. Hem kafanı dağıtmış olursun.zaman geçirirmi gerçekten inancsız kaldım. şuan işteyim çalışamıyorum bile resmen dağıldım.
kız ben 1,53 um:):)ay valla artık gram acı çekçek yerim kalmadı resmen 1.67 lik boyumun her santimi acıyla doldu
ayrılık hediyenizde çok güzel olmuş.siz birbirinizi hiç sevmemişsiniz, birbirinizin ihtiyaçlarını karşılamak için brabermişsiniz sanki
Elbette geçecek bu günler sonra dönüp bakacaksın arkana bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin emin ol. Biraz işten izin alıp tatil yapabilirsen yap. Hem kafanı dağıtmış olursun.
O zaman düşünmemeye çalış. Zamanla geçer emin ol. Senden önemli kimse yok bunu anla yeter.işten izin alamıyorum, doğru düzgün arkadaşım yok konuşamıyorum akıl alabilceğim bi burası var işte bende olup biten herşeyi yazıyorum..
ah eskusum olcak olcak sıkacaz dişimizi gececek. bak şimdi bi şarkı cıktı karsıma ex öküzüm soylerdı bana. dunya başıma yıkıldı su anda. sesını duymak ıstıyorum. arayamazmıyım ararım ama neden arıyım? umut yok, donus yok. o yuzden aynı carkın ıcıne kendımı sokmaya tekrar gerek yok. Kalbımı sakınleştırıp zaman ılac olsun dıe beklıycem. Yapacak bişeyımız yok.
kız dınlemesene:) ben kısmetse olur u ızlerken klip girdi yayına emre ile hazal için. ole denk geldim:):):):) ben hayatta sarkı turku dınlemem bole zamanlarda, dellenırım cunku.bende şimdi bi şarkı dinledim.. "bir gün bakacaksın arkaya orda öyle bıraktıklarına aklına gelecek eskiler kalbin atacak hıçkıra hıçkıra birgün anlayacaksın ya utanacaksın yaptıklarına aklına gelecek eskiler kalbin atacak oflaya oflaya"
şimdi ben bu şarkılarla nasıl düzeliyim. hayvan gidip tekme tokat girişmek istiyorum. ciğerim soldu be
kız dınlemesene:) ben kısmetse olur u ızlerken klip girdi yayına emre ile hazal için. ole denk geldim:):):):) ben hayatta sarkı turku dınlemem bole zamanlarda, dellenırım cunku.
kız mılyon defa ızledım yemın ederm accık ara verdım kısmetse olur u bıtırım belkı sonra tekrar donerım ona. izliom demım daha dogrusu dınlıom:):) kulaklıgı takıom işime devam edıomben iş yerinde arka planda aşkı memnu izliyorum sen ne diosun
kız yapmaaaaaa. ben yabancı klup sarkılarını bıle dınlemıom. onlarda bile bişi bulup cıkarıorum. ne sezen aksu su:):):):):):)sana sezen aksudan geçer parçasını armağan ediyorum veeeeeee 4-5 buyuk aşk gömmüş,yasını tutmuş,biri olarak dıyorum kiiiii inana bana tatlım izi bile kalmayacak,yaş kaç?
sana sezen aksudan geçer parçasını armağan ediyorum veeeeeee 4-5 buyuk aşk gömmüş,yasını tutmuş,biri olarak dıyorum kiiiii inana bana tatlım izi bile kalmayacak,yaş kaç?
ben içmem balık varsa gelirimdolu dolu 25 yaşındayım.. sen şimdi bu şarkıyla beni mahvettin ama yaaa valla akşama toplanın kızkıza rakıya gidelim
desenıze mangal gibi bir yürek var bende,ohh sefam olsun,hepsını gömdüm,yenısıne bakıyorum,ahhhh ahh salak gıbı ne ağladım,ne salakmışım ne aptalmışımkız yapmaaaaaa. ben yabancı klup sarkılarını bıle dınlemıom. onlarda bile bişi bulup cıkarıorum. ne sezen aksu su:):):):):):)
çok gençsin be güzelim,bu kadar şidetli olması bu yuzden,senın yaşında iken ayrıldığım bırınden ne üzüntüler çekmıştım,onu hatırladım,şimdide ne kadar aptalmışım aklım nerdeymış acaba diyorumdolu dolu 25 yaşındayım.. sen şimdi bu şarkıyla beni mahvettin ama yaaa valla akşama toplanın kızkıza rakıya gidelim
hahaha bende de var ama sarkıyla harcamıom. ziraaaa lazım oluyor:):):):) senın yas kaçtıdesenıze mangal gibi bir yürek var bende,ohh sefam olsun,hepsını gömdüm,yenısıne bakıyorum,ahhhh ahh salak gıbı ne ağladım,ne salakmışım ne aptalmışım
çok gençsin be güzelim,bu kadar şidetli olması bu yuzden,senın yaşında iken ayrıldığım bırınden ne üzüntüler çekmıştım,onu hatırladım,şimdide ne kadar aptalmışım aklım nerdeymış acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?