Dün hamilemiyim diye konu açarken bugün:(

Bu yüzden geri adım atmayı düşünmüyorumm.aradım hala nerede olduğunu söylemiyosun dedim.ailemi arıcam dedim.ara bu laflarınıda söyle dedi. Hakaretlerimi kastediyor.ama hakediyor.adam ol imsan ol işitmee.
Neolursa olsun seviyeli konuşun bence.Kendinize sayginizi gosterir.Karsinizdakide ona göre şeklini alir

Arkadaşım kusurabakma ama eşşek gibi hesap verecek. Ne demek nerde olduğunu söylemez? Ayrıca 25 günlük evlilik nedir daha balayı... Çıkıp karısıyla gezip tozmak varlen ne alaka işim var! Yola getirmezsen çok mutsuz olursun söyliyim. Daha ilk ay böyle olan birkaç sene sonra nasıl olur. Önlemini al

O da simsi soyle düşünüyordur "insanin 25 gunluk ve taze hamile karisi en ufak sorunda kufur edsrse ve bu zorlu yolda ufak bir teklemeyle bosanmak istiyorsa ya yola gelir yada yollarim"

Bu yüzden geri adım atmayı düşünmüyorumm.aradım hala nerede olduğunu söylemiyosun dedim.ailemi arıcam dedim.ara bu laflarınıda söyle dedi. Hakaretlerimi kastediyor.ama hakediyor.adam ol imsan ol işitmee.
Canım bende 6 aylık evliyim ve senin sıkıntılarını hemen hemen yaşadım. Biz daha 2 aylık evliyken clüplerede gittiği sabah eve 5te geldiğide oldu. İnanın ağlamaktan helak olduğum günlerdi. Terk etmeyi düşündüm ama ilk önce adam akıllı konuştum. Sen evlisin senin sorumlulukların var sana iki seçenek sunuyorum ya evlilik hayatın yada bekarlık hayatın diye. Ona göre bir yol çizmesini bende ona göre onu terk ediceğimi söyledim yola geldi. eğerki ailenin senin arkadanda ne olursa olsun duracağını biliyorsa seni kaybetmek istemiyorsa yola gelecektir.

5 senelık evlıyız.
dısarı yalnız cıkıyorsak esımınde emınım buna aklı bızde kalıyor, keza benımde onlarda . Sanırım cok ıce kapanık yasıyoruz

okurken sandımki 10 yıllık evlisiniz falan sonunda gördümdü 25 günlükmüş kocan seni sevmiyor galiba

Yazamadım kısura bakmaa.ı akşam geldi ve açık açık herseyi söyledim hiç geri adum atmadım. Kendisini haklı çıkarmak için uzun uzun konuştu.nitekim artık h.içi hariç iş günleri yani.nerede ne yaptığını biliyorum.eve döndük birlikte kesinkikle burada kalamazsın vs..yüzüğü de vermiştim o kadar rest cektim.şimdilik sakin gidiyoruz inş böyle devam eder.yorumlar içinde çok teşekkür ederim sana ve haricinde herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…