Dün hamilemiyim diye konu açarken bugün:(

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
ksin dedi.sende bu sorumsuzluğunun dedim.ki biz 25 günlük evliyiz.insan yeni evlenmiş karısıyla vakit geçirmez mi ben mi çok şey istiyorum.

Son düzenleme:

Daha bu kadarck evlisiniz esinizdeki nasil bi rahatlik öyle
Şimdiden tavrınızı koyun. bi an once değişsin..

25 günlük evlisiniz ve sana hesap veremem deyip pazar pazar çekip gidiyor mu, bu nasıl balayı ya, nişanlıykende mi böyleydi bu

yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem

Dün baya hamileli yeni evli olan konu vardı. Onlardan biri 19 yaşında bir kızdı. Sizi o sandım ama meğerse 29 yaşında yüksek lisans yapan bir insanmışsınız. Şu yukardaki yazdıklarınızı çaresiz 19 yaşında biri yazsa ona yol göstermek için kendine yatırım yap, eğitimini tamamla, kendine güvenin gelsin falan derdim. Ama size ne diyim ki şimdi?

25 günlük evlisiniz ve sana hesap veremem deyip pazar pazar çekip gidiyor mu, bu nasıl balayı ya, nişanlıykende mi böyleydi bu

Kendisini artist zannediyor hesap vermezmiş.nasıl vermesi gerektiğini öğretmem için bu bir koz elimde şuan bana göre.
Ailelerede varırsa haklıyım nereye gittiğini söylemek zorundaaa.haksız mıyım

Y

Ben mii yanlış düşünüyorumm dış göz olarak sizlere sormak istedimmm

Kendisini artist zannediyor hesap vermezmiş.nasıl vermesi gerektiğini öğretmem için bu bir koz elimde şuan bana göre.
Ailelerede varırsa haklıyım nereye gittiğini söylemek zorundaaa.haksız mıyım

tabii söylemesi gerekir, bu hesap vermek değil ki, karı koca değil misiniz siz, insan hayat arkadaşına ben şuraya gidiyorum demez mi yaw, garipmiş

Amacım da sıkmak bunaltmak değil. Nerede olduğunu biliyim bu.gidemezsin vss demiyorum ki zaten.

Yav şu bazı erkekleri(!) anlamıyorum neyin tribindesin derdin ne madem bekar takılıcaksın evlenme arkadaş evlenme niye milletin hayatını karartıyorsun, siz de sonuna kadar haklısınız ama keşke küfür etmeseydiniz

Ya düzelecek ya bitireceksin
Hakkında hayırlısı olsun
Ama geri adam atarsan bir ömür böyle gider bu adam hatta daha beter olur

25 günlük evlisiniz hamilemiyim diye konu mu açtınız...Çok çok erken değil mi ya bence biraz daha düşünün böyle davranan bir eşle ve üstelik çocukla dvm etmek istemek için de oldukça erken....Nolur çocuk için evliliğinizn oturmasını bekleyin...Olan yawrulara oluyor sonra

Bu yüzden geri adım atmayı düşünmüyorumm.aradım hala nerede olduğunu söylemiyosun dedim.ailemi arıcam dedim.ara bu laflarınıda söyle dedi. Hakaretlerimi kastediyor.ama hakediyor.adam ol imsan ol işitmee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…