anlamadın mı nişanlıyken falan. ne bilim nişanlıyken nasıldı meselaYoo anlaşarak evlendikkkk.ama yanlışı çokkk
Ben mi kabahatliyim
Eşim kendi işinde çalıştığı için iş saatlerini ke disi belirler gider gitmez veya geç gider vs..
Dün ctsi bütün gün evde oturdu bugün pazar kahvaltı tv derken giyindi ben çıkayım biraz dedi.nereye gittiğini söylemez pazar bugün yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem.hesap vermezmiş.bende çıktım ailem sehir dışında olduğu için ablama geldim.giderken de dedim ki pazar günü evümde huzurla oturamadım ister otur ister oturma dedi.çok zoruma gitti.bende s**git dedim.bu iş bitecek dedim.bu laflarının hesabını vericeksin dedi.sende bu sorumsuzluğunun dedim.ki biz 25 günlük evliyiz.insan yeni evlenmiş karısıyla vakit geçirmez mi ben mi çok şey istiyorum.
Ben mi kabahatliyim
Eşim kendi işinde çalıştığı için iş saatlerini ke disi belirler gider gitmez veya geç gider vs..
Dün ctsi bütün gün evde oturdu bugün pazar kahvaltı tv derken giyindi ben çıkayım biraz dedi.nereye gittiğini söylemez pazar bugün yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem.hesap vermezmiş.bende çıktım ailem sehir dışında olduğu için ablama geldim.giderken de dedim ki pazar günü evümde huzurla oturamadım ister otur ister oturma dedi.çok zoruma gitti.bende s**git dedim.bu iş bitecek dedim.bu laflarının hesabını vericeksin dedi.sende bu sorumsuzluğunun dedim.ki biz 25 günlük evliyiz.insan yeni evlenmiş karısıyla vakit geçirmez mi ben mi çok şey istiyorum.
yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem
25 günlük evlisiniz ve sana hesap veremem deyip pazar pazar çekip gidiyor mu, bu nasıl balayı ya, nişanlıykende mi böyleydi bu
Dün baya hamileli yeni evli olan konu vardı. Onlardan biri 19 yaşında bir kızdı. Sizi o sandım ama meğerse 29 yaşında yüksek lisans yapan bir insanmışsınız. Şu yukardaki yazdıklarınızı çaresiz 19 yaşında biri yazsa ona yol göstermek için kendine yatırım yap, eğitimini tamamla, kendine güvenin gelsin falan derdim. Ama size ne diyim ki şimdi?
Kendisini artist zannediyor hesap vermezmiş.nasıl vermesi gerektiğini öğretmem için bu bir koz elimde şuan bana göre.
Ailelerede varırsa haklıyım nereye gittiğini söylemek zorundaaa.haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?