- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemelllaa
-
Amin inşallah canımCok saol. Evet ilacı nerdeyse bırakıp kulanmıcaktm onun yuzunden dustu zaten diye iyiki devam etmisim benim de cok fazla kanamam oldu okadar cok korktum ki allahn izniyle hc bise olmadı sende strese girme kanama var dvam ediyo diye yarn git bakalm insallah hayırlı guzel haberler alırsn
Dış gebelik mol gebelik ihtimaline karşı beta yükselmeden değerler normal artış göstermeden hiçbir aklı başında doktor annenin hayatıyla oynamaz. Anne ölümlerinin büyük bir bölümü bu gebelik yüzünden. Mutlaka iki katı artışı görmeli ve kesenin rahimde olduğuna emin olunmalı. Burayı daha sonra okuyacak derdine derman arayacak çook insan olacaktır. Onlara tavsiyem betanız yükselmeden doktorunuza sormadan ilaç almayın kullanmayın, ben yaptım o hatayı pişmanım.Doktorunuz olsam her ihtimale karşı proluton iğneyi verirdim. Durum şu benim de beta HCG yüksek çıkınca çok sancılanmam oldu doktorum hemen proluton iğne vurdurdu.
Kesinlikle hiç bi şekilde kafamıza göre ilaç kullanılmamalı doktorlarımızın bi bildiği vardırDış gebelik mol gebelik ihtimaline karşı beta yükselmeden değerler normal artış göstermeden hiçbir aklı başında doktor annenin hayatıyla oynamaz. Anne ölümlerinin büyük bir bölümü bu gebelik yüzünden. Mutlaka iki katı artışı görmeli ve kesenin rahimde olduğuna emin olunmalı. Burayı daha sonra okuyacak derdine derman arayacak çook insan olacaktır. Onlara tavsiyem betanız yükselmeden doktorunuza sormadan ilaç almayın kullanmayın, ben yaptım o hatayı pişmanım.
Yok benim de kese görünmemişti. Acaba ni başka doktora mı danışsanız.Benim kese görünmedi bi de 244 çıktı çok yüksek bulmadı. Düşük olduğunu söyledi kese görmeden ilaç vermiyorlarmış sanırım
Kesinlikle içmemProgestanı iyiki kullandım diyenler lütfen Kan değeriniz kaç çıktı sizin onuda söyleyin bence. Betanız haftanıza göre uyumlu ilerliyorsa sorun yoktur.. ama bizim gibi düşük müydü.. yanlış yönlendirmeyin belki yine şimdi gidip Protestan içecek konu sahibi.. lütfen dış gebelik ihtimalini elemeden ilaç almayın. Son kez yazıyorum buraya artık defalarca yazdım ama son kez söyliyim kese alttan veya karından görülmeden asla progestan tarzı rahim güçlendiriciler almayın. Doktor takipsiz bu işlere kalkışmayın canlarım hayırlı geceler dilerim
Benim doktorumun yaptığını önerdim ben.Dış gebelik mol gebelik ihtimaline karşı beta yükselmeden değerler normal artış göstermeden hiçbir aklı başında doktor annenin hayatıyla oynamaz. Anne ölümlerinin büyük bir bölümü bu gebelik yüzünden. Mutlaka iki katı artışı görmeli ve kesenin rahimde olduğuna emin olunmalı. Burayı daha sonra okuyacak derdine derman arayacak çook insan olacaktır. Onlara tavsiyem betanız yükselmeden doktorunuza sormadan ilaç almayın kullanmayın, ben yaptım o hatayı pişmanım.
Betanız kaçtıYok benim de kese görünmemişti. Acaba ni başka doktora mı danışsanız.
Herşeyi oldugu gbi anlattm soyledm zaten canm bende doktor kontrolü dışında ilac kulanmaya karşıyım tabiki de kesinlikle kendi basina kulanmasn burda sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz doktor degiliz vermediyse al kendin kulan diyen arkadaşın yorumunu da yanlıs buldum.Kan değeriniz kaç çıktı sizin onuda söyleyin bence. Betanız haftanıza göre uyumlu ilerliyorsa sorun yoktur.. ama bizim gibi düşük müydü.. yanlış yönlendirmeyin belki yine şimdi gidip Protestan içecek konu sahibi.. lütfen dış gebelik ihtimalini elemeden ilaç almayın. Son kez yazıyorum buraya artık defalarca yazdım ama son kez söyliyim kese alttan veya karından görülmeden asla progestan tarzı rahim güçlendiriciler almayın. Doktor takipsiz bu işlere kalkışmayın canlarım hayırlı geceler dilerim
160 çıkmıştı. İkinci ölçüş iki gün sonraydı 480 çıkmıştı. Kaldı ki biz tüp bebek hastaları tedavinin en başından beri progesteron kullanıyoruz. Dış gebelik ihtimaline karşın da.Betanız kaçtı
Kesinlikle hiç bi şekilde kafamıza göre ilaç kullanılmamalı doktorlarımızın bi bildiği vardırSabırlı olmakta fayda var sonra Allah herşeyi en iyi bilendir hayırlısını beklemek dua etmek gerekir aceleci olmak bizi riske atar
inşaallah güzel haberlerle gel canım yanlış anlama ben bu konuları okuyacak diğer insanlara da ışık tutması açısından yazdım bunları.. hayat memat meselesi yaşayan bilir.. Sen gönlünü ferah tut inşaallah herşey yolundadır için rahat içersin o zaman ilacını biraz sabır az kaldı sabaha canımKesinlikle içmemyarın herşey net olacak allahtan Ümit kesilmez Randevum sabah 10 buçukta dua edin güzel şeyler olsun
Sizin bendende düşükmüş kese görünme ihtimalinde zayıf bu ölçümlerle kaçıncı hafta da ve değerde keseniz göründü160 çıkmıştı. İkinci ölçüş iki gün sonraydı 480 çıkmıştı. Kaldı ki biz tüp bebek hastaları tedavinin en başından beri progesteron kullanıyoruz. Dış gebelik ihtimaline karşın da.
Evet içim çok rahat Allah’a sığındım artık dua ediyoruminşaallah güzel haberlerle gel canım yanlış anlama ben bu konuları okuyacak diğer insanlara da ışık tutması açısından yazdım bunları.. hayat memat meselesi yaşayan bilir.. Sen gönlünü ferah tut inşaallah herşey yolundadır için rahat içersin o zaman ilacını biraz sabır az kaldı sabaha canım
Bu ölçümden bir hafta sonra bir keseyi, bir hafta sonra da diğer keseyi gördük. :)Sizin bendende düşükmüş kese görünme ihtimalinde zayıf bu ölçümlerle kaçıncı hafta da ve değerde keseniz göründü
Yaaaa harika ne güzelBu ölçümden bir hafta sonra bir keseyi, bir hafta sonra da diğer keseyi gördük. :)
Evet tüp bebekte de bebek yuvarlanıp rahimden tüplere gidebiliyormuş. Doktor kontrolü altındaysanız sorun yok canım doktorunuz vermiş ama ben ve konu sahibi arkadaşım kendimiz içtik. Ben riskli gruptaydım atlattım çok şükür. Ama çok kötü şeyler yaşayabilirdim hayal edemiyorum.. korktuğum için zarar görmemesi için doktorsuz kontrolsüz içme dedim tamamen sağlığı için. Dış gebelikte bebeği beslemek çok riskli bilirsiniz. Ben ucundan döndüm neyseki arkadaşımız da doktor takibinde olacak inşaallah onun durumu güzel çıkar sağlıklı çıkar rahatlıkla kullanır sonrasında sadece bende kendimce yaşadığımı yazdım. O kadar benzeştik ki yazmadan edemedim ama rabbim biliyor inşaallah sağlıklıdır diye dua ediyorum160 çıkmıştı. İkinci ölçüş iki gün sonraydı 480 çıkmıştı. Kaldı ki biz tüp bebek hastaları tedavinin en başından beri progesteron kullanıyoruz. Dış gebelik ihtimaline karşın da.
Benim gebelikte kese görünmedi önceki düşükle sonuçlandığı için doktora progestan kullanmak istedigimi söyledim.kese görünmeden veremem dedi ben doktoru dinlemedim kullandim meğer dış gebelikmis progestan kullandığım.icin düşük.gerceklesmedi tupum patladı iç kanama geçirdim ağrı kesici önerir gibi progestan onermeyin canım lütfen doktor.gerek görse zatın verirdi progestanin bile kişiye özel kullanmasi gereken doz vardır 2+3 biz bilemeyizHayır hic bir risk olmaz kullanmalisiniz
Benim 8. Hafta çok pis kanamam başladı. 2 hafta sürdü. Sürekli düşük önleyici vuruldum. Kanama korkutucu bir şey ama bebekler tutununca tutunuyor işte. Allah büyük. İlk haftalar rahim genişlemesinden dolayı oluyor kanamalarYaaaa harika ne güzel ☺sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah bi de kanamanız var mıydı ama sizin benim şuan kanamam var bende kendimce adet oldum düzensiz oluyorum her ay zaten diye yarına kadar böyle telkin ediyorum kendimi ☺
İnşallah hakkimızda hayırlı olanı versin allahımEvet tüp bebekte de bebek yuvarlanıp rahimden tüplere gidebiliyormuş. Doktor kontrolü altındaysanız sorun yok canım doktorunuz vermiş ama ben ve konu sahibi arkadaşım kendimiz içtik. Ben riskli gruptaydım atlattım çok şükür. Ama çok kötü şeyler yaşayabilirdim hayal edemiyorum.. korktuğum için zarar görmemesi için doktorsuz kontrolsüz içme dedim tamamen sağlığı için. Dış gebelikte bebeği beslemek çok riskli bilirsiniz. Ben ucundan döndüm neyseki arkadaşımız da doktor takibinde olacak inşaallah onun durumu güzel çıkar sağlıklı çıkar rahatlıkla kullanır sonrasında sadece bende kendimce yaşadığımı yazdım. O kadar benzeştik ki yazmadan edemedim ama rabbim biliyor inşaallah sağlıklıdır diye dua ediyorum
Tabi tabi doktor demeden kesinlikle ilaç kullanılmamalı. Ben doktor ne derse yaptım.Evet tüp bebekte de bebek yuvarlanıp rahimden tüplere gidebiliyormuş. Doktor kontrolü altındaysanız sorun yok canım doktorunuz vermiş ama ben ve konu sahibi arkadaşım kendimiz içtik. Ben riskli gruptaydım atlattım çok şükür. Ama çok kötü şeyler yaşayabilirdim hayal edemiyorum.. korktuğum için zarar görmemesi için doktorsuz kontrolsüz içme dedim tamamen sağlığı için. Dış gebelikte bebeği beslemek çok riskli bilirsiniz. Ben ucundan döndüm neyseki arkadaşımız da doktor takibinde olacak inşaallah onun durumu güzel çıkar sağlıklı çıkar rahatlıkla kullanır sonrasında sadece bende kendimce yaşadığımı yazdım. O kadar benzeştik ki yazmadan edemedim ama rabbim biliyor inşaallah sağlıklıdır diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?