dün kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım beta değerim 244 çıktı ama kanama var üstüne görme olabilir mi?

Amin inşallah canım adet dönemlerim çok düzensiz belki adet olmuşumdur yeni oluşan gebeliktir diye düşünüyorum artık kötü şeyler düşünüp duruyordum devamlı artık böyle telkin ediyorum kendimi yarın değerlerim ikiye katlayarak artması tek dileğim allahtan hayırlısı olsun yinede diyorum herşey allahtan bunda da bi hayır vardır

Doktorunuz olsam her ihtimale karşı proluton iğneyi verirdim. Durum şu benim de beta HCG yüksek çıkınca çok sancılanmam oldu doktorum hemen proluton iğne vurdurdu.
Dış gebelik mol gebelik ihtimaline karşı beta yükselmeden değerler normal artış göstermeden hiçbir aklı başında doktor annenin hayatıyla oynamaz. Anne ölümlerinin büyük bir bölümü bu gebelik yüzünden. Mutlaka iki katı artışı görmeli ve kesenin rahimde olduğuna emin olunmalı. Burayı daha sonra okuyacak derdine derman arayacak çook insan olacaktır. Onlara tavsiyem betanız yükselmeden doktorunuza sormadan ilaç almayın kullanmayın, ben yaptım o hatayı pişmanım.

Kesinlikle hiç bi şekilde kafamıza göre ilaç kullanılmamalı doktorlarımızın bi bildiği vardır Sabırlı olmakta fayda var sonra Allah herşeyi en iyi bilendir hayırlısını beklemek dua etmek gerekir aceleci olmak bizi riske atar

Progestanı iyiki kullandım diyenler lütfen Kan değeriniz kaç çıktı sizin onuda söyleyin bence. Betanız haftanıza göre uyumlu ilerliyorsa sorun yoktur.. ama bizim gibi düşük müydü.. yanlış yönlendirmeyin belki yine şimdi gidip Protestan içecek konu sahibi.. lütfen dış gebelik ihtimalini elemeden ilaç almayın. Son kez yazıyorum buraya artık defalarca yazdım ama son kez söyliyim kese alttan veya karından görülmeden asla progestan tarzı rahim güçlendiriciler almayın. Doktor takipsiz bu işlere kalkışmayın canlarım hayırlı geceler dilerim

Kesinlikle içmem yarın herşey net olacak allahtan Ümit kesilmez Randevum sabah 10 buçukta dua edin güzel şeyler olsun

Benim doktorumun yaptığını önerdim ben.

Herşeyi oldugu gbi anlattm soyledm zaten canm bende doktor kontrolü dışında ilac kulanmaya karşıyım tabiki de kesinlikle kendi basina kulanmasn burda sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz doktor degiliz vermediyse al kendin kulan diyen arkadaşın yorumunu da yanlıs buldum.

Kesinlikle içmem yarın herşey net olacak allahtan Ümit kesilmez Randevum sabah 10 buçukta dua edin güzel şeyler olsun
inşaallah güzel haberlerle gel canım yanlış anlama ben bu konuları okuyacak diğer insanlara da ışık tutması açısından yazdım bunları.. hayat memat meselesi yaşayan bilir.. Sen gönlünü ferah tut inşaallah herşey yolundadır için rahat içersin o zaman ilacını biraz sabır az kaldı sabaha canım

Sizin bendende düşükmüş kese görünme ihtimalinde zayıf bu ölçümlerle kaçıncı hafta da ve değerde keseniz göründü

Evet içim çok rahat Allah’a sığındım artık dua ediyorum

Bu ölçümden bir hafta sonra bir keseyi, bir hafta sonra da diğer keseyi gördük. :)
Yaaaa harika ne güzel sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah bi de kanamanız var mıydı ama sizin benim şuan kanamam var bende kendimce adet oldum düzensiz oluyorum her ay zaten diye yarına kadar böyle telkin ediyorum kendimi

Evet tüp bebekte de bebek yuvarlanıp rahimden tüplere gidebiliyormuş. Doktor kontrolü altındaysanız sorun yok canım doktorunuz vermiş ama ben ve konu sahibi arkadaşım kendimiz içtik. Ben riskli gruptaydım atlattım çok şükür. Ama çok kötü şeyler yaşayabilirdim hayal edemiyorum.. korktuğum için zarar görmemesi için doktorsuz kontrolsüz içme dedim tamamen sağlığı için. Dış gebelikte bebeği beslemek çok riskli bilirsiniz. Ben ucundan döndüm neyseki arkadaşımız da doktor takibinde olacak inşaallah onun durumu güzel çıkar sağlıklı çıkar rahatlıkla kullanır sonrasında sadece bende kendimce yaşadığımı yazdım. O kadar benzeştik ki yazmadan edemedim ama rabbim biliyor inşaallah sağlıklıdır diye dua ediyorum

Hayır hic bir risk olmaz kullanmalisiniz
Benim gebelikte kese görünmedi önceki düşükle sonuçlandığı için doktora progestan kullanmak istedigimi söyledim.kese görünmeden veremem dedi ben doktoru dinlemedim kullandim meğer dış gebelikmis progestan kullandığım.icin düşük.gerceklesmedi tupum patladı iç kanama geçirdim ağrı kesici önerir gibi progestan onermeyin canım lütfen doktor.gerek görse zatın verirdi progestanin bile kişiye özel kullanmasi gereken doz vardır 2+3 biz bilemeyiz

Benim 8. Hafta çok pis kanamam başladı. 2 hafta sürdü. Sürekli düşük önleyici vuruldum. Kanama korkutucu bir şey ama bebekler tutununca tutunuyor işte. Allah büyük. İlk haftalar rahim genişlemesinden dolayı oluyor kanamalar

İnşallah hakkimızda hayırlı olanı versin allahım

Tabi tabi doktor demeden kesinlikle ilaç kullanılmamalı. Ben doktor ne derse yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…