dün kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım beta değerim 244 çıktı ama kanama var üstüne görme olabilir mi?

O kadar üzüldüm ki durumunuza eşiniz kim bilir nasıl üzüldü o anı hayal bile edemedim sizin yaşadıklarınız çok ağır Allahım korumuş çok şükürrrr canımm sizi bağışlamış ailenize

Şuan senin durumundayım.regl 5 gün kala seffaf akıntı geldi içinde kilcar damar var gibi 4 gün ara ara peceteye geldi wc de sadece bugünde kahverengi yine seffaf ama sadece wc de ikindigim.zaman geliyor kabızlık problemim olduğu için devamı yok regl olmazsam pazartesi doktora.gitmeyi düşünüyorum

Allah razı olsun evet çok zor şeyler yaşadım aksine ailemde benim yanıma gelmişti farklı memleketlerde yaşıyoruz onlarada çok zor oldu amaliyathanenin kapısında beklemişler çok zor bir geceydi herkes.icin malesef

Rabbim korumuşş.. inşaallah sağlıklı gebelikler nasip eder hepimize.. hepinizden kontrolleriniz sonrası güzel mutlu haberler bekliyorum kızlar.. inşaallah hepimizin yüzü gülsün ramazan hürmetine

Kızlar sonuçlarımı aldım bugün değerlerim 217 çıktı önceki 244 dü. Biokimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler Bi hafta sonra tekra test uygulanması gerekiyormuş

Kızlar sonuçlarımı aldım bugün değerlerim 217 çıktı önceki 244 dü. Biokimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler Bi hafta sonra tekra test uygulanması gerekiyormuş
Çokk geçmiş olsun kuzumEvet canım beta değerlerin sıfırlanıncaya kadar takipte olman lazım canım. İnşaallah kimyasal gebeliktir. Bana da öyle dediler ama sen mutlaka takipte kal canım..sıfırı görene kader devam..

Kızlar banada yardımcı olun bu ay regl den 5 gün önce şeffaf içinde kilcal damar var gibi sümüksü bir akinti geldi wc de peceteye devamı o gun gelmedi ertesi gün yine wc de peceteye leke geldi bu şekilde bugün 7. Gün hala wc gidince sadece peceteye gelen şeffaf pembemsi afedersiniz sümük gibi geliyor bugün 3 gün regl geçeli regl de gelmedi ne yapmam lazım yarın doktora mi gitsem acaba yerleşme kanamasimidir acaba

İdrar testi yaptın mı ?

Önce bir idrar testi yapsaydınız bence. Sonra kan tahlili verirdiniz. Şuan gidip kan testi verseniz bile büyük ihtimal çok yüksek rakamlar çıkmayacağı için doktor kafanızı karıştırabilir . Yoğun çoğalan bir kanamanız yoksa kasık ağrısıyla beraber bence yerleşme kanaması olabilir bazen 3 güne kadar sürebiliyor çünkü

Bugün 7. Gündür lekelenme.canim regl den 5 gün önce başladı 1 Mayıs regl günüydü olmadım sabaha kadar yatarken lekelenme yok evde hareket edince wc de peceteye geliyor sadece devamı yok sadece wc de

Bugün 7. Gündür lekelenme.canim regl den 5 gün önce başladı 1 Mayıs regl günüydü olmadım sabaha kadar yatarken lekelenme yok evde hareket edince wc de peceteye geliyor sadece devamı yok sadece wc de
Hareket esnasında geliyorsa belki sıkıntı olabilir . Yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmez en fazla 3 gün sürer . Ben şuan kimyasal gebelik yaşıyorum. Benimde önce lekelenmem geldi sonra az az kan gelmeye başladı şuan yoğun bi kanama yaşıyorum adet olmuşum gibi. Hafta içi bi doktora görünün takipte kalın en doğrusu

Progestanı kesince bende çok yoğun kanama yaşamıştım bir hafta sürdü hemde adetten bile yoğundu. İnşaallah kendiliğinden kaybolur canım tekrar ne zaman ölçüm yaptıracaksın değerlerini?

Canım yerleşmeye benziyor adet olana kadar umut vardır kanda baktırsanız ya da idrar testi yapsanız çıkar kesin eğer varsa.. siz bence ilk fırsatta test yaptırın güzel haberlerle gelin canım inşaallah tutunmuştur size

Progestanı kesince bende çok yoğun kanama yaşamıştım bir hafta sürdü hemde adetten bile yoğundu. İnşaallah kendiliğinden kaybolur canım tekrar ne zaman ölçüm yaptıracaksın değerlerini?
Şuan bende öyleyim sanki böyle nokta kadar pıhtı atıyorum sabah böyle bişey gördüm bi tane. Bi ara yoğunlaşıyor bol su içince yeniden gelmeye başlıyor doktor suyu kesme bol su iç demesi bu yüzden sanırım. Bu hafta pzt ya da salı günü yeniden yaptırıcam canım.

Ama 7 gün sürüyormuş bi de yerleşme kılcal damarlı gelmiyor ama normal kahve ya da pembe benek tarzında lekelenmeler oluyor. Şuan erken bence kan tahlili için düşük çıkabilir biraz beklemesi daha iyi olur

Ben koca bir pıhtı düşürmüştüm kibrit kutusu kadar düşürdüğüm de oldu progestanı kesince oldu bunlar sebep önceden biriken kan ve kalınlaşan rahim kendini bırakıyordu. Temizlensin önemli olan o. O pıhtıları atınca rahatlamıştım meğer ne kötülük etmişim kendime. Ama siz başında yakaladınız benim gibi bir hafta aralıksız kullanmadınız çok daha iyi atlatacaksınız canım

Yarın sağlık ocağına gidicem.disari.cikma.yasagi olduğu için cuma regl günü diye pazartesiye kadar beklemek istedim ama.gelmiyor çok tşk ederim.Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…