dün kahverengi lekelenmem oldu kan testi yaptırdım beta değerim 244 çıktı ama kanama var üstüne görme olabilir mi?

Bakalım dua ediyorumm bol bol tek istediğim sağlıklı gebelik olması kızımın kardeşi olma düşüncesi beni mutlu etmişti başta korkutsa da araları 3 yaş olacak çünkü

Hay agzina sağlık anlatmak istediğimde tamda buydu yorumunuzu sonradan gördüm Allah razı olsun canım

Çok geçmiş olsun

Evet canım bende bunu anlatmaya çalışıyorum çok çok riskli ve bende kese görünmeden annelik güdüsüyle kullanmaya başladım kendimce işte. Kaybetmek istemedim çok masum bir istekti bu. Sonucunu tahmin edemedim başıma gelmez diye düşündüm o an için. Ama ben 900lerde yakaladım doktorum sayedinde dış gebeliği tüpümde gördü. Metotreksat ile düşüşe geçti değerlerim ama hala sıfırlanmadı yeni oldum iki hafta oldu. Tek isteğim bir an önce sıfırı göreyim iyileşeyim. birbirimize dua edelim kızlaarrr

Bakalım dua ediyorumm bol bol tek istediğim sağlıklı gebelik olması kızımın kardeşi olma düşüncesi beni mutlu etmişti başta korkutsa da araları 3 yaş olacak çünkü
Benim ikiz yaaa bebişler korkutma:))) sizinki de hayırlısıyla sağlıklı doğacak inşallah

Çokkkk geçmiş olsun

Hay agzina sağlık anlatmak istediğimde tamda buydu yorumunuzu sonradan gördüm Allah razı olsun canım
Ahh canım yaşayan biliyor insan başına gelmeden de benim başıma gelmez diye düşünüyor çünkü düşük bir ihtimal diye görüyoruz ama oluyor işte Size de çok geçmişler olsunn rabbim beterlerinden korusun hepimizi

Benim ikiz yaaa bebişler korkutma:))) sizinki de hayırlısıyla sağlıklı doğacak inşallah
Amin inşallah ikizler ne gğzel olur çok zor olur ama Allah bi yandan kolaylığını verir üzülme bi anda büyüyüp birebirlerine arkadaş olcaklar ben çok seviniyordum idrar testinde öğrendiğimde içten içe korksamda Sonuç güzel olur Allah’ımın izniyle inşallah

Çok geçmiş olsun canım sen ucuz atlatmissin ben 3.5 yıl önce oldum Allah'ım.bir daha yaşatmasın o günleri 4 saatle ölümden döndüm son anda iç kanama fark edildi hastanede yatıyor olduğum halde hamdolsun kurtuldum ama sağ tupumden oldum sol tup de kapalı sadece sızıntı var direk tüp bebek dendi ona bile zerre cesaretim yok dusmanima bile yaşatmasın o çektiğim ağrıları rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bence bi kadının iki tane doktoru olmalı. Hepsi farklı konuşuyor çünkü. Siz bir doktor daha edinin.

Sagol Alan razı olsun canım hamdolsun Rabbimden gelene başım gözüm ustune beterinden korusun

Size de çokkkk geçmişler olsun

Size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah korumuş siz çok uzun süreli içip doktora gitmemiş miydiniz acaba çok geç mi fark edildi? ilk gebeliğiniz miydi?

Sagol Alan razı olsun canım hamdolsun Rabbimden gelene başım gözüm ustune beterinden korusun
Canım metotreksat sonrası 3 ay ve 6 ay sonra diyenler var benimde aklım bu konuda karışık. 125 mg metotreksat için ne kader süre beklemeliyim acaba yeniden bebek düşünmek için Bu sırada hsg de çekilmeyi istiyorum virüs biraz iniş göstersin de Allah’ın izniyle..

Bence bi kadının iki tane doktoru olmalı. Hepsi farklı konuşuyor çünkü. Siz bir doktor daha edinin.
Bak buna katılıyorum benim dış gebelik devlet Hastanesi'nde teşhisi kondu beni üniversite hastanesine sevk ettiler sözüm ona 2 tane prof doktor bana normal gebelik ama geriden geliyor 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi beni geri gönderdiler devlete devletteki doktorlar nasıl böyle bir hata yapar onlar bizim hocalarimiz dedi tekrar beni uniye gönderdiler yatış yaptık sürekli HCG yaptılar ama ağrılarım dayanilmaz hal aldı en sonunda başka bir doktor bütün riskleri göze alıp amaliyata aldı beni çünkü iç kanama başlamış dedi tuplerini kaybede bilirsin imzala acil amaliyata girmemiz gerek dedi o sancida gözüm tiplerini gördü hemen imzaladık eşimde bende akşam 8 de amaliyata girdim gece 00. 30 da çıktım kalbim durmuş tekrar calistirmislar kontrole gittim doktor sen yasiyormusun öleyimki o geceyi unutayim dedi elimizde kaldın gittin geri geldin dedi her doktora.guven olmuyor.malesef profa bile

Size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah korumuş siz çok uzun süreli içip doktora gitmemiş miydiniz acaba çok geç mi fark edildi? ilk gebeliğiniz miydi?
Sürekli kontrole gidiyordum canım çok içmedim zatı 2. Gün ağrılarım başladı HCG normal artış göstermiyordu en son 5000 bin deydi değerim amaliyata girdim kalp atışı bile başlamış dedi bebek tüpte doktor hatası yüzünden 4 gün hastanede yattım beklettiler beni normal.gebelik.kendiliginden düşer diye ikinci gebelikti 11 yaşında kız.var

Ç
Çok kötü şeyler yaşamışsın Allah korusun canım bi daha yaşatmasın inşallah Allah kimseye göstermesin

Bana ilaç uygulamadilar canım beklettiler beni ben amaliyattan sonra.6 ay korunmami söylediler bu konuda hiç bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…