O yüzden çok karışmadık zatenBilmiyor bilmiyor. Buldumcuk iste. Bulmus bir erkek yapismis. Aman onu birakmasin aman bosamasin.
Cirkin bir tabir ama sirtindan sopayi, karnindan sipayi eksik etmesin. Cahil bi kiz.
Bosver dayak yiyip otursun. Karisma sen suclu olursun.
Ben babamdan hiç görmedim böyle şeylerBenim eşim de öyle...
"Kadın önce kendine saygı duyacak" der her zaman.
Babam da aynı şekilde
Ben sadece o karnında ki bebeğe üzülüyorum hemde çok..Böyle kadınlara gerçekten hiç ama hiç acımıyorum.
Saçmalığa bak kocam beni dövdü kırdı kafamı beni çok seviyor+1
ek olarak bazı kadınlar şiddeti, kıskançlığı, kısıtlanmayı sahiplenme olarak görüp dozu arttıkça daha çok sevildiklerini düşünüyorlar. gerçekten umutsuz vaka...
Evde başbaşayken yere düşen saç telini falan öpüp alnına koyuyordur kocası yoksa çekmezdi kız niye çeksinSaçmalığa bak kocam beni dövdü kırdı kafamı beni çok seviyor
Sizin kocanız sizi dövmüyor mu aa sevmiyor o zaman hiç sahiplenmiyor
hatırlıyorum o konuyuEvde başbaşayken yere düşen saç telini falan öpüp alnına koyuyordur kocası yoksa çekmezdi kız niye çeksin
Çocuk doğurma ruhsatı verilmeli bu ülkede! Kendi hayatları ne b.k yerlerse yesinler de masum bir bebeği de katacaklar o hayata yakında offf!
Ben sadece o karnında ki bebeğe üzülüyorum hemde çok..
adam ileride o çocuğuda döver !
Özellikle 3.ye katılıyorumBunun gozlemledigim kadariyla 3 sebebi var
1.si kadinin aile yapisi boyledir. Yani bu yasina kadar gordugu aile protitipi bu. Anne babasida boyle. O yuzden bunu normal karsiliyor. Yasida kucuk, gorup gecirmemis.
2.si butun erkekler boyledir. Baskalari disarida mutlu ama evde de ayni seyleri yasayip yansitmadiklarina inanmasi. Yani siddeti normal karsilamasi.
3.su ogrenilmis caresizlik. Zaten evden kactim, hamileyim, ailem bana cocugumla bakamaz, kocama mecburum, kendime ve bebegime bakacak ekonomik yeterlilige sahip drgilim, elalem ne der vs vs zaten gelip ozur dileyecek ve barisacagiz.
Kadinlara artik suc bulmuyorum. Al kardesim bu senin hakkin desen bile kadinlar bu hakki kullanmaya korkar vaziyetteler. Kimi kadini ailesi pasifivize ediyor, kiminin esi uzun surede yavas yavas tehdit ederek algisini yonetiyor, kimiside kendine guvenmiyor.
Hepsini gectim zaten toplum kadini pasiflestiriyor. Egitim seviyesi ve cinsiyeti nr olursa olsun toplumda kadinlara yonelik gozle görülmeyen büyük bir baski var.
Katılıyorum.Ben babamdan hiç görmedim böyle şeyler
Yaşlı ama hiç geri kafalı değildir
Annemle hep mutfakta görürüm onları ev işlerine yardım eder elinde bez cam siler çamaşır asar.
Babam erkekliğinden ne kaybetti karısına yardım etti diye?
Daha çok sevap daha çok erkek benim gözümde
Aynen canımmNe atraksiyonlu ilişkiler var bee ahh kadınlar kadınlarİnşallah o bebenin yanında da böyle dövüşüp dövüşüp sarmaş dolaş olmazlar
Özellikle 3.ye katılıyorum
Keşke böyle hayatlar olmaz şiddet normal görülmese
Erkeklerin gözü korkutulmalı yoksa herkes karısını dövmeye hakkı olduğunu zannedecek
İnan o kadar kalabalık alışveriş merkezinde kimse müdahale etmedi bizden başka güvenlik bile millet film izler gibi izledi..
Halkımız tepkili olsa kadına şiddete birlik beraberlik olsa o erkek asla yapamaz..
Artık polisler bile olaya müdahale etmiyor kiYilbasinda kadini tekmeleyen bir adama mudahale ettik gecen sene. Ne dese begenirsin? "Kocamla arama girmeyin"
Once erkeklere bu konuda saglam bir yasal yaptirim uygulanmali. Kadinlar erkek cocuklarini topluma ve ozellikle kadinlara saygili bireyler olarak yetistirmeli. Kadinlar kadinlari kotu vasiflarla etiketlememeli. Yani hem toplum olarak egitime ihtiyac var hemde sıkı yaptirimlara.
Birde guvenlik gorevlileri hic bir olaya mudahale etmiyor nedense.
Öyle erkekler evde Aslan dışarıda kedi oluyorlar nedenseadam onun aslanı, kadın onun kedisi. hırlayarak, döğüşerek geçiniyorlar demek ki hayvanlar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?