Dün sevgilimden ayrıldım, sürekli ağlıyorum :(

Cyhintia

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
179
273
18
O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, kimseye de derdimi anlatamıyorum annem bile o seni çoktan kafasında bitirmişti senin haberin yok dedi bu söz o kadar canımı acıttı ki :( lütfen siz de kırıcı yorum yapmayın ağlamaktan helak oldum zaten
Olay şuydu:ben bunun telefonunu karıştırıyordum(o hep yapar benim telefonuma bunu ben de arada yapmaya basladım neyse) birden buna yazan bir kızdan mesaj geldi napıyorsun filan diye ne zaman baksam bu kızla mesajlaşıyor kız üniye hazırlanıyor yardım istiyor filan diyor ben de kızdım sürekli bu kızla mesajlaşıyorsın filan diye, ben bir erkekle 2kelime konuşsam hemen beni aldatıyorsun diyor ben ona kızdım diye triplere girdi bu çifte standart değil mi :( neyse ikinci olay da şu: bir arkadası bana asılmış zamanında(beni 1kere gördü sadece) senin için ahlaksızca seyler söyledi ben de bağırdım bir daha onunla konuşmicam filan dedi, faceden filan da beni eklemişti gördüğümde de tersledim biraz çocuğu,
çok sinirlendim tamam dedim kızdım da ne biçim arkadaş çevren var filan diye, dün telefonunu karıştırırken bu güya konuşmayacağı arkadasına bize gel filan demiş beynimden aşağı kaynar sular indi annem de o zaten seni çoktan beyninden silmiş dedi, sizce de öyle mi? Bir de son zamanlarda(son 1aydır) ben çok sinirliydim, sürekli bağırıyordum çemkiriyordum ona sizce silmiş olabilir mi,sürekli başkalarının aklına uyup benle kavga ediyordu önceden ayrılalım dediğimde ağlayan yalvaran çocuk dün git geri de dönme dedi herkesin içinde,ilişkinde ciddi misin sen dedi orda dert anlattığımız bir abla, kendi bilir bitirmek istiyorsa biter dedi, ben de bitti bile dedim, ne aradı ne mesaj attı sizce soğumuş mu benden gerçekten bitti mi 6aydır çıkıyorduk çok fedakarlık yaptım çok emek verdim çok bencildi çoğu kez, nankördü,sürekli sinirli olduğum için kendimi suçluyorum, sizce ne yapmalıyım :(((

Çocukla tartışmamış seni keklemiş. Senin hakkında atıp tuttu demiş ki onunla iletişimin olmasın diye.
Ayrıca bencildi nankördü diyorsun bu ayrılığı sinirli hallerine bağlıyorsun garip.
Öğretmen mi bu arkadaş? Gerçi sanmıyorum 18 falandır en fazla. Ya da okul birincisi falan mı destek oluyor o kıza?
En komik kısım da 6 aylık ilişkiye çok emek verdim demen.
Annene kesinlikle hak veriyorum.

Aynı işyerinde çalıştık neredeyse her günümüz birlikte geçti, hafta sonları dışarı çıktık hep, 24yaşında öğretmen değil, iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun,ben hep bencilliğini görmezden geldin son 1ay da başladım sen söylesin, sen böylesin demeye, nankörlüğünü de bitirirken farkettim daha önce görmemiştim, belki de görmek istememiştim :(

O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, kimseye de derdimi anlatamıyorum annem bile o seni çoktan kafasında bitirmişti senin haberin yok dedi bu söz o kadar canımı acıttı ki :KK43: lütfen siz de kırıcı yorum yapmayın ağlamaktan helak oldum zaten
Olay şuydu:ben bunun telefonunu karıştırıyordum(o hep yapar benim telefonuma bunu ben de arada yapmaya basladım neyse) birden buna yazan bir kızdan mesaj geldi napıyorsun filan diye ne zaman baksam bu kızla mesajlaşıyor kız üniye hazırlanıyor yardım istiyor filan diyor ben de kızdım sürekli bu kızla mesajlaşıyorsın filan diye, ben bir erkekle 2kelime konuşsam hemen beni aldatıyorsun diyor ben ona kızdım diye triplere girdi bu çifte standart değil mi :KK43: neyse ikinci olay da şu: bir arkadası bana asılmış zamanında(beni 1kere gördü sadece) senin için ahlaksızca seyler söyledi ben de bağırdım bir daha onunla konuşmicam filan dedi, faceden filan da beni eklemişti gördüğümde de tersledim biraz çocuğu,
çok sinirlendim tamam dedim kızdım da ne biçim arkadaş çevren var filan diye, dün telefonunu karıştırırken bu güya konuşmayacağı arkadasına bize gel filan demiş beynimden aşağı kaynar sular indi annem de o zaten seni çoktan beyninden silmiş dedi, sizce de öyle mi? Bir de son zamanlarda(son 1aydır) ben çok sinirliydim, sürekli bağırıyordum çemkiriyordum ona sizce silmiş olabilir mi,sürekli başkalarının aklına uyup benle kavga ediyordu önceden ayrılalım dediğimde ağlayan yalvaran çocuk dün git geri de dönme dedi herkesin içinde,ilişkinde ciddi misin sen dedi orda dert anlattığımız bir abla, kendi bilir bitirmek istiyorsa biter dedi, ben de bitti bile dedim, ne aradı ne mesaj attı sizce soğumuş mu benden gerçekten bitti mi 6aydır çıkıyorduk çok fedakarlık yaptım çok emek verdim çok bencildi çoğu kez, nankördü,sürekli sinirli olduğum için kendimi suçluyorum, sizce ne yapmalıyım :KK43:((
Senin telefonlarını karıştırması şans güvenmediği ve saygı duymadığı anlamına gelir diper Davranışları da son derece çocukça o yğxden bitmesi mantıklı olmuş boşver

Lütfen kendini suçlama.
Bitmesi gereken bir ilişkiymiş bitmiş, biraz üzülürsün geçer. Daha iyi insanlar var dışarıda.

Onun sana değer vermemesi senin değersiz olduğun anlamına gelmez.. öncelikle bunu kabul et.. değerini sen kendin belirlersin.. arama sorma güçlü ol, hayatına devam et.. muhtemelen hatasını anlar, ama sen aynı hatayı yapmazsın bence.. dimi:) dünya erkek dolu...

ne güzelmiş sen biriyle msjlaşınca aldatıyor, oluyorsun o ise kıza yardımcı oluyormuş :işsiz: kişi kendinden bilir işi demiş atalarımız kendi zihniyeti bozuksa demek

Gecer gecer zaman birak.
Insan sonra geriye bakinca nelere üzülmüsüm diyor.
O senden vazgecebiliyorsa sen de vazgec.

Adam sana zaten değer vermiyormuş
6 ay nedir ki
Bu kadar büyütme gözünde
Dua et 6 yılını harcamamışsın
Sen onsuzda varsın
Kendi değerinin farkına var
Herhangi biri için bu kadar ağlama

Bence çok fedakarlık iyi bir şey değil. Zaman geçince iyiki bitmiş diyeceksiniz hatta. Fazla özveri fedakarlık hep sizi üzer. Çok sevdiğiniz insanlarla değil sizi çok seven insanlarla olun. Benim düşünceö bu mesela artık. Çok sevgi çok üzüntü getirir. Çok bağlanmayın mesela. Bence bitirmiş sizi. Zaten bir adam bir kadını gerçekten sevse ne şekilde olursa olsun bırakmaz. Evlenir hatta. Size değer veren siz üzülürseniz çok üzülecek insanlarla olun. Ben öyle düşünüyorum en azından. İyi bir insan olsun beni düşünsün önemsesin değer versin sevsin onunla evlenebilirim. Bu demek değil ben sevmeden evlenirim tabiki sevip evlenmek isterim ama karşımdqki bunun kıymetini bilmeli. Yani bence sizi sevenlerle daha mutlu olursunuz kendinizin taparcasına sevdiği insanlarla değil

6ay da nasıl emek veriliyor onu anlamadım :anne:
Sevgilim seni fena Halde keklemiş maalesef . Dua etti arkadaşıyla beraber özel anılarınızı paylaşmamış olsun

O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, kimseye de derdimi anlatamıyorum annem bile o seni çoktan kafasında bitirmişti senin haberin yok dedi bu söz o kadar canımı acıttı ki :KK43: lütfen siz de kırıcı yorum yapmayın ağlamaktan helak oldum zaten
Olay şuydu:ben bunun telefonunu karıştırıyordum(o hep yapar benim telefonuma bunu ben de arada yapmaya basladım neyse) birden buna yazan bir kızdan mesaj geldi napıyorsun filan diye ne zaman baksam bu kızla mesajlaşıyor kız üniye hazırlanıyor yardım istiyor filan diyor ben de kızdım sürekli bu kızla mesajlaşıyorsın filan diye, ben bir erkekle 2kelime konuşsam hemen beni aldatıyorsun diyor ben ona kızdım diye triplere girdi bu çifte standart değil mi :KK43: neyse ikinci olay da şu: bir arkadası bana asılmış zamanında(beni 1kere gördü sadece) senin için ahlaksızca seyler söyledi ben de bağırdım bir daha onunla konuşmicam filan dedi, faceden filan da beni eklemişti gördüğümde de tersledim biraz çocuğu,
çok sinirlendim tamam dedim kızdım da ne biçim arkadaş çevren var filan diye, dün telefonunu karıştırırken bu güya konuşmayacağı arkadasına bize gel filan demiş beynimden aşağı kaynar sular indi annem de o zaten seni çoktan beyninden silmiş dedi, sizce de öyle mi? Bir de son zamanlarda(son 1aydır) ben çok sinirliydim, sürekli bağırıyordum çemkiriyordum ona sizce silmiş olabilir mi,sürekli başkalarının aklına uyup benle kavga ediyordu önceden ayrılalım dediğimde ağlayan yalvaran çocuk dün git geri de dönme dedi herkesin içinde,ilişkinde ciddi misin sen dedi orda dert anlattığımız bir abla, kendi bilir bitirmek istiyorsa biter dedi, ben de bitti bile dedim, ne aradı ne mesaj attı sizce soğumuş mu benden gerçekten bitti mi 6aydır çıkıyorduk çok fedakarlık yaptım çok emek verdim çok bencildi çoğu kez, nankördü,sürekli sinirli olduğum için kendimi suçluyorum, sizce ne yapmalıyım :KK43:((
Altı ay ne ki unutulur dediğini yap uzaklaş arkana bakma sana iyilik yapmış bu sözü söylemekle boyle biri ile omur geçmez
Kurallar varsa ilişkide bu ikiniz içinde geçerli olmalı idi en basından
Dönerse barısırsanız da o adım atsın bu sözden sonra adım atma
Ayrıca o kız kimmiş neymiş anlamadım herkes unv hazırlanıyor kimse kimseye devamlı mesaj atmıyor mesaj yerine soru çözse keşke hanım kızımız

Bence çok fedakarlık iyi bir şey değil. Zaman geçince iyiki bitmiş diyeceksiniz hatta. Fazla özveri fedakarlık hep sizi üzer. Çok sevdiğiniz insanlarla değil sizi çok seven insanlarla olun. Benim düşünceö bu mesela artık. Çok sevgi çok üzüntü getirir. Çok bağlanmayın mesela. Bence bitirmiş sizi. Zaten bir adam bir kadını gerçekten sevse ne şekilde olursa olsun bırakmaz. Evlenir hatta. Size değer veren siz üzülürseniz çok üzülecek insanlarla olun. Ben öyle düşünüyorum en azından. İyi bir insan olsun beni düşünsün önemsesin değer versin sevsin onunla evlenebilirim. Bu demek değil ben sevmeden evlenirim tabiki sevip evlenmek isterim ama karşımdqki bunun kıymetini bilmeli. Yani bence sizi sevenlerle daha mutlu olursunuz kendinizin taparcasına sevdiği insanlarla değil
İlk başlarda seviyor gibiydi, çiçekler alır sürprizler yapardı, en ufak bir tartışmada beni bırakma diye ağlardı,ben de sevildiğimi zannettim, sevdim çok sevdim, değer verdim ilgilendim, hasta oldu saat bası aradım, doktordan ben randevu aldım kaç kez yanında gittim doktora, ben hasta olduğumda aramadı bile çalışıyorum dedi, hatta benimle bugün hiç ilgilenmedin diye trip attı bir de, affettim hep düzelecem dedi söz verdi hep aynı, son zamanlarda yalanını da yakaladım bi kaç kez yine affettim, şimdi yasadığımız herseyin yalan olduğunu bilmek acı veriyor

5 senelik ilişkim bitti evlenmeyi düşünürken hemde o kadar yaklaşmışken... unutursun unutuluyor yapacak bişey yok insan hayatna herturlu devam ediyo yani ağla içine atma ağlamakta güzeldir bigün unutunca bu salak için ne çok aglamstm der kendine kızarsn

Onun sana değer vermemesi senin değersiz olduğun anlamına gelmez.. öncelikle bunu kabul et.. değerini sen kendin belirlersin.. arama sorma güçlü ol, hayatına devam et.. muhtemelen hatasını anlar, ama sen aynı hatayı yapmazsın bence.. dimi:) dünya erkek dolu...
Yapmam yapmayacağım o kadar çok içime attım ki onla ilgili çoğu şeyi, düşündükçe kendime kızıyorum aslında sevmediği o kadar barizmiş ki yine de görememişim bir çok seyi:(

Azarlama, tersleme ve asagilamalari alttan alip tepene cikarmak "fedakarlik" degildir yalniz.. Evli olsan ortada kurtarilmasi gereken bi durum var derim ama 6 ayda ne bu boyle, neyin fedakarligi ayrica..

Back
X