Dün sözlüm canımı çok sıktı. Kötüyüm......

kelam

Bebeğim bekliyorum gellll
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.581
1
66
Batman
merhabalar.. ben sölü bi kızım sözlüm askerde birbirimizi çok seviyoruz. Sözlüm bana değer verdiğini hissettirebiliyor aynı şakilde bende dün telefonda uzunca konuştuk muhabbet ettik herşey çok güzeldi sevgi lafları özlemler duygular yoğundu. sözlüm birden bana sana bişey soracağım dedi. ve moralimi alt üst eden soruyu sordu. (benim en sıkıldığım sorunlu olduğum bişey.) aşkım ben biraz fazla kıllıyım benden tiskinirmisin dedi. bende senin elinde olan bişiy değil olmasını sen istemedin benim için sorun olmaz dedim. o da bana bu durum iğrenç gelitor ben hiç sevmem dedi sorun değilse iyi o zaman dedi. ve bana sende var mı ben ben hiç sevmem dedi. o an üzerime kaynar sular boşaldı... insanın açmak istemediği konu sorunlu olduğu bişey nasılda karşısına çıkıyor yaaa benim tüğ sorunum var bu nedenden ben evlilikten çekinen korkan biriyimdir zaten... neyse kendimi topladım bilmem dedim sana neden vucudumdan bahsedeyim evlenince görürsün dedim. o varmı yani dedi. bende var demedim bilmiyorum dedim . işte ya of ya of of of. senağlama sonra bide diyoki varsa sa sen halledersin bi şekilde diyo ben kadında tüğü hiç sevmem dedi. bunları diyeceğini bilseydim onun tüğlerine benim için sorun olmaz demezdim tiskinirim nefret ederdim derdim onun da canının sıkılmasını isterdim. ah ah bilseydim. biraz uzun oldu ama anlayın beni nolur telefonu kapattıktan sonra ağladım ağladım biraz açıldım arkadaşıma gittim ona anlatttım o kadar fazla değil canım demeyle falan teselli etmeye beni çalıştı canım benim şimdi ben napacağı evet benim tüğ sorunum var ben hep sorun olmaz falan diye ya ne bileyim bu mu gelir insanın aklına diye düşünmüştüm ama oldu işte ve ben onu hala çook seviyorum onun da sevdiğini biliyorum bana bi yol gösterin yardım edin ben ne yapmalıyım.. mafoldumben canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. teşekkürler.

e bu bir sorun mu arkadaşım lazer var ağda var yöntemleri var bunun.. çıktıkça gider aldırırsın biraz titiz olursun olur biter yanii. canını sıkmaya hiç değmez.. bence de kadında kıl çok çirkin bir görüntü sevilcek bişey değil yani.. adam hoşlanmadığı şeyi dile getirmiş ki kendisininkinden bile rahatsız oluyorsa ki erkekler kolay kolay kendilerinden rahatsız olmaz, sende olmasından da rahatsız olur yani.. gider aldırırsın.. Allah başka dert vermesin..

Canm hic uzulme, tek derdin tuy olsun.En azindan duzenli agda yapar yne kurtulursun onlardan

tüm sorunun da bu olsun canım ya. şimdi neler var, hadi ağdayı geçtim lazer, krem... bayanlar kolay halleder o düşünsün kendini :dilcikar:

Lazerden başka çözüm yok gibi görünüyor.
Ağda bile yapsan biraz tüylü gezeceksin el mecbur.
şimdiden başla çalışmalara

Bilmiyorum bu konu canımı çok ama çok sıkıyor. ya evet ağda falan bi çözüm belki ama ağda ile alınacak yerler zaten sorun değil benim için olmaması gereken yerlerde var ve ben uğraşmak istemiyorum. alırsam sürekli almak zorunda kalacağım.

Ne var canım bu kadar üzülecek?
Önce bir doktora gidip hormonlarınıza baktırın eğer bir sorun yoksa her ay düzenli bir şekilde bakımızı yaparsınız..

ay guzelim, tuy sorunu askerdemi gelmis aklina??? allaam , hayret.
neyse, senin tuy sorunum var derken ...tam anlamadim ? herkesin tuyu var, sende dahami yogun acaba? onumu demek istedin?? tuyden kurtulmak icin bir cok yontem var, alirsin olur biter.
SIKMA bos yere canini canim benim.

Tamam da neden bu kadar hassas yaklaştınız anlamadım. Benim de doğum kontrol hapları yüzünden istenmeyen tüylerle başım biraz daha dertte ama sonuçta hayatımızda biri olsa da olmasa da kişisel temizliğimizi yapıyoruz. Kaldı ki adamın da tüylü kadın sevmemesi normal, hoş bir şey değil çünkü. Biraz dikkat edersiniz olur biter, neden hınç almaya gerek duydunuz cidden anlamadım.

Canım bu tüy problemi sadece sende değil Tüm bayanlarda var. . .
Bunun için lütfen kendini böyle üzme
Sen her ay ya düzenli ağda yaptırısın yada lazere gidersin.Ki lazerede gitssen ancak kılları tüye çevirir.Tamamen bitmez

ya mesela benim karnımda var göbeğimde va sırtımda belde onları almak istemiyorum annem falan sorun olmaz diyor. hani öyle abartılı değil ama belli oluyor. fazla belli olanları alsam diğer küçükler daha belli oluyor ya bilmiyorum ya ben gerçekten bunu sorun ediyorum.. bu raddeye geldim haftaya kesinlikle doktora gideceğim .

halledersin bi şekilde demiş
iğrenç hiç sevmem demiş
ozaman lazer paranı vermeye razı gelmiş
hiiç sıkma canını
evlenen kadar ağda yap
evlendikten sonra git lazare versin parasını
aklı başına gelsin
kıllı kollarına göğüslerine bakmazlar insana laf ederler

Ağlayacak ne varmış.. düzenli epilasyon yapın.. yada lazer yaptırın
Her erkek eşinin sevgilisinin tüysüz olmasını ister... çok doğal
Doğuştan kim tüysüz doğmuş.. siz bayansınız ki kıl bayanda benimde sevmediğim bişeydir
Allah vermiş çaresine bakıcaz bi şekilde.. kıllı kıllı gezilmez bunu hiçbir erkek istemez
Bunu demek istemiş sana.. düzenli yaptırırsan lazeri çok rahat edersin
Şimdi bana sorsalar.. kılsızım derim.. çünkü 1.5 yıldır lazere gidiyorum her an kılsızım
Yani bak çaresi var bende senin gibiydim.. öyle üzülmekle olmaz çaresine bakmalısın
Erkeğin kıllı olması kadarda doğal bişey yok bencesırnaşık şey kendinizi onla karşılaştırmayın.. sizin kılsız olmanız lazım.. kolay gelsin bence çaresine hemen bakın...
Yoksa böyle hep üzülürsünüz..

Göbeğimi ben de alıyorum, göğüslerimin arasında bile sarı sarı tüyler var, alıyorum. Sevgilimden önce de alıyordum, olabiliyor yani ne yapalım. Göbeğimdekileri alınca üstlerdeki sarı tüycükler göze batar oluyor falan, sinir bozucu biliyorum.

Sırt ilk defa duyuyorum, bilemicem. Ama bu raddedeyse bir jinekoloğa görünmenizi öneririm, Allah korusun, kist olunca böyle yapabiliyormuş.

su erkeklerde bir acayip yaaa
adama bak bende tuy var dyo
kiz benim icin sorun olmaz dyo
ama sendeki tuyler benim icin sorun olur dyo
sende birdahakine
dusundumde bende erkekte tuy sevmiyorum de
:dilcikar:

sende birdahakine

aynen ya nekadar sinir bu erkekler kötükedihüso hic alttan alma fedakarlik denen bisi yok kötükedihüso

Konu sahibi arkadasim hepimizin tügleri var hepimiz ugrasiyoz napalim
Ama sana tavsiyem, bidaha telefonda konustugunuzda bu konuyu ac, ve benim tüglüyüm de, ben böyle kabul etmelisin de, ben elimden geleni yaparim bakimimi yaparim ama benden igrenmeni söylemen beni cok kirdi de. Bunlari belirt.
Ve ayrica bende senin tüglerinden igrenirim ama seni kirmamak adina senin kadar aciksözlü olamadim de. ama Senin masallahin var de kötükedihüso

Bunlari acik acik söyle, bu arada lazer tedavisini önermiyorum asla yapma bence. igneli epilasyonu deneyebilirsin. veya agda en iyi cözüm, yapcak bisi yok kadin olmak cok zorrrrrrrrrrr :a015:

sende birdahakine

Katılmıyorum size
Erkeğin doğasında var bu.. kıllı olur.. iki yer dışında alması gerekmez
Kadında var fakat alınması gerekiyor.. erkeklerdemi alsın şimdi bacaklarınıakannehir
Kişisel temizliktir bu.. kadın bunu gocunmadan yapmalı.. ne yani adam takmasa kıllımı gezecek kadın..kii takmayacak erkek yoktur.. soğur eşinden
Bekar yada evli farketmez.. kadın kıllarını düzenli almalı
Ne demişler .. kendini temiz tut ölüm olur.. evini temiz tut gelen olur..

hani olması gereken yerlerime yapıyorum güzelde bi kızım. acaba tüğlümüsün derken nerelerimi bahsettiki. sonuçta onlarda biliyorlar bayanların ağda yaparak pürüssüz olduğunu.

kadında tüy olması nie igrençmiş biz insan değilmiyiz bende çok zayıf ve erken dogmuşum çok tüylü dogmuşum ve çogunu atamamöışım belimde karın bölgemde var ne yani heryerime lazer yada epilasyonmu yaptırıp acımı çekiyim eşim hiç sorun etmedi okadar sorun varken bunumu takcam paramı yetişir onlara lazerle ve canmı dayanır bitmiyoki sonuçta seven iinsan onları görmezden gelir özel bölgeleri zaten alıyoz tüm vucudumu aldırcak değilim ya allah öyle yaratömış takma canım yaaa o kıl yumagıymış sen kabul ediyonda omu etmiyo kel başa şimşir tarak

siz beni anlamadınız ben zaten alınması gereken yerlerimi muntazaman alırım dikkat ederim ama bide almalımııym almamalımıyım diye tereddüt ettiğim yerler var hani benim için almasamda olur. ufak tüğler. ama belirğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…