Dün sözlüm canımı çok sıktı. Kötüyüm......

Senı fazla rahatsız etmıyorsa, dokundugunda bıle hıssedılmıyorsa bu kadar uzulmene de gerek yok sanırım. Yenı dogmus bır bebegın bıle tuylerı var

Genel bakımını yaparsın, mısler gıbı cıkarsın mustakbel esının karsısına. Inan zaman gelıyor, oyle alısıyorsunuz kı bırbırınıze bu konuları muhabbet konusu bıle yapıyorsunuz.

Mesele herkeste oldugu gıbı benımde yuzumde ayva tuylerım var. Esım bana 'yıne tras olmamıssın' der Bende 'ee sen yap tras et benı bebegım' derım...

Bır muddet takıyordum bunu kafama, ama bır kez cıddı olarak sordum, 'cok mu var?' dıye. 'Hayır, sacmalama saka yapıyorum' dedı... O gun bugun beklerım benı o tras etsın dıye

Kısacası bazen hayatla dalga gecmek gerekıyor. Yoksa cekılmıyor bu kadar yuk... ınsan kendı ıle barısık olduktan sonra, kım ne demıs cokta onemsemıyor ve bence mutlulugun asıl anahtarı kendınle barısık olmandır.

teşekkürler. Dediğim gibi ben fazla rahatsız değilim bana bunu sorması düşünmesi bile beni çok üzdü seviyrumda tersleyemem üzemem. ben kendimiböyle de beğeniyorum o da böyle beğensiz olmazsa dikkat çeken yerleri alıp diğer yerleri sarartmak geldi aklıma.

Alınma hemen, sen dikkat ediyormuşsun gerektiğince ama öyle kızlar var ki, zannedersin örüp ucuna kurdale bağlayacak, öyle salmış kendini. Askerdeymiş zaten, hatun muhabbeti olmuştur, seninkinin aklına takılmıştır, sorası gelmiştir. Sen rahatsız olmazsan o da olmayacaktır diye düşünüyorum. Dokununca yumuşak mı sırtın falan, öyleyse düşünme bile =)

dokununca hissedilmiyor bile yumuşak tabiiki sadece görsellik olarak biraz belli.

bu sorunu bu kadar büyütmeyin bence canım çözülecek iş bunlar lazer epilasyon yaptırırsın olur biterkaydirigubbakcemile

hayret bişey kendisi de bu dertten muzdaripmiş madem neden karşısındakine de anlayış göstermiyo anlamadım.
zaten evlenince dikkat edilir yani böyle şeylere..
askerlik psikolojisinden ne sorcagını şaşırmış bence :)
sıkma canını sen...

evet yen, dogn bebeklerde bile tüy var benim bebegim çok tüylü dökülür diyolar kız hemde neyapıyım şimdi çocuga agdamı yapıyım hiçte sıkılma bence ayva tüyü herkeste var kimisi doguştan tüysüz doguyo bir tüylü dogsa eminim onlarda almakla bitmicegini bilir

Muhabbet konusu ilginç geldi bana.
Hadi kendisininkini soruyor, erkeğin durumu biraz farklı.
Ama bir bayan zaten evli ya da bekar, zaten kişisel bakımını yapar. Çok olsa ne olacak, az olsa ne olacak, zaten sevmesi beklenemez bir erkeğin, de ben sevmem hadi hadi söyle var mı demesi de tuhaf yani, varsa ne olacak , seni alıp ağdaya mı götürecek. Biraz bilgisiz bu konularda heralde, bilmediği birşeyde de niye bu kadar açık konuşuyor anlayamadım.

Canınızı sıkacak ne var ki, bir erkeğin bunu sevmiyor olması zaten normal, bizim yapımız zaten onlar gibi değil, siz zaten dikkat edeceğiniz kadar ediyorsunuzdur. Siz de biraz fazla olması neyi değiştirir ki, biraz daha fazla uğraşmanızı gerektirebilir ancak. Bunun konuşulması canınızı sıkmış olabilir de, çözümsüz değil yani.

ben de iğrenirim tüyden.. tüylü tüylü gezmeyi sevmem çıktıkça alırım.. ne var ki bunda.. sözlünüz gayet önemli bir konuyu dile getirmiş bence.. lazer,ağda,kuaförler bir sürü yöntem var.. gider aldırırsınız.. bence sevgilinizin söyledği yanlış bir şey yok bu durumda..

kuzenim doğduğunda öyle tüylüydü ki hastaneden direk kuaföre götürelim diye şakasını bile yapmıştık biz.. ama zamanla dökülüyo... şimdi o tüylü tüylü bacakları yüzü yumuşacık,ak pak =)

Keşke Herkesin Sorunları Kıldan Tüyden Olsa akannehir
Ayrıca Hepimiz Yaşıyoruz Bu Problemi.. Sir Var Lazer Var..
Kıl Tüy İstemeyen Adam Açar Kesenin Ağzını Sana Lazer Yaptırır Üzme Tatlı Canını yerimseniben

valla sevgilinin bunu söyleme tarzına çok sinir oldum.

tüyden nefret ediyo madem çıkmadan sorsaymış madem ''tüylüysen söyle vazgeçerim hee'' diye..

benimde tam tersi sevgilim fazla tüylü değildir,bende bi dönemler hormon bozukluğundan dolayı tüylüydüm,çocuk resmen yüzümdeki tüylerle oynuyodu elimi gıdıklıyo çok tatlı duruyo demişti,aşk böyle bişey heralde dedim

benim annemde babamdan daha tüylüdür ama babamın gözünde annem rihannadırkaydirigubbakcemile3

bunun sevgiyle ne alakası var diyenler olacak,bu konu yüzünden değil,konunun söylenme tarzından dolayı çocuğun yeterince sevmediğini düşünüyorum.

benim abiminde en nefret ettigi şeydir..
evde agdasiz gecelikle takıldığımda bin tane laf söylerdi..
eğer rahatsizsan sende epilasyon yaptır?
herhalde Abi'm yüzünden bende de takintidir kıllar tüyler..sarisin olmama rağmen yıllardır kolumdakiler rahatsız ediyor ama aldırırsam sürekli aldırmam gerekicegi için aldiramiyorum çok belli olmuyor ama bana batıyor!
neyse dediğim gibi lazer ya da kesin çözüm istiyorsan igneli epilasyona git..

canım hormon tedavısı
ustune lazer yada ıgnelı epılasyon
bıde her sabah ac karna taze nane ye
bakalım mutlaka ki faydasını gorursun
sureklı aldırmak agda ıle o bıle bellı derece azaltıo
en azından sureklı bakımlı gezıyorsun

yardımlarınız için teşekür ederim. 1 sene den fazla zaman var evlenmemize inşallah o zamana kadar tamamen kurtulurum bu sorunumdan ilk işim haftaya doktora gitmek olsun var mı bakalım hormon bozukluğu neler yapabilirim detaylıca arştırmalıyım laser olmaz sanırım tenim esmer ve tüğler kalın değiller.

Canım bu, bu kadar üzülmeni gerektirecek bir sorun değil ki...
Hormonlarında bir problem olabilir ondan kaynaklanabilir, bie hormon testi yaptır derim...
Olmazsa lazer epilasyon var canım, üzme kendini...

bayan da kıldan tüyden ben de nefret ederim diyen bir arkadaş bazıları kolunu bile aldırıyormuş demiş :))) yani benimkiler gözükmüyor bile ben gene de komple koluma ağda yapıyorum. kolu aldırın kızlar 10 puan toplarsınız yemin ediyorum az bile var olsa aldırınca çok çekici oluyor.

Ağda seti al arkadaşım bütün her yerini alırsın kendin. o kadar zahmet de zahmet sayılmaz yani 3-4 saatte halledilir taş çatlasa. bir de ayva tüyüne elleme derler ya elleyin kesinlikle azalıyor sirle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…