Dün tanıştığım çocuk?

Kuzeninizin niye ağzının payını vermiyorsunuz? Birilerini tanıştırirken niyet önemlidir. Bence kuzeninizde bir bozukluk var. Madem sizi tanıştırmak istiyor önceden rızanızi alması gerek. Öyle karşına birini dikiyorsa o zaman hayır cevabını da duymaya hazır olmalı. Kankisine kız ayarliyamadi diye size kizacagina haddini bilsin.

İki sene bir rahatsızlık sürmez, baya istemişsiniz siz rahatsız edilmeyi, yerinizi bilmiyo ee napıyo arıyo mesaj falan, engellemek diye birşey var kurtulamadınız mı no değiştirirdiniz, şikayet ederdiniz, saçma geldi bana

İki sene bir rahatsızlık sürmez, baya istemişsiniz siz rahatsız edilmeyi, yerinizi bilmiyo ee napıyo arıyo mesaj falan, engellemek diye birşey var kurtulamadınız mı no değiştirirdiniz, şikayet ederdiniz, saçma geldi bana
Engelledim farklı numaralardan ulaştı

Adam sapıklık yapıo bu olağan yaşamınıza etki ediyo ve siz hiç birşey yapmıosunuz.

Sanırım sapık dediğiniz sadece telefonla ulaşmaya çalışan biri. Eğer 2 yıldır rahatsızlık duyuyorsanız telefon numaranızı değiştirerek kurtulabilirsiniz.
Gerçekten benim sapığım var sevgili olamayız mı dediniz, bu çocukça 🙂

Tel numarasi degistirilir heryerden engellenilir oda mi olmadi adam bi guzel sikayet edilir kurtulunur.Sen kendin buna firsat vermissin.Hadi bunu gecelim.Sen bunu yasamissin ne demeye sevgili yapmiyosun yada buna engel olcak sey sana sapik olan birini ne demeye yeni tanidigin birine anlatiyosun.Karşi taraf seni istemsizce tanimadigi icin yanlis anlayabilir. Yasanmisliginiz var sanabilir. Bu gayette normal kimse kimseyi 2 sene hic bi sey yasamadan surekli taciz edemez sapiklik yapamaz buna sizde musade etmissiniz.Kendinizi koruyun kimseye de laf vermeyin.

"sapığım" ve "tacizcim" kelimelerinden nefffret ediyorum. Niye sahipleniyoraunuz anam bu pislikleri. Düz sapik düz tacizci😏 şikayet et kurtul

Back
X