canım öncelikle sakin olmanı tavsiye ediyorum. bu birileri baktı bakmadı veya açık giyinme muhabbetlerinden dolayı biz de o kadar çok tartıştık ki zamanında...sevgilim de çok kıskanç ve uzun da olsa bol da olsa benim asla elbise veya etek giymemi istemeyen biri. bana babam ailem karışmıyorken sen nasıl karışabilirsin, ben bu yaşıma kadar böyle giyindim, bundan sonra değştiremem, ben giyinmeyi bilmiyor muyum vs vs...Bütün bunlar benim devamlı söylediğim sözlerdi ona. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Nişanlının savunulacak bir yanı yok, her ne sebeple olursa olsun senin yanında agresifleşmesi, insanları dövmesi, sana bağırması, kapanmanı istemesi filan snilrlerine hakim olmayı beceremeyen, toy biri olduğunu gösteriyor. Muhtemelen yaşı da küçüktür. Ama bir noktada yaptığı davranış anlaşılabilir; nişanlını bu denli çileden çıkarıp çocukların üstüne salan şeyi sen göremedin. Muhtemelen sana hareket yaptılar veya çok rahatsız edici bir şekilde kalçalarına vs baktılar ve güldüler. Hangi erkek olursa olsun nişanlısına böyle bir şey yapıldığını görürse tepkisiz kalamaz. Seninki bu noktada haklı ama tepkilrini kontrol etmesi gerekirdi.
Bana kalırsa böyle bir olayı ilk kez yaşamıyorsunuz.Çünkü ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya kalmış biri gibi davranmamış nişanlınız. Sanki içinde biriktirdiği şeyler ve öfkeler var bu konuda sana karşı. Bu giyinme-kapanma muhabbeti daha önce de çok kez oldu muhakkak değil mi??