- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Ayni is yerlerinde farkli yerlerde statulerde calisiyorlar. Yapmis olabilir var oyle bir ihtimal. Is yerlerinde alenen tacizler bile yasaniyor(bu is kanununda bile var hakli fesih sebebi) sonucta herkes olmasi gerektigi gibi davranan insanlar degil oyle degil mi? Etraf sapik dengesiz dolu. Nisanlisi hakli demiyorum ama haksiz yere yaptigini da sanmiyorum. Bu durumda kadinin gidip bi de ozur dilemesi.... Asil buna yok artik derim ben. Tabiki kaba kuvvet gerekli degil ama olmus bi kere. Eminim kiz da nisanlisiyla bunu konusacaktir.
Bak şimdi şöyle söyleyeyim. Bunun yaşla alakası var mı var ama biraz da çevreye karşı bakışla alakası var. Senin de dediğin gibi gözüne baka baka taciz ediyorlar insanı aynı odadaki insan. Ama sen de bu insanları tanırsın demi? Yani iş arkadaşlarının az çok rengini bilirsin..
Bu sevkiyatçı çocuğu da statüleri farklı olsun bilir eğer belli bir zamandır orada çalışıyorsa.
Ben oturduğum yerden içerideki işçinin ne yaptığını görüyorum,kiminle ne konuşacağımı, hangi işçiye ne soracağımı vs vs vs..
Eminim sen de öylesindir.
Belki bu insan haksız yere maruz kaldı bu olaya. Bunu en iyi konu sahibi bilir. Gerçi sordum da ensemde gözüm yok dedi.