Evet istemem keske ogrenmeseydim cocugum icin bir kere daha duzeltmeye gönlüm razı gelmistiTam da icimden gecenleri yazmışsınız. Konu sahibi sizin yerinz de olsam basladigim isi bitiririm hatta bosanirken o bornozu smda esimin suratina firlatirim. Simdi isterse parti yapsin evde ne hali varsa gorsun. Boşver bu adam seni ve cocugunu geri isteseydi o evi yabanci kimseye acmazdi sonucta orasi özel bir yer ev yani cekmeceden havlu almayi birak evin kapisindan sokmamasi lazimdi. Zaten 6 aydir ayriymissin boşa kurtul. Ha geri donup te bu konulariacip yine kavgalar tartismlar yasamak istemezsin heralde
Sen suan bir umutla duzelecek evliligim kurtulacak gbi dusunmussun. Bilemiyorum eger esini cok seviyorsan onun sevdiğinden! eminsen evini de ozlediysen bir sure bu konu hakkinda tartis bakalim sana hak vercekmi pisman mi yanlis yaptigini kabul ediyor muEvet istemem keske ogrenmeseydim cocugum icin bir kere daha duzeltmeye gönlüm razı gelmisti
Adam rahat evine dön otur diyor bende dönmüyorum calisiyorum uzaktayım slnra yine konusuyoruz yine ee ne bekliyon diyor buda yeterli gelmemisti simdide guvenemiyorum bu cocugunun benim sorumlulugumu alirmi
Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona ne
Bekar kafası değil hanımefendi sorumsuz düşüncesiz erkek kafası.Yani sizin eşiniz oluyor.Her bekar evi yol geçen hanı değil , bekar kafası demeyin boşuna.Eşiniz umursamaz ve düşüncesiz.Sizin eşyalarınızı elin karısı kullanıyorsa birde ihtiyaç listesi veriyorsa tabiki insanın zoruna gidiyor ben gidemedim o eve kızım kalamadı eşımin bu gevsekligi beni öldürecek hepsi bekar kafası
Grup seks falan mi yapmışlar....Özet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor
Evinizde kalıp yiyip içip pisliğini temizlemeden gitse daha mı iyi olurdu? Ben böyle bişeye daha çok sinirlenirdim. Kişisel eşyalarınız kullanıldıysa bu kızılacak bir durum ama eşinize kızın o müsade etmese kullanılmazdı.Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona ne
Yapmayin allah aşkına evinize yabancı birileri kaldı diyemi ağlıyorsunuz. Siz yuvammı yıkılıyor ne yapmalıyım vs bunu düşünün.Özet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor
Grup seks falan mi yapmışlar....
Evini bunkadar uzun süre boş bırakırsan olacağı budur. Ya dağıtacaksın ya başında duracaksın yoksa böyle yaparlarÖzet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor
Kiz valla ben de bunu dusundum :) adı aklıma gelmedi de yanlis seyler yazip rezil olmayım diye yazamadim.cok yasa sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?