Dünden beri ağlıyorum yardım edin

Evet istemem keske ogrenmeseydim cocugum icin bir kere daha duzeltmeye gönlüm razı gelmisti

Evet istemem keske ogrenmeseydim cocugum icin bir kere daha duzeltmeye gönlüm razı gelmisti
Sen suan bir umutla duzelecek evliligim kurtulacak gbi dusunmussun. Bilemiyorum eger esini cok seviyorsan onun sevdiğinden! eminsen evini de ozlediysen bir sure bu konu hakkinda tartis bakalim sana hak vercekmi pisman mi yanlis yaptigini kabul ediyor mu

Öncelikle sürekli karı karı demeniz hoş değil.Sorununuzu anladım haklısınız.Eviniz bekar evine dönmüş, kişisel eşyalarınız kullanılmış hoş bir durum değil.Ben olsam gidip evi basardım. Hepsinin ağzının payını bi güzel verirdim sanırım.

O ev sizin ve esinizin yasam alani.
6 ay evimde birilerinin kalmasi benim de hosuma gitmezdi. Belki yatagimda yattilar, banyomu kullandilar. Makinemde camasirlarini yikadilar, belki de koltugumda beraber oldular... is bosanma durumuna gelmis olsa bile bosanma bitmeden o evlilik bitmis sayilmiyor. Dolayisiyla esya paylasimi yapilmadan esyalarimin uzerinde birinin yasamasini ben de istemezdim.
Keske kisisel esyalarinizi alsaydiniz.

Adam rahat evine dön otur diyor bende dönmüyorum calisiyorum uzaktayım slnra yine konusuyoruz yine ee ne bekliyon diyor buda yeterli gelmemisti simdide guvenemiyorum bu cocugunun benim sorumlulugumu alirmi

Adam eve dönmenizi istese kapınızda yatar, yalvar yakar olurdu.
2 Ayda 4 -5 konuşma sırasında ağzının ucuyla don demezdi.
Siz de bunu düşüneceğinize kız evinizde kalmış, temizlik yapmış, ihtiyaç listesi yollamış bunları düşünüyorsunuz...
evde kaldılarsa normal degil mi temizlik yapması?
Yiyip içtilerse alınacaklar listesi yapması? Abartıyorsunuz.
Burada düşünmeniz gereken durum, sizin istenmediğiniz bir evlilikteki barışma fikirleriniz.

Sizin eşyalarınızı elin karısı kullanıyorsa birde ihtiyaç listesi veriyorsa tabiki insanın zoruna gidiyor ben gidemedim o eve kızım kalamadı eşımin bu gevsekligi beni öldürecek hepsi bekar kafası
Bekar kafası değil hanımefendi sorumsuz düşüncesiz erkek kafası.Yani sizin eşiniz oluyor.Her bekar evi yol geçen hanı değil , bekar kafası demeyin boşuna.Eşiniz umursamaz ve düşüncesiz.

Haklısın ama burda sorun o insanlarda değil , eşinde.Burda sen yokmuşsun zaten kalabilirler ne olacak ki diyenlere katılmıyorum.Herkes bu duruma gıcık olur eminim.Ama burda suç eşinde , o insanlarda değil.İyi düşün.

Grup seks falan mi yapmışlar....

Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona ne
Evinizde kalıp yiyip içip pisliğini temizlemeden gitse daha mı iyi olurdu? Ben böyle bişeye daha çok sinirlenirdim. Kişisel eşyalarınız kullanıldıysa bu kızılacak bir durum ama eşinize kızın o müsade etmese kullanılmazdı.

Adam kafada bitirmiş ki zaten aç davayı boşan üç beş müsveddeyi kullandılar diye hayıflanma boşver eline boşanma celbi geçince görür elaleme ihtiyaç listesi sormayı şerefsiz

Ayrilmissiniz cikmissiniz o evden.esiniz gitseydi sizin arkadasiniz gelio kalsaydi
Esiniz cagirmis arkadasi ve sevgilisi gelmis kalmis.
Ee kaldığı evide bi silmis supurmus iste
Tuhaf olan kararsizliginiz.anlasamadiginiz biri diye ayrilmissiniz zaten sonrasina takilmayin

Bence sizin probleminiz eşinizin misafiri olmamalı
Çünkü daha ciddi bir probleminiz var
Barışmak isteyen adam ay’da 4-5 aramaz
Kapısında yatar eşinin

Yapmayin allah aşkına evinize yabancı birileri kaldı diyemi ağlıyorsunuz. Siz yuvammı yıkılıyor ne yapmalıyım vs bunu düşünün.

Evini bunkadar uzun süre boş bırakırsan olacağı budur. Ya dağıtacaksın ya başında duracaksın yoksa böyle yaparlar

Ben bu konudan hiçbir şey anlamadım yeminle kafamı allak bullak ettiniz. 6 aydır ayrıyız son 2 aydır barışmaya giden bir ilişkiniz var ama net değil ve eviniz de eşinizin arkadaşı sevgilisi ile kalıyor.
Siz 6 aydır aileniz ile kalıyorsanız evi terk etmiş olmuyor musunuz ? Evden gidiyorsunuz ne diye eşyalarınızı orda bırakıyorsunuz birde boşanma davası var oda ayrı muamma. Madem evde yoksunuz madem evi terk edip gittiniz o zaman sızlanmayın evde başkası kalınca. Zorunuza gidiyorsa o evden hiç çıkmayacaktınız ve size yorum yapan insanlara daha kibar bir dille cevap verirseniz daha iyi olmaz mı sayın konu sahibesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…