Sen abartiyorsun tabii kibenmi abartıyorum allah aşkına eşimde sen yoktun gelip duraydın sahip çıkaydın dedi resmen bana büyütme dedi
Bence 'umarim terkettiğim kocam 6 aydır başkasıyla yatağımda yatmamistir' diye dua edin.Kız kendi evine gidip yaşayabilirdi umarım yatağımda yatmamıştır sevgilisiyle diye dua ediyorum şu anda
ve senin takildigin tek sey o kadin ve sevgilisi. Yani esin olacak adamada kabahat yok zaten 6 aydir gitmedigin evin senin evin olmakdan cikmis demekdir benim nezlimce .Ozelinmi kalmis allesen ?Özet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor
Evinizi bırakip giderken akliniz nerdeydi?bosanacaksaniz da koyun valizini kapiya erkeklerin niye evden kadinlar kaciyor anlamiyorumHanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Sende git evine eşine sahip çık sen çıkmazsan sahip çıkanlar daha çok olur şimdiye kadar eve kadın atmamış yinede sevişmelisin bence çok naz aşık usanndırırHanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Neden eşi sokak hayvanı mı ki sahip çıkacak?Sende git evine eşine sahip çık sen çıkmazsan sahip çıkanlar daha çok olur şimdiye kadar eve kadın atmamış yinede sevişmelisin bence çok naz aşık usanndırır
Anlaşamıyorduk inatlaştık bir ara sorumsuzdu esim zoruma giden o iki salağın benim evime ben giremezken girip yaşamaları esimde son 6 aydir parasini onlarla yiyormus resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?