Dünden beri ağlıyorum yardım edin

Ben size hak verdim. Şuan nasıl evimde iki yabancıyı istemezsem, hala boşanma olmamışken de istemem. Ama eşiniz açısından bakınca da o süreçte ayrıymışsınız ve size karşı kendini sorumlu hissetmemiştir. Bundan dolayı boşanmak doğru olmaz bence. Ha çekmece karıştırma özel eşyaları kullandırtma falan çok yanlış olmuş ama düşünemedi demek ki. Eğer diğer problemleri çözdüyseniz karar almak için biraz daha zamana bırakın. Ortada madem bi çocuk var, sırf iki densiz evinizde kaldı diye fevri karar vermeyin. Evet densizler. Ayrılık dahi olsa kadının bornozunu, çamaşırını hangi hakla kullanır?

benmi abartıyorum allah aşkına eşimde sen yoktun gelip duraydın sahip çıkaydın dedi resmen bana büyütme dedi
Sen abartiyorsun tabii ki
Bunda dert edecek ne var ki?
15 günlüğüne gitmiş olsan ve hemen eve birilerini doldursa neyse de aradan geçmiş 6 ay
Siz bu 6 ay içinde eve gelmemissiniz,hatta 4 ayı hiç konusmamissiniz bile. Büyük bir heyecanla yıllarca sizi bekleyecek hali yok ya.
Eğer ben böyle bir durumda kalsaydım kira bana ağır geliyor diye ev arkadaşı ilanı bile verirdim coktan,evden gidenin yasını tutmaktansa...
Ayrıca adama da yazık. Belki ev ona çok boş geliyor, belki o yüzden kendi dedi 'otel tutmanıza ne gerek var,bende bos oda var,hem evde ses olur' diye.
Eğer böyle şeyler , hatta ileride başka birisiyle evlenmesi sizi bu kadar çok rahatsız edecekse keşke evden ayrılmadan önce bir kere daha düşünseydiniz .
"O eşyaları ben emek emek seçtim,hepsinde hakkım var" diyorsanız eğer onu evden atıp kizinizla yaşamaya devam etseydiniz keşke.
Ayrıca eğer niyetiniz ayrilmaksa davayı bir an önce açın da nafaka falan bağlatin kızıniza. O evde sizin de hakkınız var, bıraktığınız esyalariniz için de tazminat isteyin. Madem siz bunca çile çekerken onun hiç evlenmemiş gibi yaşaması sizi rahatsız ediyor, o halde eskiden evli olduğunu ve halihazırda bir çocuğu olduğunu ona ekonomik bedel olarak odetin.
Derim ben .

Ben size hak verdim konu sahibi. Bende olsam bende istemezdim halen resmi ve gayriresmi anlamda evim olan yerde benden habersiz kalınmasını. Sonuçta resmen boşansanız bile sizin o evde anılarınız,yaşanmışlığınız var. Kesinlikle hak verdim size. Eşinizin bunu düşünüp daha hassas olması gerekir ama bence en büyük suçlu evde kalan arkadaşları. Ne olursa olsun ben gidip eşi evde olmayan bir erkeğin evinde kalmam kız başıma. Dünyanın bünbir türlü hali var. Ve bilgisi dışında başkasını eşyasını kullanmak,çekmecesini karıştırmak ..bunun hırsızlıktan bir farkı yok benim gözümde. Gerçekten insanlar bir garip. Eğer barışmayı düşünüyorsanız eşinizle arayı çok açmayın derim. Zaten yeterince ayrı kalmışsınız. Artık karar verme zamanı. Tamam mu devam mı?

Barışmak istiyorsun belli bu sana hem ders olsun hm evine dönüp son kez denmek için fırsat. Evine dön inatlaşmaktan vazgeç evladını düşün. Sorumsuzluğu elle tutulur ise sonra boşan eşten püften böyle ayrılma hem evden kadın çıkmaz bir daha kocanı gönder davanı aç nafakanı al

ve senin takildigin tek sey o kadin ve sevgilisi. Yani esin olacak adamada kabahat yok zaten 6 aydir gitmedigin evin senin evin olmakdan cikmis demekdir benim nezlimce .Ozelinmi kalmis allesen ?

Midem kaldırmadı mideleri nasıl kaldırdı deyip durunca ben başka türlü üçlü takılmışlar sandım valla. Öbür türlü bu derece tepki anormal

Haklisiniz bende 8 aydir mahkemeligim evde ikimizde kalmiyoruz suan kalmasini da istemiyorum.. Benim kurdugum eve ben gelin girmeden arkadaslarini icmeye getirdiginde de cok kizmistim..

Iyi dusunun bi kere koptumu aradaki o bag ask herneyse bi daha bir araya gelmek zor.. Ben asla donmeyi dusunmuyorum o evden kurtulunca daha saglikli dusunmeye baslayinca bana 5aylik evlilikte nasil iskence ettigi geliyor aklima

Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Evinizi bırakip giderken akliniz nerdeydi?bosanacaksaniz da koyun valizini kapiya erkeklerin niye evden kadinlar kaciyor anlamiyorum

Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Sende git evine eşine sahip çık sen çıkmazsan sahip çıkanlar daha çok olur şimdiye kadar eve kadın atmamış yinede sevişmelisin bence çok naz aşık usanndırır

Valla bende delirirdim benim evime ben olmadan arkadaş getirmesine.

Esiniz yoklugunuzdaki yalnizligini bir müddet onlarla doldurmak istedi belki .
Bunda ne kötü niyet var anlamadim ki.
Duyanda üçünün arasinda birsey gecti sanacak

Konu sahibi söylediklerinin çoğunda haklı bence. Evini 6 ay boyunca bırakması belki doğru değildir ama eşiyle ne yaşadıklarını tam olarak bilmiyoruz ve sonuç olarak hala yasal olarak evliler. Hiçkimse kişisel eşyalarının kullanılmasını istemez o yüzden yok abartıyorsunuz falan demek saçma.Arkadaş çocuğuyla uğraşırken kocasının bekar evi gibi evde alem yapıp birde üstüne arkadaşıyla sevgilisini eve alması hepten saçmalık. Belki yatağında yattılar bilemeyiz, bornozum bile kullanılmış diyor gerisini siz düşünün. Kaldı ki o bayan eşinin arkadaşının sevgilisi dahi olsa sapkın olan türlü türlü insanlar var ortalıkta. Kocasına bile sarkmadığının garantisini kim verecek? Kadın o evde yaşadı belki banyodan çıktı kocası onu o halde gördü , bunlar çok ince durumlar ve herkesin mezhebi o kadar geniş olmak zorunda değil.

Bence siz eşinizle barışmak isteyip istemediğinizden emin olun önce. Erkekler düz mantıktır kendince eğlence olsun diye onları çağırdı ama hatanın büyüğü eşinizde yine de. Ama barışmayı düşünüyorsanız da sırf bu sebepten ötürü eşinizden ayrılmayın. Barışacaksınız eşinize güzel bir fırça çekin tüm düşüncelerinizi söyleyin, bende bir arkadaşım ve kocasını alıp onlarla yaşasam normal mi karşılaşırdın deyin belki biraz empati yapar.
Tüm bunların dışında da barışsam da barışmasam da o eve kesinlikle gidip o kızı evimden kovardım, ağzıma geleni de sayardım. İçiniz soğur en azından. Sen kimsin ki benim evimde kalıp benim eşyalarımı kullanıyorsundan girebilirsiniz mesela konuya. Çünkü artık onlarınki misafirlikten çıkıp evi ele geçirme moduna geçmiş.

Sende git evine eşine sahip çık sen çıkmazsan sahip çıkanlar daha çok olur şimdiye kadar eve kadın atmamış yinede sevişmelisin bence çok naz aşık usanndırır
Neden eşi sokak hayvanı mı ki sahip çıkacak?

Anlaşamıyorduk inatlaştık bir ara sorumsuzdu esim zoruma giden o iki salağın benim evime ben giremezken girip yaşamaları esimde son 6 aydir parasini onlarla yiyormus resmen

Ne sebeple ya? Esin ve o kizin arasinda bisey olmadigina emin miyiz? Istek listesi falan bu rahatlik tam nerden gelio acaba

Ay git evine esin dahil kim varsa at disari. Kullanilan seyleri de cope at. Bi daha benim evime benden izinsiz girerseniz polise haber veririm de. Hatta cok hirsini alamadiysan biseyler kaybolmus diye esini sucla. Gonder o sorumsuz adami. Kizinla rahat et. Biraz yureginin yaglari erir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…