Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün konu kapatıldı, bugün sabahın köründe yine açmış, bakın. Kaldığı yerden hiç ama hiç sapmadan devam ediyor kadın.
İşin kötüsü bu nefretin de bir sonu yok. Bugün birileri yok olsun istersin, öteki gün diğerlerine gelir sıra. Ama öyle ama böyle günün birinde işin ucu size de dokunur. Bunun taraf olmayla ilgisi yok.
Banlatana kadar dewamke o zaman canisi😐😂

Konunun kapandigindan bile haberim yok benim

ya bende mesela escınsel ılıskılerı sempatık bulmuyorum benım normlarıma uymuyor ama bu kımı ılgılendırır benım dusumcem benı bıle ılgılendırmez :KK70:

kımın kımı opmek ıstedıgı de benı ılgılendırmıyor bana ne deyıp gecıyorum konu sahıbı ölmek ıstıyormus cok abartı ya cok ...
bır erkek bır erkegı optu dıye veya ruj surdu dıye kalp krızı gecırmelere kalkmıyorum bu yuzden olmeyı dusunmuyorum
hatta bırının bırını vahsıce öldurmesındense erkekler bırbırıne makyaj yapıp bırbırlerını opsunler tercıh ederım
+1

Bu boyle kac bölüm daha devam edecek acaba amacınız

Nedir
Neden
Niçin
Ne ile
Nasil
Hangi
Nerede
Kim
Ne belli
:-)

Dertlenmek isterseniz şiddet var hayvanlar var pandemi var ekonomi var var da var
5N 1K olmasi gerek burda bı yanlışlık var 😁😁😁

Ben de diyorumki ben de öldürülen kadınları görünce yaşamak istemiyorum. Bana şunu anımsatıyor yazdıklarınız. Bazı hayvan hakları savunucusu insanlara kalkıp insan haklarını neden savunmuyorsunuz diye cemkiren insanları animsatiyorsunuz. Yahu ben hem öyle erkeklerden hem de şiddet gösteren erkeklerden iğreniyorum belki nerden biliyorsun içimi?
Kıyasladığınız şeyin farkında mısınız? Biri KATİL biri makyaj yapıyor.

Peki buraya yazmak icin sorunun ne olmasi gerekiyor tam olarak😐 o an kv sini dert etmis yazmis.. yazsin gecsin tuhaf gormuyorum ben bunu.. tuhaf birsey varsa ya da tehlike arz edecek birsey varsa sikayet edin zaten banlanir. Ama bak konu sahibi yine konu acmis demek ki site yonetiminin yadirgadigi bir durum
Yok.
Of Tontriko ya. Yordun he sabah sabah. Kamuya açık bir alanda nefret kusmak doğru değildir. İçten içe et nefretini geç, sessizce çek acını. Kimsenin bir şey dediği yok. Ama kamuya salmaman gerekiyor. Çünkü kılıçlı katil gibi biri, bu gibi şeylerden beslenip cesaretlenebilir. Atılan kurşunun içini sen dolduruyor olabilirsin. Her aklına gelen masum düşünceler olmuyor. Babaannemin bir lafı vardı, aklının tavanını herkese anlatma derdi. Aklına düşeni işlemek iyi değildir, bir süzgeçten geçirmek gerekir yav. :deli:

Peki buraya yazmak icin sorunun ne olmasi gerekiyor tam olarak😐 o an kv sini dert etmis yazmis.. yazsin gecsin tuhaf gormuyorum ben bunu.. tuhaf birsey varsa ya da tehlike arz edecek birsey varsa sikayet edin zaten banlanir. Ama bak konu sahibi yine konu acmis demek ki site yonetiminin yadirgadigi bir durum
Yok.
sanırım ben anlatamıyorum
herkes kendınce sorun gordugu seyı yazsın dıye var zaten burası
ama altda tum yorumlar bu sorun degıl dıyorsa o sorun degıldır
konu sahıbı de bunu ogrenmek ıcın acıyorsa konuyu aydınlanır tesekkur eder konu kapanır

kımseye konusma kendını ıfade etme dıyen de yok konu sahıbı kendısını ıfade ettı bızde eksık ve hatta yanlıs dusundugunu soyledık bırseylerı duzeltmek ıstıyorsan kendı hayatından basla dedık bu kadar ölmelerı de dusunuyorsan destek al dedık

kımseye konu acma dıyen yok kı
yanı mesela sız suan ne dıyorsunuz ben anlamıyorum amac ne yanı :D

Of Tontriko ya. Yordun he sabah sabah. Kamuya açık bir alanda nefret kusmak doğru değildir. İçten içe et nefretini geç, sessizce çek acını. Kimsenin bir şey dediği yok. Ama kamuya salmaman gerekiyor. Çünkü kılıçlı katil gibi biri, bu gibi şeylerden beslenip cesaretlenebilir. Atılan kurşunun içini sen dolduruyor olabilirsin. Her aklına gelen masum düşünceler olmuyor. Babaannemin bir lafı vardı, aklının tavanını herkese anlatma derdi. Aklına düşeni işlemek iyi değildir, bir süzgeçten geçirmek gerekir yav. :deli:
Bende derim o zaman: nette birsuru nefret soylemi var taka taka bu kizcaaza mi taktiniz😐😂 yaw bu tartismanin sonu yok hayatim.
Haklisin keske herkes herkese saygili olsa.. ama yani bu kadar yasak birsey yapsaydi herhalde banlanirdi sitede.. malum biz A desek banlaniyoruz😐😂

Benim derdim,

Dünya yı doğuran erkekleri eğiten kim Kadın

Peki ezilen yok edilen basit canlı görünen kim Kadın bunu bize yapan kim azı Kadın çoğu doğurdugum yetiştirdiğim bakıp büyütüp yine bir kadına teslim ettiğim Erkek.

Bence ortak derdimiz bu olmalı biz her konuda bir olmalıyız.

Avrupa özentiliğıni sevmiyorum çünkü bizlerde ocaklar obalar kadina teslim edilirken onlar hiç sayıyormuş kadını.

seçme seçilme hakkı hangi senelerde hangi ülkelerde verildi onuda nette bakabilirsiniz.

bizim değerlerimiz aslında çok derin çok anlamlı ...

Topuklu ayakkabı icadı
Oje icadı french gibi konuları
Bir araştırın 😊

Benden bu kadar iyi günler hepinize 🌸🌸🌸

Son düzenleme:
sanırım ben anlatamıyorum
herkes kendınce sorun gordugu seyı yazsın dıye var zaten burası
ama altda tum yorumlar bu sorun degıl dıyorsa o sorun degıldır
konu sahıbı de bunu ogrenmek ıcın acıyorsa konuyu aydınlanır tesekkur eder konu kapanır

kımseye konusma kendını ıfade etme dıyen de yok konu sahıbı kendısını ıfade ettı bızde eksık ve hatta yanlıs dusundugunu soyledık bırseylerı duzeltmek ıstıyorsan kendı hayatından basla dedık bu kadar ölmelerı de dusunuyorsan destek al dedık

kımseye konu acma dıyen yok kı
yanı mesela sız suan ne dıyorsunuz ben anlamıyorum amac ne yanı :KK70:
Ama cogunluk sorun degil dedigi zaman, o kisi icin o sorun olmaktan cikmiyor. Herkesin bakis acisi farkli degil
Mi? Benim
Dert ettigimi
Sen etmeyebilirsin mesela..

Demek konu sahibi hala bi aydinlanma yasamamis yorumlarimizla ki tesekkur edip konuyu kapatmiyor.

Bende derim o zaman: nette birsuru nefret soylemi var taka taka bu kizcaaza mi taktiniz😐😂 yaw bu tartismanin sonu yok hayatim.
Haklisin keske herkes herkese saygili olsa.. ama yani bu kadar yasak birsey yapsaydi herhalde banlanirdi sitede.. malum biz A desek banlaniyoruz😐😂
İşte o aradan bir tane çıkan nefret söylemi koskoca bir infiale sebep olabilir. Tarihte bunun örnekleri var. Hitler de sadece bir kişiydi. Bak ne oldu? Onlarca Yahudi'yi katletti. Bu tür durumlarda işin ucunun nereye varacağını asla kestiremezsiniz. Dijital ortam çok ama çok dinamiktir. Anında etkileşim alır, iş büyür büyür ve patlar.

Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!

Anormal’in tanımını insanlar size mi soracaklar? Size göre anormal başkasına göre normal olamaz değil mi, hissettiği gibi görünmeyenmiş bu ne saygısızlık. Belki o insan tam da hissettiği gibi görünüyor hiç aklınıza bile gelmiyor değil mi? Size mi soracak insanlar nasıl görüneceğini? Siz çok mutsuz bir insansınız, hayatınızdan ve boşa geçirdiğiniz yıllardan mutsuzsunuz ve insanlar da mutsuz olsun istiyorsunuz. Kendi içinizde çözün bunu, başkalarının hayatında söz hakkınız yok, kendinizi istediginiz kadar parçalayın :D Ayrıca mevlananın sözünü paylaşmışsınız ama adamın hoşgörü felsefesinin tek harfini dahi anlayamamışsınız bu kaçıncı boyut anlayamıyorum artık :D

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Trol müsün Mune Mune

Ben de diyorumki ben de öldürülen kadınları görünce yaşamak istemiyorum. Bana şunu anımsatıyor yazdıklarınız. Bazı hayvan hakları savunucusu insanlara kalkıp insan haklarını neden savunmuyorsunuz diye cemkiren insanları animsatiyorsunuz. Yahu ben hem öyle erkeklerden hem de şiddet gösteren erkeklerden iğreniyorum belki nerden biliyorsun içimi?
Gidin köşede iğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X