Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Emredersiniz paşam
Baştan söyleseydiniz ya...
Derhal emrinizi yerine getirecekler ben söyledim onlara...

sanırım depresyonda sureklı yasamak ıstemıyorum olmek ıstemıyorum falan dıyor
bır erkek ruj suruyor dıye ölmek ısteyen bırını cok cıddıye almak lazım
:olamaz:
Madem yaşama isteği azalıyor
Erkek olsam karşısına geçer deli gibi ruj sürerdim
Kırmızı ruj, siyah ruj, mor ruj
Öpücük möpücük atardım
Rujumla kovalardım

Aramızda insan görünümlü androidler dolaşıyor olabilir mesela. Onlar bile umrumda olmaz kaldı ki makyaj yapan erkekler umrumda olsun. Ki insan görünümlü bir sürü yaratık zaten aramızda, dün yazdık hepsini. Makyaj yapan erkekler gelip sana zorla ruj sürmez, sakalını gelip yüzüne sürtmez. Ama diğer yaratıklar, her türlü taciz, tecavüz, cinayet ne varsa hepsini yapar. Yani korkmaniz ve tiksinmeniz gerekenler makyaj yapanlar değil. Bir tutturdunuz olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye. Aynı öğreti bir de ne olursan ol gel de diyor. Çok ama çok nefret dolusunuz, bizler de nefret ediyoruz bazı şeylerden. Ama sizinkinin odağı yanlış ve epey sapmış. Daha fazla yazıp da milletin sinirini oynatmayın bence, bakın siz de epey rahatsızlık veriyorsunuz.

Insan baska insanlarin nasil gorundugunu kendine neden dert eder ki? Cok acayip. Bu bir tur psikolojik rahatsizlik olmali. Herkesin inanci kendine sonucta. Gunahlari sevaplari bizim haneye yazmiyor ya. Youtube da James Welsh var sakalli falan ama cildi isil isil yani🤓 Cilt bakimi hakkinda da cok sey biliyor, cok sey ogrendim kendisinden. Bence takip etmelisin😎

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Bu boyle kac bölüm daha devam edecek acaba amacınız

Nedir
Neden
Niçin
Ne ile
Nasil
Hangi
Nerede
Kim
Ne belli
:-)

Dertlenmek isterseniz şiddet var hayvanlar var pandemi var ekonomi var var da var

Dün @Narcissa Black yazmıştı. Siz de eski sevgilinizin yakın arkadaşı ile flörtleşiyormuşsunuz. Hem de adamın sevgilisi varken. Bakın siz de pek olduğunuz gibi görünmüyorsunuz. İddia ettiğiniz gibi etik konusunda bu kadar hassas olsaydınız böyle bir şey yapar mıydınız? Hep bana hep bana olmaz ki. Madem hassassınız önce siz hareketlerinize dikkat edeceksiniz. Öyle üstten üstten milleti yargılamak kolay tabi. Kendiniz uygulamaya gelince mi zor geldi?

Dün @Narcissa Black yazmıştı. Siz de eski sevgilinizin yakın arkadaşı ile flörtleşiyormuşsunuz. Hem de adamın sevgilisi varken. Bakın siz de pek olduğunuz gibi görünmüyorsunuz. İddia ettiğiniz gibi etik konusunda bu kadar hassas olsaydınız böyle bir şey yapar mıydınız? Hep bana hep bana olmaz ki. Madem hassassınız önce siz hareketlerinize dikkat edeceksiniz. Öyle üstten üstten milleti yargılamak kolay tabi. Kendiniz uygulamaya gelince mi zor geldi?
şu yorumun alnı olsa da opsem

Kusurumuz ne kadar çoksa o kadar kusur ararız. "Cenap Şahabeddin"

Hep öyle değil mi zaten , her yerde her zaman 🤭😇😇

Kusurumuz ne kadar çoksa o kadar kusur ararız. "Cenap Şahabeddin"

Hep öyle değil mi zaten , her yerde her zaman 🤭😇😇
Aynen. Kişi kendinden bilir işi de derler işte. Aynı hesap işte. En çok eleştirenler genelde o konuda bir açmazı olanlar oluyor işte. Pos bıyıklı Nietzsche'm ne doğru demiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X