Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Eski konularınız hep ten uyumu, cinsel çekim, 40 yaş üzeri erkekte cinsellik, erkekten bulaşan hpv gibi başlıklar. Eğer olaya ahlaki açıdan yaklaşıyorsanız sizide bu başlıkları okuyarak eleştirme hakkı bulan çok kişi olacaktır. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler.

Offf sus bi.
2017de açmışsın konuyu ama şuan 2021.
Başak Cengiz konusunu es geçip makyaj yapıp erkekler hakkında konu açman mantıklı mı? Makyaj yapan erkekleri önemsediğin kadar Başak Cengiz’i önemsemedin demek.
Ayrıca sende pek ahlaklı biri değilsin, eski sevgilinin en yakın arkadaşına aşık olmak,onu kıskanmak ahlaklı insanların yapacağı şeyler değil. Onlar en azından makyaj yapıyorlar, eski sevgililerinin kankisine aşık olmuyorlar. Ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün, kankiye aşık olup makyaj yapan erkeklere ahlaksız, oldukları gibi görünmüyorlar yaftası yapıştırma bir zahmet. Toplumun ahlakını makyaj yapan erkekler değil kime aşık olacağını bilmeyen sizin gibi insanlar bozuyor. Sizin yüzünüzden en yakın arkadaşımıza bile güvenemiyoruz.

Aşık olduğu adamın da sevgilisi var yalnız, o detayı atlamayalım.
Eski konulardaki alıntılarda eski kullanıcı adını gördüm konu sahibinin ve hatırladım kendisini. He deyip geçin ya. "Evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra sevişmek istemiyor" şeklinde fantastik fikirleri olan birisi 😂

Onemli olan iyi makyaj yapmasi mi , ne alaka? Bakın benim derdim kadın gibi hisseden erkek değil. Kinamiyorum onları . Sadece madem erkek gibi hissetmiyorsun makyaj da yapma, tırnak uzatıp oje sürme. İkili oynuyor böyle insanlar
Niye taktınız bu kadar? Size ne yani cidden anlamadım. İkili oynuyorlar falan sanki bizzat sizi kandırmaya çalışıyorlarmış gibi garip tepkiler veriyorsunuz. Herkes sizin normallerinize göre yaşamak zorunda değil. Size normal gelmiyormuş bize geliyor??

ya sen kimsenin keyfinin kahyası değilsin. sana ne? sana ne ya? ne biçim bi insansın bi de konu açıyorsun. ne derdin var o insanlarla? sen kendi tipine bak kim bilir neye benziyorsun da makyaj yapan erkeği kafaya takacak derecede aşağılık kompleksine sahipsin demek ki!

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Tedavi olunuz acil hemde. Ayrıca kınadığını yaşamadan olmeyeceksiniz net.

Öff size ne ya
Nenemin çağındaki düşünceleri devam ettiriyorsunuz. Rahmetli babannem bile sizden çağdaş düşünürdü oda başka konu ya neyse.
İnsan görünümlü erkekler ellerinde kılıçla kadınlara saldırıyor sokağın ortasında, sizin derdiniz makyajmı

Eski konulardaki alıntılarda eski kullanıcı adını gördüm konu sahibinin ve hatırladım kendisini. He deyip geçin ya. "Evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra sevişmek istemiyor" şeklinde fantastik fikirleri olan birisi 😂
nE? Ay töbe, hatırlıyorum öyle bir konu, '' Bunlarla sevişiyonuz sevişiyonuz, kolay buldukları için evlenmeye gerek duymuyorlar. '' diye ağlayan biri vardı epey oluyor, o mu acaba? 😂

Evli erkeklerle mi ilişki kurmak istiyormuş?
Şahsımca bu tür durumlara da şaşırıp dövünen biri değilimdir. O erkek de evli haliyle başkasıyla sevişmeseymiş der geçerim. Kimseyi taşlamam yani.
Ama makyaj yapan adamı taşlayıp da radarlarını evli adamlara kapatmayan kadını da bir garipseriz yani. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Seda hanım? :deli:

Anlaşıldı, 6 yıllık üyeliği olan kişiler dahi forum kurallarını bilmiyor demek ki, öyleyse forum kurallarını hatırlatırız.

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır!
Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!

Dün açtığınız konuda insanlar birbirine girdi, konunuz kapatıldı siz hala ısrarla aynı konuyu açıyorsunuz, kimse yazmasın diyerek de ultimatom veriyorsunuz.

Dün yazdığımı yineliyorum nabız mı ölçüyorsunuz?

Rica ediyorum lütfen kurallara uyunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X