_HaYaTiM_ egonarsistik Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 8.236 37 158 İstanbul 11 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #161 aZeLYa55 .!.: İyiyim canım sizleri gördüm daha iyi oldum Gelişmelerinizi takiplicem Aminnn inşallah benimde hayırlısıyla bebeğim olur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sana da elcintih .!.: hamişler nasılsınız bakim nasıl gidiyor hamilelik canınız en çok ne istiyorr aş eriyormusunuzz Genişletmek için tıkla... valla benim hiçbişi aşermiyor elçin midem de bulanmıyo Rapunzel4 .!.: selamm annişler aranıza bende katılabılırmıyım taze anne olarak vay be çeyiz topiğinden buraya geldım Genişletmek için tıkla... ana rapunzel kim diom speedy gonzales olarak değiştir nickini
aZeLYa55 .!.: İyiyim canım sizleri gördüm daha iyi oldum Gelişmelerinizi takiplicem Aminnn inşallah benimde hayırlısıyla bebeğim olur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sana da elcintih .!.: hamişler nasılsınız bakim nasıl gidiyor hamilelik canınız en çok ne istiyorr aş eriyormusunuzz Genişletmek için tıkla... valla benim hiçbişi aşermiyor elçin midem de bulanmıyo Rapunzel4 .!.: selamm annişler aranıza bende katılabılırmıyım taze anne olarak vay be çeyiz topiğinden buraya geldım Genişletmek için tıkla... ana rapunzel kim diom speedy gonzales olarak değiştir nickini
KuRabiYe Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2009 9.187 1 0 K.K.T.C. 12 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #162 parpalm .!.: selam kızlar herkes iyidir umarım hamişler nasıl gidiyor. Genişletmek için tıkla... 10.haftamızı bitirdik ultrasonda daha bi belirginleştik
parpalm .!.: selam kızlar herkes iyidir umarım hamişler nasıl gidiyor. Genişletmek için tıkla... 10.haftamızı bitirdik ultrasonda daha bi belirginleştik
sulfat Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2009 5.433 0 156 12 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #163 ayyy inş. ben de sizin gibi olurum hamile kalınca yaa, böyle bulantısız, sorunsuz size kocaman ayy bir an önce bebiş alışverişleriniz başlasa, sayfalar çeyizdeki gibi şenlense, alıp başını gitse
ayyy inş. ben de sizin gibi olurum hamile kalınca yaa, böyle bulantısız, sorunsuz size kocaman ayy bir an önce bebiş alışverişleriniz başlasa, sayfalar çeyizdeki gibi şenlense, alıp başını gitse
KuRabiYe Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2009 9.187 1 0 K.K.T.C. 13 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #164 sulfat .!.: ayyy inş. ben de sizin gibi olurum hamile kalınca yaa, böyle bulantısız, sorunsuz size kocaman ayy bir an önce bebiş alışverişleriniz başlasa, sayfalar çeyizdeki gibi şenlense, alıp başını gitse Genişletmek için tıkla... inşallah cnm. mide bulantısız bi dönem geçirmek güzel gerçekten. Henüz hiç bişey almadık daha erken diye. Aldıkça ekleriz inşallah
sulfat .!.: ayyy inş. ben de sizin gibi olurum hamile kalınca yaa, böyle bulantısız, sorunsuz size kocaman ayy bir an önce bebiş alışverişleriniz başlasa, sayfalar çeyizdeki gibi şenlense, alıp başını gitse Genişletmek için tıkla... inşallah cnm. mide bulantısız bi dönem geçirmek güzel gerçekten. Henüz hiç bişey almadık daha erken diye. Aldıkça ekleriz inşallah
_HaYaTiM_ egonarsistik Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 8.236 37 158 İstanbul 18 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #165 sulfat .!.: ayyy inş. ben de sizin gibi olurum hamile kalınca yaa, böyle bulantısız, sorunsuz size kocaman ayy bir an önce bebiş alışverişleriniz başlasa, sayfalar çeyizdeki gibi şenlense, alıp başını gitse Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
sulfat .!.: ayyy inş. ben de sizin gibi olurum hamile kalınca yaa, böyle bulantısız, sorunsuz size kocaman ayy bir an önce bebiş alışverişleriniz başlasa, sayfalar çeyizdeki gibi şenlense, alıp başını gitse Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
KaRaLaHaNa YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı... Kayıtlı Üye 28 Haziran 2008 6.102 1 156 İstanbul 29 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #166 hayatım mesaj kutun dolu ben sana ulaşamadım...
reyhan85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 543 0 116 39 İstanbul 16 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #167 herkeze selam kızlar bende eski çeyizcilerdenim yeni anne adayı olarak aranıza katılayım dedim
azra3434 Rabbi hebli mines salihin Kayıtlı Üye 7 Ekim 2007 3.636 74 643 45 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #168 _HaYaTiM_ .!.: İnşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sana da valla benim hiçbişi aşermiyor elçin midem de bulanmıyo ana rapunzel kim diom speedy gonzales olarak değiştir nickini Genişletmek için tıkla... Cok ozlemisim sizleri kizlarrrr tebrik ediyorum hamislerimiziiii sağlıkla alırsınız inşallah bebişlerinizi kucaginiza _HaYaTiM_ mesaj kutun dolu ulasmiyo msjlarim sanaaa
_HaYaTiM_ .!.: İnşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sana da valla benim hiçbişi aşermiyor elçin midem de bulanmıyo ana rapunzel kim diom speedy gonzales olarak değiştir nickini Genişletmek için tıkla... Cok ozlemisim sizleri kizlarrrr tebrik ediyorum hamislerimiziiii sağlıkla alırsınız inşallah bebişlerinizi kucaginiza _HaYaTiM_ mesaj kutun dolu ulasmiyo msjlarim sanaaa
K Kararsiz_Esmer Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2008 73 0 86 Almanya 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #169 bende bende bendee.. devamli takip ettim ama sanirim hic yazmadim.. bugünde hamileyiz 5+6 :))
KuRabiYe Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2009 9.187 1 0 K.K.T.C. 12 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #170 Kararsiz_Esmer .!.: bende bende bendee.. devamli takip ettim ama sanirim hic yazmadim.. bugünde hamileyiz 5+6 :)) Genişletmek için tıkla... hayırlı uğurlu olsun inşallah
Kararsiz_Esmer .!.: bende bende bendee.. devamli takip ettim ama sanirim hic yazmadim.. bugünde hamileyiz 5+6 :)) Genişletmek için tıkla... hayırlı uğurlu olsun inşallah
S Salvana Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2008 409 0 116 Diğer 13 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #171 benden size bomba gibi haber.... kendisinin affına sıgınarak yazıyorum... henuz yeni oldugu için kendisi söylemek istemedi.. ama ben duramayacagım ve soyleyeceğim...BURCUÖZGE hamileeeeee:))
benden size bomba gibi haber.... kendisinin affına sıgınarak yazıyorum... henuz yeni oldugu için kendisi söylemek istemedi.. ama ben duramayacagım ve soyleyeceğim...BURCUÖZGE hamileeeeee:))
Amonra Nirvana Pro Üye 11 Şubat 2008 13.347 316 748 İstanbul 17 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KuRabiYe #172 konu sahibinin isteği üzerine konu yorumlara kapatılmıştır.