Dünün Çeyizcileri Bugunün Anne Adayları...

fmk, eklediğin şekerler çok cici yaa, hepsini çok beğendim
bebek odaları da öyle, ben de böyle beyaz olup aksesuar veya duvarların renkli olduğu odaları beğeniyorum

kızların bebişleri büyüsün de biraz, bebiş cicileri almaya başlayıp eklesinler artık

Son düzenleme:
Anaaaa hemen hemen herkesler burda Beni hatırlayan olur mu bilmem çeyiz topiğine evlendikten sonra uğramadım..Bu arada hamile kalanları tebrik ediyorum, hayırlısıyla kucaklarınıza alın yavrularınızı

masallah.. insallah bebegini kucagina aldigin günü de görürüz.. kendi yüzünü hic göremedim ama insallah bebegini benden esirgemesin

Amin canım hele bi olsun lik size göstercem

bunu beğendim

en alttakini beğendim canım

Anaaaa hemen hemen herkesler burda Beni hatırlayan olur mu bilmem çeyiz topiğine evlendikten sonra uğramadım..Bu arada hamile kalanları tebrik ediyorum, hayırlısıyla kucaklarınıza alın yavrularınızı

azelya nasılsın canım hatırlamaz olur muyuz hiç
Amin amin
Darısı başına tez zamanda inşallah canım

hamişler nasılsınız bakim nasıl gidiyor hamilelik canınız en çok ne istiyorr
aş eriyormusunuzz

aş eriyormusunuzz

gebelerimiz pek uramaz oldu.. ama kendi adima hamd olsun ben iyim :)

elcin biz bebeksizler canlandirsin biraz burayi... eklediklerimi begendiginiz icin tesekkür ederim

aş eriyormusunuzz

Bende aş erme mide bulanması vs gibi hiç bir belirti yok cnm.

Fmk ne güzel şeyler eklemişsin sende benim gibi beyaz mobilya düşünüyosun anladığım kadarıyla. ben de çok beğeniyorum.
Bu arada o bebek şekerleri satılmıyodurr dimi ben oturup örememde

selamm annişler
aranıza bende katılabılırmıyım taze anne olarak
vay be çeyiz topiğinden buraya geldım

ayy tazecik anne adayı da gelmiş, maşallah çok hızlı çıktın
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
bebişlerimiz çoğalıyor

:) bilmiyorum ama satiliryordur büyük ihtimal benim de el becerim yoktur :)

selamm annişler
aranıza bende katılabılırmıyım taze anne olarak
vay be çeyiz topiğinden buraya geldım

ooooooo bi anne adayi daha gözün ayin canim.. sen kac aylik hamis sin daha dün evlendin kiz sen seni aceleci seni bu annelik duygusunu bi an önce tatmak istedin demek, Hayirli olsun canim senin adina da cok sevindim. gelismelerden bizi burda haberdar edersin

selam kızlar herkes iyidir umarım hamişler nasıl gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…