günaydınn herkesee :))
dün eski topiğimize yazmıştım sağolsun kurabiyecim haber verdi burayı..
tekrardan hamile olanları tebrik ederim.Allah sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin yavrucuklarınızı..
oo maşallah kızlar ya ne mutlu selam bu arada herkese
güneşlide servis var amakariyerden bi bak lcw şartları iyi.
kredi çekip ev aldık cnm bizde :)) avcılarda parsellerde torıuma yakın ama bu sefer mutfağım büyük :) bulaşık makinama yer var :)) kurumamıştık yer olmadığı için ama daha hiç kalmadık orda kombi yok bide altım üstüm boş annemde kayınvaldemde kalıyoruz
merhaba kıslar merhaba anne adayları
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inş.
günaydın kıslar
yeni topiğiniz hayırlı olsun
ee kıslar açtınız topik gelmiyonuz nie kii açıp bıraktınız yanii
tünaydin... izinli oldugum icin gec uyandim.. bana daha günaydin..
güzel topigin güzül hanimlari.. paylasimlarinizin devamini bekliyorum niye bir sey paylasmiyorsunuz..
bulantiniz varmi kac kiloyla hamile kaldiniz kilo almaya basladiniz mi? halsizlik basdönmesi var eeee hadi ama
oh ne güzel noel iznimi
ben 56 kiloyla hamile kaldım şimdi biraz kilo verdim. E abur cuburu kes çayı kes kolayı kes 1 1,5 kilo verdim. Hamileliğin hiç bir belirtisini taşımıyorum. Hatta doktor bana o minik siyah keseyi göstermese bu test yanlış ben hamile değilim derdim
şu anda mide bulantım yok ama hiç aç kalmamaya çalışıyorum aç kalınca bulanıyor çünküAma halsizlik var.sürekli uykum geliyor. Hiç bir dizinin sonunu izliyemedim
oh ne güzel noel iznimi
ben 56 kiloyla hamile kaldım şimdi biraz kilo verdim. E abur cuburu kes çayı kes kolayı kes 1 1,5 kilo verdim. Hamileliğin hiç bir belirtisini taşımıyorum. Hatta doktor bana o minik siyah keseyi göstermese bu test yanlış ben hamile değilim derdim
şu anda mide bulantım yok ama hiç aç kalmamaya çalışıyorum aç kalınca bulanıyor çünküAma halsizlik var.sürekli uykum geliyor. Hiç bir dizinin sonunu izliyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?