Dünün Çeyizcileri Bugunün Anne Adayları...

sağol cnm kalamadık daha hiç kışı böyle geçiricez heralde ev buz gibi cünkü bide ben merkezi ısıtmaya alışmışım öyle yani :)

selam baharcım bi evlendin kayboldun, Amin dileklerine canım

oo maşallah kızlar ya ne mutlu selam bu arada herkese

selam canım hoşgeldin

hayırlı olsun canım eviniz

merhaba kıslar merhaba anne adayları
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inş.

selam elçin hoşgeldin
Amin inşallah darısı başına

günaydın kıslar
yeni topiğiniz hayırlı olsun

hoşgeldin asya

selam kızlar
yeni gördüm topici daha
hayırlısı olsun
Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş..
baberko yeni eviniz hayırlı olsun.

Son düzenleme:
tünaydin... izinli oldugum icin gec uyandim.. bana daha günaydin..

güzel topigin güzül hanimlari.. paylasimlarinizin devamini bekliyorum niye bir sey paylasmiyorsunuz..
bulantiniz varmi kac kiloyla hamile kaldiniz kilo almaya basladiniz mi? halsizlik basdönmesi var eeee hadi ama

oh ne güzel noel iznimi

ben 56 kiloyla hamile kaldım şimdi biraz kilo verdim. E abur cuburu kes çayı kes kolayı kes 1 1,5 kilo verdim. Hamileliğin hiç bir belirtisini taşımıyorum. Hatta doktor bana o minik siyah keseyi göstermese bu test yanlış ben hamile değilim derdim
şu anda mide bulantım yok ama hiç aç kalmamaya çalışıyorum aç kalınca bulanıyor çünkü Ama halsizlik var.sürekli uykum geliyor. Hiç bir dizinin sonunu izliyemedim

amaaan nazar değmesin canım
sonuna kadar böyle bulantısız sürsün, çok çeken oluyor ilk aylarda bulantı sorununu

oh ne güezl.. harika gercekten insallah böyle devam eder hamileligin saglikla kucagina alirsin bebisinizi.. allah nazarlardan saklasin

masallah.. insallah bebegini kucagina aldigin günü de görürüz.. kendi yüzünü hic göremedim ama insallah bebegini benden esirgemesin

$u an erinmeseydim bide bebek odalari eklerdim ama baska zamana insallah.. insallah eklediklerimi begenirseniz topike biraz renk katmisimdir umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…