Dünya nereye gidiyor ?

Siz bu konu icerisinde iki çocuğum var diyerek işin içine onları kattınız. Ben evlilikle ilgili hiçbir şey demedim ki ona çekiyorsunuz sizin düşünce yapınız yetersiz bunu diyorum.

Siz bu konu icerisinde iki çocuğum var diyerek işin içine onları kattınız. Ben evlilikle ilgili hiçbir şey demedim ki ona çekiyorsunuz sizin düşünce yapınız yetersiz bunu diyorum.
Ben siz benim nasim yetistirecegimi söyleyesiniz diye demedim . Düsüncemi söyledim katilmiyorsaniz katilmaycin daha fazlada ikimizi yormayin olurmu?

Evli adamlarin aldatmaya cikmasi oraya ozel bir durum degil. Cirkin evet ama...

Alkol, uyusturucu komasina girenler gordum (goruklede degil) :) hos birsey degil kendine yazik ama bana zarari dokunmadi.
Dolayli olarak dokuna da bilirdi tabi.

Bahsettigim şey de bu. Insanlarin hakkinizda konusacagi kadar iclerine girmissiniz. Kimse tanimadigi bir adamin, tanimadigi yanindaki kadinin oturup dedikodusunu yapmaz metres bilmem ne diye. Esiniz yaninizda çok yaşlı kaliyorsa belki akillarinca dalga gecmislerdir aralarinda. Yine o kisilerin iclerinden tanidiklariniz olmasa duymazdiniz muhtemelen.
Evli insanlarsiniz belli bir yastaydiniz diye tahmin ediyorum. Ben orada bulundugum donemler daha 20-21 yaslarinda ve bekardim ama kendimi o duruma sokmadim ve hicbir dedikodum donmedi en azindan duymadim. :)

Bacılarım kavga etmeyin artık. 33 sayfa milletin cinsel hayatını konuşmuşsunuz. İsteyen sevişsin, istemeyende sevişmesin. Nedir ya hu bu, bu kadar büyütülecek

Dünya nereye gidiyor konu başlığını görünce küresel ısınma yaklaşan 3 dünya savaşı göçmen sorunlari yaklaşan kitliklardan bahsedilecek zannettim
Ama başka çıktı

Ben de öyle sanmıştım.
Ölçek küçültüp "Türkiye nereye gidiyor" dese de olurmuş ama tek dert Türkiye'de sevişenler değil demek ki.

Yetişkin bir bireyin cinsel hayatı tamamen kendi sorumluluğundadır.
Neden 'sınıfımdaki erkeklerin aktif cinsel yaşamları var dünya nereye gidiyor?' gibi bir yakınmanız yok?
Kadınların aktif cinsel yaşamı olması erkeklere göre daha mı ayıp(!)
Ve evet. Sizin çocuğunuzun da(yetişkinse) cinsel yaşamı sizi hiiiç mi hiiiiç ilgilendirmez.

Cinsellik ahlaksızlık değildir, olmaması gereken kişilerle yaşamak ahlaksızlıktır. Evlilik dışı ilişkiyse kimine göre yanlış kimine göre olağandır, bu da herkesin kendi tercihi. İşte bunu kızlarımıza da ogullarımıza da bu şekilde öğretirsek kimse kızlarımıza o... gözüyle bakamaz, kimse kızlarımızı "ama benimle seviştin" diye tehdit edemez. Kimse bir kıza "tecavüz edersem benimle evlenmeye mecbur kalır" diye zorbalık yapamaz. Cinselliğin çok serbest yaşanmasını ben de doğru bulmuyorum ama cinsellik silahıyla da bir kızın istemediği bir hayata hapsedilmesini çok daha yanlış ve korkunç buluyorum. Kızlık zarının değeri kadar kadının kişiliğinin değeri yok toplumumuzda maalesef. Herşey hep erkeklerin beğendiği gibi olmalı, vajinasını bile beğendiremeyeceği için endişelenen gelin adayları mı ararsın, içi içini yediği halde "sevgilisinin" elini tutsa acaba erkek ne anlar, ahlaksız mı olduğunu düşünür deyip eli erkek eline bile değmemiş ağır kız görünümü çizmeye çalışan hanımkızlar mı ararsın(eli o gün değmiyor ama zamanla değiyor tabi, hem niye sevgili yapıyorsun o zaman) Ahlak, namus çok yanlış anlaşılıyor maalesef.

Alayım sorularını yanlız evliliğimi anlatırsam kıskanırsın senin çocuklara üzüldüm anne baba seçemiyorlar tabi 15 de evlendirmek için aday ararsın artık yazık

Hayır, eşim Bursa'da genel olarak tanınan bir firmanın -aile şirketleri- hissedarlarından. Gittiği çoğu yerde tanınır. Evli olduğunu bilirler. Aramızda 9 yaş var ama beni genelde 18-19 sanıyorlar eşim de 26 yaşlarında görünüyor. Eşimle daha önce gittiğim atıştırmalık alıp çıktığım bir mekanın yıllardır çalışanları, ben son 5 aydır düzenli olarak her sabah gittiğimden dolayı orada yaşayan bir öğrenci olduğumu sanıyorlar. O sırada karnımda hafif çıkıyor. Yaşımı zaten küçük gösteriyorum. Eşimle veya benimle herhangi muhabbetleri yok. Doğumdan sonra gidiyoruz eşimle ben daha lohusayım, yine bir şeyler alıp çıkıyoruz. Bı sefer büyük kızımızda bizimle. İki hafta sonra ben bu defa tek başıma gidiyorum her zaman ki gibi. Alacağımı alıp çıkacağım, aylardır kadınla bakışıyoruz. Sonunda bebeği nazlatırken dayanamayıp, "Çok genç anne olacak kadar ne acelen vardı, kaç yaşındasın, " diye laf atıyor. "İlk kızım da çok gençtim," diyorum. Şaşırıyor, "O senin kız mıydı,"... böyle saçma sapan bir muhabbetin ortasında Görüklenin köyünden bir ablanın teki ile kendimi buluyorum. Sonradan diyor ki ben de seni üniversiteden öğrenci sanmıştım.

Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum

Bıraksana şunları ya sen tam yerine açtın konu. Bunlar ne anlasın kimisi ne güzel yaziyorken kimisi koca sokuyor. Yok diline laf atıyor. Kıyamet geliyor bunların tek açıklaması bu. Hepsi kıyamet alameti. Kusura bakmasın kimse bu kadar genişlikte gelecekte kocanizla yaşamıyorsa diyenlerin kocalarına bulaştımı burada lütfen kocam elimden gidiyor başlıkla kızların namussuzlugunu o zaman saydirir. Herşey normallesti artik şuraya bak yazıklar olsun. Bu kadın evladı için endiseleniyor oysa nesil için diyor. Kızların aktif sexi filan değil mevzu. Bunu anlamayacak kadar ufak zeka ve anlayış olan insanlara yazmakla sen hata yaptın. Bırak bunların çocukları olunca, başlarına böyle bir illet sicrayinca anlicaklar. Şuan yapmamız gereken bilinçli bir anne olup en doğru olabilecek şekilde evlatlarımıza hayatı öğretmek tanıtmak. Ve baski hissettirmeden kanatlarımızın altında saklamak..

Peygamberlerde zamanında ben kabul ettim inandım. Allah bütün insanlığa akıl vermiş. Onlarda bulsun inansın deseydin. Olacak bir kurtuluşun (ki bu kafayla sanmıyorum)!!!! Varsa bile olamazdı. Peygamberimiz bile ahlaki dini olması gerekeni anlatmış anlatın demiş. Yayın demiş. Bu bir sünnet bir kardeşimizi yoldan cevirmemizin yararını düşünsen zaten herkes böyle yapsa anlatsa örnek olsa bu dünya böyle olmazdı.
Dediğin lafa bak bize ne, sana dilerim rabbim hidayet verir. Bu düşünceler normal değil. Senin adına üzülüyorum çünkü bu zihniyetle inşallah bir evlat yetiştirmeye kalkamazsın inşallah. Yazıklar olsun çoğunuza. Bu kadar avrupailestiysek yazıklar olsun

Size katılıyorum
İki kuzım var ,bazen diyorum ergen olduklarında nasıl baş edicem
Hadi ben iyi yetiştirdim diyelim ama arkadas cewresi nolcak peki
Rabbim iyilerle karsılastırsın

+1000

Tam bir mahalle dedikodusu yani... Bunun gece hayatinin icine girme igrencligiyle bir alakasini kuramadim.
Gece hayatinin igrencligiyle baslayip kuru yemisci ablanin mahalle dedikodusuyla ciktiniz. Gece hayati metres diyince aklima cok baska seyler geldi.
Koy ve kucuk mahallelerde her zaman dedikodu donmustur zaten. ozellikle taniniyorsa...

Dünya, Güneş Sistemi'nde Güneş'e en yakın üçüncü gezegendir ve üzerinde yaşam olduğu bilinen tek gezegendir.
Dünya döner döner döner, ben bu satırları yazarken çoğunuz uyuyorsunuz, sabaha dünya dönmeye devam ederken bazılarınız grileşerek foruma giremeyecek, işte o ara dünya nereye gidiyor düşünmeye fırsatınız olacaktır.

Ah bu arada her zaman ki gibi şaşırmadım, şaşırtmıyorsunuz artık ama mesele laiklik ve Osmanlı'ya ne ara geldi? Ne ara işin içine din karıştırdınız, hem de siyasi ve dini yorumların yasak olduğunu bilen üyelerin bunu yapması, bravo valla.
Kaçıncı anlatışım bilmiyorum ama olsun, siz 34 sayfa yazmışsınız, azıcık da ben yazayım, burası dini bir site değildir, altını çiziyorum dini bir site değildir, özetle ne Hıristiyanlık, ne Yahudilik, ne budistlik ne Müslümanlık üzerine yorumlar yazamazsınız yasaktır.
Sitede birçok inançtan üyeler olduğu ve gördüğünüz üzere kavga çıktığı için yasak.
Grileşmeye devam, yorumlarında din, siyaset, polemik, hakaret, üslupta sorun olan üyeler varsa ve kötü içerik yapılmamışsa rica ediyorum sabah uyanıp da siteye girdiğinizde zahmet olmazsa rapor edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…