- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Yok savunmuyorum simdiki cocuklarla ozamankiler aynimiydi ... öd esas siz kusura bakmayin yanlis birsey dediysem ... ama kesinlikle savunmuyorumDemiyorsunuz ama savunuyorsunuz. Ya da ben sizi yanlış anlıyorum. Öyleyse kusura bakmayın.
Siz bu konu icerisinde iki çocuğum var diyerek işin içine onları kattınız. Ben evlilikle ilgili hiçbir şey demedim ki ona çekiyorsunuz sizin düşünce yapınız yetersiz bunu diyorum.Arkadasim ben cocuklari 16 yla evlendircem demiyorum kendi adima komustum anlatamadim size. Neyi savundugumuda ilk yazdigimda görürsünüz. Ve benim cocuklarimi nasil yetitirecegim kimseyi alakadar etmez..rica ederim bunu karistirmayin anneligim esimi ve beni ve cocuklarimi ilgilendirir baska kimseyi ilgilendirmez
Ben siz benim nasim yetistirecegimi söyleyesiniz diye demedim . Düsüncemi söyledim katilmiyorsaniz katilmaycin daha fazlada ikimizi yormayin olurmu?Siz bu konu icerisinde iki çocuğum var diyerek işin içine onları kattınız. Ben evlilikle ilgili hiçbir şey demedim ki ona çekiyorsunuz sizin düşünce yapınız yetersiz bunu diyorum.
Bende Uludağ üniversitesinde okudum benim gördüğüm aranan üniversite öğrencilerinden çok aranan evli erkekler oluyordu.Bir tane üniversite öğrencisinin bir bayanı rahatsız ettiğini görmedim.Evet malesef duyduğumuz çirkin durumlar vardı.5 sene yaşamama rağmen Allah’a çok şükür hiçbir ters hareketle karşılaşmadım.
25. sayfada zaten belirtmiştim. Elbette her yerin iyisi de kötüsü de var. Fakat ciddi anlamda bozuk bir yer Görükle. İçerisindeki herşeyin de bozuk olacağı anlamını taşımıyor. Uyuşturucu komasına giren öğrenci pek görmemişsiniz demek ki ben iki defa rastladım. Ayıptır söylemesi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum bu sene bayağı bayağı eşimin metresi sanıldığım yerdir. Tiksindim oradan. Bilmiyorum. Gece eğlenmeyi falan severim ama Görükle bana göre değil. 10 aydır da yakınında oturuyorum lanet ettim.
Yanlis anlamisiz bir birimizi. Neyse. Iyi geceler sizeYok savunmuyorum simdiki cocuklarla ozamankiler aynimiydi ... öd esas siz kusura bakmayin yanlis birsey dediysem ... ama kesinlikle savunmuyorum
Aynen sizede iyi gecelerYanlis anlamisiz bir birimizi. Neyse. Iyi geceler size
Dünya nereye gidiyor konu başlığını görünce küresel ısınma yaklaşan 3 dünya savaşı göçmen sorunlari yaklaşan kitliklardan bahsedilecek zannettim
Ama başka çıktı
Alayım sorularını yanlız evliliğimi anlatırsam kıskanırsınYav arkadas ne diyim sizeki anlamiyorsunuz. Simdiki 12 yasindakiler makyajli fondoten fln sevgilisi var yav ben o yastayken erkeklere vuup kaciyordum... bakirelikmi kaldi... ve varya coklu iliski yasaycipta evlenenleride görecez... ne tür sorunlar yasiyacaklar esleriyle
Hayır, eşim Bursa'da genel olarak tanınan bir firmanın -aile şirketleri- hissedarlarından. Gittiği çoğu yerde tanınır. Evli olduğunu bilirler. Aramızda 9 yaş var ama beni genelde 18-19 sanıyorlar eşim de 26 yaşlarında görünüyor. Eşimle daha önce gittiğim atıştırmalık alıp çıktığım bir mekanın yıllardır çalışanları, ben son 5 aydır düzenli olarak her sabah gittiğimden dolayı orada yaşayan bir öğrenci olduğumu sanıyorlar. O sırada karnımda hafif çıkıyor. Yaşımı zaten küçük gösteriyorum. Eşimle veya benimle herhangi muhabbetleri yok. Doğumdan sonra gidiyoruz eşimle ben daha lohusayım, yine bir şeyler alıp çıkıyoruz. Bı sefer büyük kızımızda bizimle. İki hafta sonra ben bu defa tek başıma gidiyorum her zaman ki gibi. Alacağımı alıp çıkacağım, aylardır kadınla bakışıyoruz. Sonunda bebeği nazlatırken dayanamayıp, "Çok genç anne olacak kadar ne acelen vardı, kaç yaşındasın, " diye laf atıyor. "İlk kızım da çok gençtim," diyorum. Şaşırıyor, "O senin kız mıydı,"... böyle saçma sapan bir muhabbetin ortasında Görüklenin köyünden bir ablanın teki ile kendimi buluyorum. Sonradan diyor ki ben de seni üniversiteden öğrenci sanmıştım.Evli adamlarin aldatmaya cikmasi oraya ozel bir durum degil. Cirkin evet ama...
Alkol, uyusturucu komasina girenler gordum (goruklede degil) :) hos birsey degil kendine yazik ama bana zarari dokunmadi.
Dolayli olarak dokuna da bilirdi tabi.
Bahsettigim şey de bu. Insanlarin hakkinizda konusacagi kadar iclerine girmissiniz. Kimse tanimadigi bir adamin, tanimadigi yanindaki kadinin oturup dedikodusunu yapmaz metres bilmem ne diye. Esiniz yaninizda çok yaşlı kaliyorsa belki akillarinca dalga gecmislerdir aralarinda. Yine o kisilerin iclerinden tanidiklariniz olmasa duymazdiniz muhtemelen.
Evli insanlarsiniz belli bir yastaydiniz diye tahmin ediyorum. Ben orada bulundugum donemler daha 20-21 yaslarinda ve bekardim ama kendimi o duruma sokmadim ve hicbir dedikodum donmedi en azindan duymadim. :)
Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum
Kimse bu durumu “normal” karşılamıyor ! Ama kimsenin de “namus (!!!)” bekçisi olamayız ..Allah herkese “akıl” vermiş , kullanması bize kalmış .. doğacak evladınız için başka şeyleri dert edin derim
Size katılıyorumkızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Varen az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
+1000Peygamberlerde zamanında ben kabul ettim inandım. Allah bütün insanlığa akıl vermiş. Onlarda bulsun inansın deseydin. Olacak bir kurtuluşun (ki bu kafayla sanmıyorum)!!!! Varsa bile olamazdı. Peygamberimiz bile ahlaki dini olması gerekeni anlatmış anlatın demiş. Yayın demiş. Bu bir sünnet bir kardeşimizi yoldan cevirmemizin yararını düşünsen zaten herkes böyle yapsa anlatsa örnek olsa bu dünya böyle olmazdı.
Dediğin lafa bak bize ne, sana dilerim rabbim hidayet verir. Bu düşünceler normal değil. Senin adına üzülüyorum çünkü bu zihniyetle inşallah bir evlat yetiştirmeye kalkamazsın inşallah. Yazıklar olsun çoğunuza. Bu kadar avrupailestiysek yazıklar olsun
Hayır, eşim Bursa'da genel olarak tanınan bir firmanın -aile şirketleri- hissedarlarından. Gittiği çoğu yerde tanınır. Evli olduğunu bilirler. Aramızda 9 yaş var ama beni genelde 18-19 sanıyorlar eşim de 26 yaşlarında görünüyor. Eşimle daha önce gittiğim atıştırmalık alıp çıktığım bir mekanın yıllardır çalışanları, ben son 5 aydır düzenli olarak her sabah gittiğimden dolayı orada yaşayan bir öğrenci olduğumu sanıyorlar. O sırada karnımda hafif çıkıyor. Yaşımı zaten küçük gösteriyorum. Eşimle veya benimle herhangi muhabbetleri yok. Doğumdan sonra gidiyoruz eşimle ben daha lohusayım, yine bir şeyler alıp çıkıyoruz. Bı sefer büyük kızımızda bizimle. İki hafta sonra ben bu defa tek başıma gidiyorum her zaman ki gibi. Alacağımı alıp çıkacağım, aylardır kadınla bakışıyoruz. Sonunda bebeği nazlatırken dayanamayıp, "Çok genç anne olacak kadar ne acelen vardı, kaç yaşındasın, " diye laf atıyor. "İlk kızım da çok gençtim," diyorum. Şaşırıyor, "O senin kız mıydı,"... böyle saçma sapan bir muhabbetin ortasında Görüklenin köyünden bir ablanın teki ile kendimi buluyorum. Sonradan diyor ki ben de seni üniversiteden öğrenci sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?