- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ben o 12 yasindaki cocuklarin yaptiklarina iyi mi dedim? Ayrica bu çocukların yaptığı hatalar çocuk evliliğini haklı çıkarmaz. Çocuğun tek vazifesi eğitim olmalı.Yav arkadas ne diyim sizeki anlamiyorsunuz. Simdiki 12 yasindakiler makyajli fondoten fln sevgilisi var yav ben o yastayken erkeklere vuup kaciyordum... bakirelikmi kaldi... ve varya coklu iliski yasaycipta evlenenleride görecez... ne tür sorunlar yasiyacaklar esleriyle
Eskidenle alakasi yok töreymis suymus buymus inlanlarin kendi kafasina göre uydurdugu sey... ve evet laiklik bu arkadas laiklik avurpai olmak demek yaniliyormuyum... tüm dünya türkiyeden nefret ediyor ta ne zamandir bizim millet avrupaya özeniyor! Size birsey söyleyimmi ben keske 16 yasimda evlenseydim diyorum keske kocamla beraber büyüseydim huylaŕimiz birbirine benzeseydi beraber ögrenseydik herseyi...
Bana bak kadin ben kendimi üstün görmüyorum sizin edepsizliginize karsilik veriyorum. Ben kendimi asla üstün görmüyorum sadece benzetme yapmak icin söyledim ki ben kime diyorum... ve haddimi biliyorum merak etmeyin küfür etmedim kötü söz söylemedim anlasildimi cnm . Ve ayrica avrupada büyüyüp orda okumak bir üstünlük deyildir tam aksine emin olun ! Hic bir fikriniz yok heryerde yabanci olmaktan hicbir fikriniz yok biryere ait olamamaktan ... fikriniz olmayan seylere bilmediginiz yerde susun bence.Siz kimsiniz ki bana ahlaksız diyorsunuz haddinizi bilin!
Avrupada okumuş olmayı üstünlük olarak görüp bir de Avrupaya ozenenlere laf söyleme tezatlığı?
Benzemiyor cünki daha yeni evliyim ve evet benzemiyor küötür farki var.. insan akliylami asik olur yazilmis kader seviyorumda sknti yok ben kocamla sorun yasamiyorum ve 16 da evlenmeye gelince misal olarak söyledim cünki o yaslar ergenlik yaslari bi hata yapmadan yoldan sapmadan beraber büyümekten bahsediyorum ben.Huylarimiz birbirimize benzeseydi demisssiniz yani Benzemiyor ki keske benzeseydi diyerek yakiniyorsuniz o zaman neden evlendiniz ki huylariniz benzemezken
On altida da evlenmek yasal olarak hakkiinizdi aileden izin ile mumkun yani demek ki laiklik de yasa da sorun yok
Uslubunuza mi uzuleyim, bana hala edepsiz diyebilmenize mi güleyim, yazdıklarımdan hiçbir şey anlamamaniza mı yanayım, kaybettiğim vaktim mi zoruma gitsin..Bana bak kadin ben kendimi üstün görmüyorum sizin edepsizliginize karsilik veriyorum. Ben kendimi asla üstün görmüyorum sadece benzetme yapmak icin söyledim ki ben kime diyorum... ve haddimi biliyorum merak etmeyin küfür etmedim kötü söz söylemedim anlasildimi cnm . Ve ayrica avrupada büyüyüp orda okumak bir üstünlük deyildir tam aksine emin olun ! Hic bir fikriniz yok heryerde yabanci olmaktan hicbir fikriniz yok biryere ait olamamaktan ... fikriniz olmayan seylere bilmediginiz yerde susun bence.
Yav söylesene annen baban mutsuzmu kücük yasta evlenmekten ... benimkiler gayet memnun anlatabiliyormuyum. Ben cocuk evliliklerini desteklemiyorum kendi adima konustum sadece . Evet simdiki cocuklarin tek amaci okumak olmali ama malesef okulda ögrenmek disinda hersey yapiliyor. NeyseBen o 12 yasindaki cocuklarin yaptiklarina iyi mi dedim? Ayrica bu çocukların yaptığı hatalar çocuk evliliğini haklı çıkarmaz. Çocuğun tek vazifesi eğitim olmalı.
Dedigim gibi 2013-2014 yillarinda giderdim arada ve gunduz gelmisligim hic olmadi gorukleye, gece gelirdik sadece. Daha icine nasil girilir bilemiyorum.
Ne igrenclik gordunuz icinde onu da merak ettim.?
Her yerin iyi yada kotu gecmisi vardir. Icine girmekten kastiniz nedir onu da anlamadim
Biz eglencemize baktik. Oraya eglenmeye geldigim kendi arkadas grubum veya arkadasim disinda kimseyle isim olmadi, kimsenin de bizimle işi olmadi, olamazdi.
Icine girmekten kastiniz buysa bazi yerlerde duracagin yeri bilmek lazim. Yoksa gorukle degil de baska yerlerde hos olmayan seylerle karsilasabilirsiniz.
Nasi düsünüyosan düsün cnm sen iyisin sen akillisin hatta varya senden iyisi yok senin fikirlerin konusman herseyin mükemmel. Benimle konusma mükemmeligini cizer iyi geceler sizinle daha fazla ugrasmak istemiyorum gerceltenUslubunuza mi uzuleyim, bana hala edepsiz diyebilmenize mi güleyim, yazdıklarımdan hiçbir şey anlamamaniza mı yanayım, kaybettiğim vaktim mi zoruma gitsin..
Yazık size ya gerçekten beyninizin içindeki dünya ile nasıl yaşıyorsunuz hayret. Benim birşeyleri bilmedigime anlamadigima bu kadar emin olmaniz kendinizi hakli cikarmak icin duygu somurusu yapmaniz... Yazık.
Seni ne ilgilendiriyor ? Istedigim gibi hitap ederim sanami kalmis“Bana bak kadin” ne abi ya, bir hafta girmedim forumun geldigi noktaya bak..
Annem evlendiğinde 24 babam 27 yaşındaydı. Ninemi de sorarsan o da 19. Dedemi bilmiyorum. Okulda öğrenmek dışında her şey yapılıyorsa bu durum düzeltilmeli. Çocuk evliliği bu durumu düzeltmez.Yav söylesene annen baban mutsuzmu kücük yasta evlenmekten ... benimkiler gayet memnun anlatabiliyormuyum. Ben cocuk evliliklerini desteklemiyorum kendi adima konustum sadece . Evet simdiki cocuklarin tek amaci okumak olmali ama malesef okulda ögrenmek disinda hersey yapiliyor. Neyse
Doğru mükemmelliğimi çizer. (?)Nasi düsünüyosan düsün cnm sen iyisin sen akillisin hatta varya senden iyisi yok senin fikirlerin konusman herseyin mükemmel. Benimle konusma mükemmeligini cizer iyi geceler sizinle daha fazla ugrasmak istemiyorum gercelten
Seni ne ilgilendiriyor ? Istedigim gibi hitap ederim sanami kalmis
Cocuklar erken evlensin demiyorum zaten anlatamadim size ben kendi adima konustum esimi daha iyi tanimam daha iyi birbirimize uyum saglamamiz icin birbirimizin huyu suyu benzer diye..Annem evlendiğinde 24 babam 27 yaşındaydı. Ninemi de sorarsan o da 19. Dedemi bilmiyorum. Okulda öğrenmek dışında her şey yapılıyorsa bu durum düzeltilmeli. Çocuk evliliği bu durumu düzeltmez.
Benzemiyor cünki daha yeni evliyim ve evet benzemiyor küötür farki var.. insan akliylami asik olur yazilmis kader seviyorumda sknti yok ben kocamla sorun yasamiyorum ve 16 da evlenmeye gelince misal olarak söyledim cünki o yaslar ergenlik yaslari bi hata yapmadan yoldan sapmadan beraber büyümekten bahsediyorum ben.
Benzemiyor cünki daha yeni evliyim ve evet benzemiyor küötür farki var.. insan akliylami asik olur yazilmis kader seviyorumda sknti yok ben kocamla sorun yasamiyorum ve 16 da evlenmeye gelince misal olarak söyledim cünki o yaslar ergenlik yaslari bi hata yapmadan yoldan sapmadan beraber büyümekten bahsediyorum ben.
Bi orayami takildiniz arkadas ben simdiden bahsediyorum siz benim keske dedigime takiliyorsunuz neyseAma yazinizda sanki duzene suc atiyorsunuz.
On altisinda esinizle tanisip evlenmemenizin sucu yasalarin degil demek ki.
Demiyorsunuz ama savunuyorsunuz. Ya da ben sizi yanlış anlıyorum. Öyleyse kusura bakmayın.Cocuklar erken evlensin demiyorum zaten anlatamadim size ben kendi adima konustum esimi daha iyi tanimam daha iyi birbirimize uyum saglamamiz icin birbirimizin huyu suyu benzer diye..
Şimdiden tezi yok lütfen okuyun araştırın öğrenin. Daha neyi savundugunuzu bilmiyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz. 2 çocuğunuz var lütfen bu mentalite ile büyütmeyinBi orayami takildiniz arkadas ben simdiden bahsediyorum siz benim keske dedigime takiliyorsunuz neyse
Arkadasim ben cocuklari 16 yla evlendircem demiyorum kendi adima komustum anlatamadim size. Neyi savundugumuda ilk yazdigimda görürsünüz. Ve benim cocuklarimi nasil yetitirecegim kimseyi alakadar etmez..rica ederim bunu karistirmayin anneligim esimi ve beni ve cocuklarimi ilgilendirir baska kimseyi ilgilendirmezŞimdiden tezi yok lütfen okuyun araştırın öğrenin. Daha neyi savundugunuzu bilmiyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz. 2 çocuğunuz var lütfen bu mentalite ile büyütmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?