Dünya nereye gidiyor ?

aldatılan kadınları aldatanlar erkekler yalnız o kızlar değil.
önce erkek aç tavuk gibi dolanmayacak.
Ya onlara laf bile soylemeye tenezzül etmiyorum herkes boyle mi yasıyor artık hayatını garip yani yoksa banane cok goruyorum duyuyorum bu olayları ben kızlara uzuluyorum cok guzeller gencler burda ne postlar acılıyor o erkekler neler ediyor kızlarımıza neden kendilerini bu hale sokuyorlar mesele o neyse

Bunlar normal değil ama başta televizyon olmak üzere çeşitli medya kanalları bunu senelerce zihinlere türlü duyularla işleye işleye normalleştirdi.Şimdilerde her tür sapkınlığın moda olması ve bunlara sapkınlık diyenlerin aşağılanması "in".
Benim gibi düşünenler "out"olsa da hala normal ve sağlıklı olduğumu bilmek şükretmeme yeter.Mustafa Merter'in "Dejenere olmuş bir topluma entegre olmak,hasta olmakla eş anlamlıdır" sözünden hareketle böyle insanlar için toplum dışı düşüncelerimin olması beni belki yalnız hissettiriyor ama asla yanlış değil...

Ben universitedeyken de kim kiminle yatiyor hic umursamazdik , aradan 20 sene gecti millete dert olmus baskalarinin seks hayati , evet zaman gercekten degisiyor ulke geriye gidiyor
Valla benim de hiç umurumda değildi,zaten kimse kantinde oturup şununla seviştik ,hem de nasıl seviştik diye anlatmazdı :) şimdi millet liste tutar olmuş baksanıza .

Ya gercekden tesekkurler anlatmak istediigm buydu milletin vücudu seks hayatı ndan banane ama kzlarımıza cok uzuluyorum endisem bu millet sanane banane diye diye uc maymunu oynuyor sonra aldatma ihanet gırlaaa medyada da zaten dediigniz gbi bu geri kafalılık deil ben anlayamıyorum

Valla benim de hiç umurumda değildi,zaten kimse kantinde oturup şununla seviştik ,hem de nasıl seviştik diye anlatmazdı :) şimdi millet liste tutar olmuş baksanıza .
Evet tıtuyorlar canım emin ol helede adam evli karısını bosar beni alır yakında cok ta iyi yaoıyorum diye anlatıyorlar size denk gelmemis anlasılan yoksa bananne kim kimle ne yapmıs ama herkes normal karsılıyor bu durumu ne denirki

Sevisen insanlar sagliksiz ve anormal mi oluyor? Anlayamadim yorumunuzda ne demek istediginizi

Ya kendilerini kullandırıyorlar ne yazıkki ve üzücü cunku her türlü hastalıgı da kapablrler bana da dgru gelmiyor ama mllet size ne diye diye zaten brda daha cok aldatma postu acılır
E aynı şekilde o adamların zavallı, evlerinde eşlerini bekleyen, ellerine başka adam eli değmemiş eşleri de kocaları yüzünden hastalık kapabilir. Yani derdiniz eğer hastalıksa kocaları daldan Dala uçan kadınların hastalık kapması daha olasi cunku günübirlik ilişki yaşayan kadın korkar,korunur. Ama es böyle şeyleri düşünmez bile. Haliyle her türlü bulaşıcı hastalığa daha açık olur.
Ayrıca konuyu ilk açtığınızda evli erkek dememiştiniz. Ben de 27 yasindayim,etrafımda çok fazla üni öğrencisi genç var. Hala bazı üni kulüplerine falan giderim ama hiç de tanık olmadım elalemin kocasına hallenen gencecik kızlara. Hadi kendi arasında ilginç olaylar yasayan- para peşinde diye genelleseniz neyse de bir anda bütün sinif elalemin kocaları peşinde koşan insanlar olmuş.
Kim ne yapsın milletin sidikli kocasını, gencecik kızlar yani, başka adam mı yok da hepsi akşam evinde karısına sarılacak adamlara sarmış.
Bence konu tepkiyle karşılaşınca çevirmişsiniz biraz.
Ayrıca hepsi şöyle böyle, kimsenin niyeti okumak değil, hepsi o...luk peşinde falan.
Bunlar ağır ithamlar.
Ve gerçekten ayıp.
Siz üniversiteye evlendikten sonra kavuşmuşsunuz. Yani onlarin girdiği ortamlar size biraz farklı ve korkutucu gelebilir çünkü siz hiç 'alilerde batak oynamaya' 'berkecanlarla kampa' falan gitmemissiniz. Ama o ortamlar da sanıldığı kadar pis ortamlar değil yani. İki kişi bir araya geldiğinde illa ki bir birliktelik yaşanmıyor.

Benim ünide ust katta ev sahibim vardı .
Adam hayatını mal gibi gecirmis, kendi kızlarının okutmamis or.. olmasınlar diye. Bu kafa yapısında bir adam.
Ben de o evimizin kuralı gereği eve hiç bir normal erkek arkadaşımı dahi getirmemistim. Buna rağmen adam beni akşamları başka başka adamlar eve bırakıyor diye aptal aptal cümleler kurmuştu . Adamın fantezi dunyasinda nasıl canlandim kim bilir. Ama o zamanlar çocuklar ve afetlerle ilgili , sosyal faydası gerçekten çok yüksek bir proje hazırlıyoruk. Uygulayıcı hocamız ve ekibimizle gece gündüz içerik ve materyal hazirliyorduk. Gece dönüş saatinde de eşek değiller ya,o saatte mahalle arasında beni tek başıma bırakmamak için bir gün Ali eşlik ederdi bir gün veli. İşte bu olay adamda Allah bilir nasıl hisler uyandırdı ki bizi evden kovdu mesela.
Günahı boynuna olsun..
O yüzden diyorum ki her şey göründüğü gibi değildir. Sizin sandığınız olaylar da sizin sandığınız gibi değildir belki.
İnsanları kinayip günahlarını alacağınıza umursamayin, Allah hidayet versin deyin dönün önünüze.
Size ' biliyor musun şu sunla yatmış , bu bunla üçlü yapmış' gibi laf taşıyan insanlara da önce sorun bir 'kapida pecetelerini sen ki tuttun?' diye. Ha eğer o tutmadiysa iftira ihtimali yüksektir , boş yere dinlemeyin bile

Yahu bak hala biz anlamayan insan oluyoruz , biz banane diyen insan oluyoruz !

“Banane” dememek senin gibi “ah çok dert ediyorum bu kızçeleri” demekle olmuyor . Ne icraat yapıyorsun bu konuda ? Hem o kızların anlattığı herşeyi dinlemek , hem gelip burda dertlenmek , hem de “herkes bananeci “ olmuş demekle sen bir şeyler yapmış olmuyorsun

Herkes normal karsilamiyor da gecenin 11inde bunu dert edinip konu acmiyor.

Universitedeki kizlarin seks hayatiyla neden ilgileniyorsunuz? Merak ettim. Sorunlariniz mi var evliliginizde?

Muhafazakarsaniz ve gercekten inancliysaniz Allah bu dunyada karismazken siz ne yapabilirsiniz siz esinizi aldatmazsaniz cocuklariniza aldatmamalari gerektigi yonunde yetistirirseniz ve cocugunuz aldattiginda karsi olursaniz zaten bu yonde iciniz rahat olur.

Tam yazamadım ne demek istedigimi zaten benim derdim kızlara üzülüyorum cünkü gercekden cok guzeller saflar yani bana kendilerini bu sekilde kullandrmaları hoş gelmyor erkekler zaten cok pis medyada bunu yansıtıyor ama herkese normal geliyor sizene dyorlar benm derdm bakirelik felan deil ben genc kızların geleceklerinden endiseliyim yoksa banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…