Dünya' nın En Kusursuz Vücutlu Kadını

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy halime binlercekez şükrettimmmm yaaaaaa

üstüne çarşaf Atip Döşek Diye Yatasi Gelir Insanin

dış görünüşe bu kadar önem vermeyin arkadaşlar şekilci olmayın belki pamuk gibi kalbi vardır .

Offffff yazik jaaaa:1no2:korkunc bi görüntüsü varrr:bbo:

of yaa öle demeyin kıslar başımıza gelmicek bişi diil allahıma şükürler olsun bi selülitim yokk inşş ilerdede olmazzzyerimseniben

dalga geçmek istemiyom defol git şeytan başımdan. allahım sen beni bu hallere düşürme.

bende dünyanın en kusursuz kadını kendim zannederdim benden daha kusursuz olanlarda varmış "çok şükür"

yorumlarınız gerçekten çok ilginç!...böyle şeylerle insanların şekilleriyle en son orta okulda dalga geçiliyordu üzüldüm dogrusu sizler gibi akıllı kadınların kızların böyle yorumlar yapmasına...

hımsss ilgınççç bu tiyzemın acılen aramıza katılması gerek sanırım

Kısım,bu kadın diye başlık atıp,sonra da yerkürenin coğrafi yüzey şekillerini koyuyorsun fotoğrafa..Kadın nerde,kadıııın?

ay çok güldüm yaaaaaaaaaa..bende balina dicem böle balina yok.. böyle başka bir canlı yoktur herhal.. yeni bir evrim doğuyooooooor hahaha...

Kısım,bu kadın diye başlık atıp,sonra da yerkürenin coğrafi yüzey şekillerini koyuyorsun fotoğrafa..Kadın nerde,kadıııın?

canımın dibi.... :çok üzgünüm:
her kadın sen gibi aaşante madam olamıyo işte naparsıncokacimcoook
seviyorum seni tulişim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…