- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Love_your_life
Peki ya düşündüğünüzün tersiyse hiç düşündünüz mü bunu? Mesela amacım belkide buradan bir şeyler öğrenmekse ya da en basit şu açtığım konuda destek almaksa amacım. Kadınlığa bir laf söylemiş ve ağır gelmişse bunu anlatmak istemişsem olamaz mı? Keşke farklı bakmış olsaydınız olaya. Tanımadığım insanlara kırılmak onların beni üzmesi pek mümkün değildir fakat buarada birkaç kez sohbet ettiğim nicklerini tanıdığım birkaç arkadaşın bu şekilde ön yargılı yaklaşması beni üzdü. Belki bir bağ kurdum yazılanlara bu ağır geldi bilmiyorum dikkate alıyordum çünkü. Neyse yazdıklarınız için teşekkür ederim.
Eğer amacınız bir şeyler öğrenmekse konu başlığınız ve içeriğiniz o şekilde olurdu. Örneğin nasıl pratik çorba yapabilirim yazardınız anlardık. Ev işi becerisiyle kadınlığa laf söylemeyi nasıl bağdaştırdınız anlamadım. Neden önyargılı olduğumuz fikrine kapıldığınız da anlamadım. Biz sizin yazdıklarınızı yorumlayıp size cevap yazıyoruz. Rica ederim. Neticede her görüş, her fikirden insan yorum yazacak size forumun mantığı zaten bu. Yazılanları dikkate alın ama tavsiyem bağ kurmayın.