Senin gibi bir kadın olsam. Dedi.

Peki ya düşündüğünüzün tersiyse hiç düşündünüz mü bunu? Mesela amacım belkide buradan bir şeyler öğrenmekse ya da en basit şu açtığım konuda destek almaksa amacım. Kadınlığa bir laf söylemiş ve ağır gelmişse bunu anlatmak istemişsem olamaz mı? Keşke farklı bakmış olsaydınız olaya. Tanımadığım insanlara kırılmak onların beni üzmesi pek mümkün değildir fakat buarada birkaç kez sohbet ettiğim nicklerini tanıdığım birkaç arkadaşın bu şekilde ön yargılı yaklaşması beni üzdü. Belki bir bağ kurdum yazılanlara bu ağır geldi bilmiyorum dikkate alıyordum çünkü. Neyse yazdıklarınız için teşekkür ederim.

Eğer amacınız bir şeyler öğrenmekse konu başlığınız ve içeriğiniz o şekilde olurdu. Örneğin nasıl pratik çorba yapabilirim yazardınız anlardık. Ev işi becerisiyle kadınlığa laf söylemeyi nasıl bağdaştırdınız anlamadım. Neden önyargılı olduğumuz fikrine kapıldığınız da anlamadım. Biz sizin yazdıklarınızı yorumlayıp size cevap yazıyoruz. Rica ederim. Neticede her görüş, her fikirden insan yorum yazacak size forumun mantığı zaten bu. Yazılanları dikkate alın ama tavsiyem bağ kurmayın.

Eğer amacınız bir şeyler öğrenmekse konu başlığınız ve içeriğiniz o şekilde olurdu. Örneğin nasıl pratik çorba yapabilirim yazardınız anlardık. Ev işi becerisiyle kadınlığa laf söylemeyi nasıl bağdaştırdınız anlamadım. Neden önyargılı olduğumuz fikrine kapıldığınız da anlamadım. Biz sizin yazdıklarınızı yorumlayıp size cevap yazıyoruz. Rica ederim. Neticede her görüş, her fikirden insan yorum yazacak size forumun mantığı zaten bu. Yazılanları dikkate alın ama tavsiyem bağ kurmayın.
👍

Eşinizle sakin bir zamanda konuşun. Etkilenmiş de olabilir. Ama böyle titiz olmanın, dört dörtlük olmanın, mutluluğu garantilemediğini söyleyin ki en yakın örnek de görümceniz.
Dün akşam konuştuk eşimle beni geçiştirdi gibi geldi bana. Şuan bir sorun yok ama umarım böyle olur. Ben hala etkilenip devam edeceğini düşünüyorum

Kardeşini dolduruşa getirmek için söylemiş hem sana tavır alsın hemde eniştesine ayar versin diye demiş gibime geldi
Ki eşine söyle madem yardımcı tut benim yetişemediğimi o yapsın ablan gibi de
Kötü bir dolduruş kelimesi oldu yani fazla ağır. Bir kez konuştum eşimle alakası yok kötü niyetle söylemedim vs dedi umarım şimdi bir kez daha tekrarlamaz ama tekrarlarsa durumu bu kez söyleyeceğim birkaç laf

Dün akşam konuştuk eşimle beni geçiştirdi gibi geldi bana. Şuan bir sorun yok ama umarım böyle olur. Ben hala etkilenip devam edeceğini düşünüyorum
Bu konu üstünde çok durmayın. Bahsettikce eşinizin gerçekten aklına gelebilir bu tarz düşünceler. Belki de sizde algıda seçicilik olmuştur ve bu tarz sözleri daha çok fark etmişsinizdir. Umarım öyledir ve bir sorun yaşamazsnz

Görümceye de o zaman azıcık benim gibi ol da değer gör o zaman diye.
Tamam kasıt yok kötü niyet yok ama ne yani kırılacağını hiç mi düşünmemiş.

Aslinda kadin biseyleri yanlis yaptiginin farkinda. Ve umit ediyor ki o dogrusunu yapiyor digerleri yanlis.
Kocanin atletini bile utulemek demek kocana az ilgi vrmek, az sey paylasmak, az sohbet etmek demek.

Görümceye de o zaman azıcık benim gibi ol da değer gör o zaman diye.
Tamam kasıt yok kötü niyet yok ama ne yani kırılacağını hiç mi düşünmemiş.
Bugüne kadar birçok sözünü hep düşünmeden söyledi zaten şimdide öyle ama bu bana ağır geldi yanş ciddi kötü hissediyorum

Aslinda kadin biseyleri yanlis yaptiginin farkinda. Ve umit ediyor ki o dogrusunu yapiyor digerleri yanlis.
Kocanin atletini bile utulemek demek kocana az ilgi vrmek, az sey paylasmak, az sohbet etmek demek.
Normalde yapan kadınların kocası ile ilişkisi nasıl bilmem ama görümcemin iyi değil. Aralarında bir mesele olup başka birileri her defasında ara buluyor onlar başka türlü oturup konuşmuyorlar. Konuşma muhabbet hiç yok mesela

Back
X