Dünya'da herkes dogum yapıyor diye bu durum benim doğumumu özel olmaktan çıkarır mi ?

Bende doğumla ilgili şeyler soylemistim esime.Normal dogudan cok korkuyorum. Sezeryandan da korkuyorum aslinda ama her neyse. Bana - dogurun dogurun herkes doguruyor dedi. Bu daha duygusuz bence. Bende kolaysa sen dogur dedim. Amaaan bu lafa mi uzulucem :KK67: boyle de vurdum kocama valla . :-):-)

düşüncesiz adam.
özür dileyerek yazıyorum dünyada birsürü hastalıga yakalanan insan var en beteri de kanser.
ozaman bu hastalıga yakalanan insanlar da bu tepkiyi görsün ???

Öyle kırıldım ki kızlar :KK43:
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum :KK43:
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok :KK43:
Sizi tenzih ederim sizib eşinizle bunları paylaşmanız çok normal. Ama eşinizin dediği abartıyı yapan bayanlardan bıktık artık sonradan görme gibi milletin gözüne sokmalar saçma sapan kutlamalar midemiz bulandı artık. Eşiniz heycan duymuyo sanırım

Klasik türk erkeği bebeğim, canını sıkma geneli böyle boşveeeer nerde onlarda bizi anlayacak kafa yüzde doksanı ruhsuz bunların

Doğumu o kadar basite aliyorlar ki..
Bazen cidden cok kirici olabiliyor erkekler. Aldirmayin

Belki de olayı normalleştirip senin endişeni azaltmak istemiştir kendince. Çok mu iyimserim sabah sabah. :)

Çok ayıp etmiş öyle kolay mo yahu doğum yapmak ne emeklerle büyütüp beslediğin bebeğini dünyaya getirmek normal ya da sezaryen dünyanın en özel olaylarından biri bence...üzülmeyin özür diler anlayıp hatasını umarım.

Ben bile henüz doğum yapmamış bir kadın olarak hamile kadınların doğum, çocuk; çocuklu kadınların çocuklarının okulu, ödevi, kursu muhabbetinden bayılıyorum. Muhtemelen kocanız da doğum yapmamış ve yapmayacak olmanın etkisiyle biraz bayılmıştır.

Sizi de anlamaya çalışıyorum, elbette ki hormonlarınız değişkendir. Ama kendinize pozitif telkinde bulunmaya çalışın, daha 6 ay var doğumunuza. Vakit yaklaştıkça o da babalık psikolojisine girip daha ilgili olacaktır.

Bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü ama, daha 3 aylık hamileyken hayatınızın tek odağı bebeğiniz olmasa sizin için de daha iyi değil mi? Dediğim gibi, benim doğum tecrübem olmadığından böyle konuşuyorumdur belki ama:KK48:
Benim 3 cocugum var bende senin gibi dusunuyorum
Belkide bizim babamiz yeteri kadar abarttigindan böyleyim
Ama evet Aynen konu sahibinin esi gibi düsünüyorum

bir günlüğüne erkek olup şunların kafalarina girmek isterdim nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorlar !
bende nisanlima normal doğumdan korkarım yapamam heralde diyip naza çekmeye çalıştım guldum. onun verdiği tepki şu : sende zaten biseyide yaparım de....
şok oldummm

Benim 3 cocugum var bende senin gibi dusunuyorum
Belkide bizim babamiz yeteri kadar abarttigindan böyleyim
Ama evet Aynen konu sahibinin esi gibi düsünüyorum
Aa sizin çocuğunuz mu vardı:KK16:

Allah bağışlasın, umarım konu sahibi de zamanla istediği düzeni oturtur.

Ayyyy ne demek basini sisirmiyorum!!!
Tabi ki sisireceksin Ne munasebet...anlat anlat at icindekileri...
Ben dogumdan once hem esimin hem doktorun basini oyle bir sisirip oyle bi cene ve baski yaptim ki.dr beni omrunce unutamaz eminim.sez. Oldum iki de bir dr cagiriyprdum adam ortuden boynunu uzatip bana cevap veriyordu en son panik oldum agladim epidural di bama sey dedi uyutun bunu uzun uzun uyusun :D uyudum da dr dogumdan sonra ben gprevimi yaptim dedi ve vinnnn :D simdi de ebeler cekiyor igne asi vs... Ne yani icimizdekileri paylasmayalim mi millet ne dusunur diye...
Panigim arkadas ben hemde anksiyete hastasiyim...
Hastasiyiz dedede.....

Aa sizin çocuğunuz mu vardı:KK16:

Allah bağışlasın, umarım konu sahibi de zamanla istediği düzeni oturtur.
Canimsin seker 16 yasini bitirecek ikizlerim bide tekne kazintim var
Ama genelde nisan dugun dogum gunu .., gibi özel gunlerde prensses moduna giremiyorum.yapim soguk sanirim
Insallah konu sahibinin hersey istedigi gibi olur

Öyle kırıldım ki kızlar :KK43:
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum :KK43:
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok :KK43:
hamilesiniz ve eşinizin tepkisi çok kırıcı. tabiki ilk doğumu siz yapmıyorsunuz ama insan bazen içindekileri iyide olsa kötüde olsa paylaşmak, birilerine anlatmak istiyor. yani bu durumda suçlu kesinlikle ve kesinlikle eşiniz.

Canimsin seker 16 yasini bitirecek ikizlerim bide tekne kazintim var
Ama genelde nisan dugun dogum gunu .., gibi özel gunlerde prensses moduna giremiyorum.yapim soguk sanirim
Insallah konu sahibinin hersey istedigi gibi olur
Ay maşallah, Allah bağışlasın:KK52:

Ben de özel günler konusunda sizin gibiyim, inşallah bu hayatım boyunca böyle gider:KK76:

doğumda kesinlikle yanında durmasını iste. Pek tavsiye edilmez bu ama doğumu izlemese de başında dursun madem öyle. Herkesin yaşıyor olması bu durumu kolay kılmaz. Herkes ölüyor diye annesi ölse üzülmeyecek mi yani? dursun başında görsün adama bak. odun bunlar ya

Uzulme canim suan cok hassas bi donemden geciyorsun bende hamileyken tv de dergide gorup hep dogumdan bahsederdim esimde korktuğumu anlayinca 8 9 tane doguranlar nasil doguruyor korkma derdi cok sukur 10 dakkada dogurdum Rabbim tum hamilelerin yardimcisi olsun bi avazda kurtarsin insallah

Ben de hamileyken hormonlarin etkisiyle olur olmaz biçok şeye ağlar olmuştum ve bunlardan birinde eşimin bana söylediği şu oldu:'Dikkat çekmek için mi yapıyorsun?'. Bu lafı asla unutmayacağım.Eşime de unutturmayacağım:KK67:

Ne guzel dedin Ağzına sağlık
Aynen öyle gidip bi öküzü baba yapıyorum

Haha Vallahi guldurdunuz beni. Dogumuna 13 gun kalmis biri olarak analik duygusu olmayan, dogum hakkinda hic bir sey bilmeyen, BEBEGINI KUCAGINA ALMADAN BABA OLDUGUNU ANLAMAYACAK birinden cok sey beklemissiniz.

Ustelik daha 3 aylik gebesiniz. Analik hamile kalir kalmaz baslar, babalik dogumla. Esinizden cok sey beklemeyin. Daha yolun basindasiniz, bildigin adami bogmak istedigin zamanlar gelecek. Coguda bizim hormonal saplantilarimiz yuzunden.

Gebeligin sonlarina dogru yatamayacak donemeyecek egilemeyecek ve hatta yuruyemeyeceksin. Iste o zamanlar kocan ustune nasil titreyecek sasacaksin.

Alisverislerde afallayacak. Anlam veremeyecek yada fazla gaza gelecek.
Hepsi standart normal erkek tipi.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu

Keske girse benimle doguma da görse ama girmem dedi şimdiden

Ya böyle erkekleri niye baba yapiyorsunuz? Adam remmen ne senin korkularini, ne bebegi umursamiyor. Ne zamandan evlisiniz? Ve hamilelikten önce nasil anlasiyordunuz?

Benim esime gorede dogum yapmak buyuk tuvaletini yapmak kafar dogal ve kolay.bana diyoki ne gerek var ozel hastanelere doktorlara o kadar para vericez 2 agri ceker dogurur gelirsin.

Esine youtube tan dogum videolarini göster. Bakalim o zaman ne diyecek!

Back
X