Dünya'da herkes dogum yapıyor diye bu durum benim doğumumu özel olmaktan çıkarır mi ?

Ya böyle erkekleri niye baba yapiyorsunuz? Adam remmen ne senin korkularini, ne bebegi umursamiyor. Ne zamandan evlisiniz? Ve hamilelikten önce nasil anlasiyordunuz

Esine youtube tan dogum videolarini göster. Bakalim o zaman ne diyecek!
esim veteriner biz birakiuoruz hayvanlari
kendileri doguruyolar diyor.vajina ve rahim

doguma gore yapilmis diyor.bende alistim bu fikirlere aslinda. korkmamak ve kendimi telkin etmek icin eskiden ninelerimiz bagda
bahcede dogum yapar bas ortulerine sarar
getirirlermis bunlari dusunuyorum.normalde birakin dogumu vajinal ultrasonu bile zor yaptiriyorum.bide simdi spinal ve epidural anestezili normal dogumlar var.eskiler kadar sanci cekmeyiz.Allah nasip ederse bende normal dogum yapmak istiyorum.sezeryan bana daha korkunc geliyor

Öyle kırıldım ki kızlar :(
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum :(
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok :(
bunda bsy yok.. normallestirerek rahatlatmak istemis ama kelimeleri uygun secememis.. bir de herkesinki kendine ozeldir mutlaka ki.. esinin de sen gibi heyecanlanmasini beklemen de normal.. ama onun disinda etraftakilerin senin durumunu seninle ayni sekilde gormesi beklenemez..

Bence buyutulecek birsey yok. Esiniz de gergindir mutlaka, size ve kendine olayi normallestirip moral vermeye calismis. Sadece biraz sert olmus o kadar. Ama benim esim inanilmaz merhametli ve dikkatli olmasina ragmen saniyorum ayni cevabi verirdi yadirgamadim yani:KK48: biraz da siz hamilelikten dolayi hassaslasmissiniz. Takmayin kafaniza, herkes dogum yapiyor dedi diye sizin dogumunuzu onemsemedigi sonucu cikmaz

ama doğum hiç de sandığı kadar kolay değil:KK43:
ayrıca anlayışlı olmalıydı.sonuçta onun da bebeği nazınızı çekebilmeli

adini hatirlayamadigim bu ulkede, dogum oncesi baba adaylarina da dogum sancisinin ilk evrelerini elekrtonik aletlerle verip annenin ne tur zorluklardan gectigini bilmelerini sagliyorlar...keske bizim ulkemizde de boyle bi uygulama olsa :)

Hamileligin bu kadar basinda bunlari dusunmen cok erken iletleyen zamanda belli olur arastrrsin paylasrsin esinde yardmci olur bence erken oldugi ve isin ciddiyetini anlamadgi icin boyle demistr

Öyle kırıldım ki kızlar :KK43:
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum :KK43:
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok :KK43:

boşver onla paylaşma..naz yapma diye önlem alıyo aklısıra...

Benim esimde abartaacak bisey yok derdiben hamileyken, ve sirf bu yüzden doguma girmesini istedim.
Ondan sonra fikri degistim.

Back
X