dünyadaki tum sorunlar sanki sevgilimde

Okumak için çok uğraştım ama sonunda pes ettim. Çok kötü bir yazım tarzınız var, ne nokta koymuşsunuz ne virgül. Ne yazdığınızı anlamak için aynı cümleyi defalarca okumak ve ayrıştırmak gerekiyor. Tek anladığım sevgiliniz fakir, sizin durumunuz iyi, saçma sapan ayrılıp barışan bir ilişki yaşamışsınız, özel üniversitede okumuşsunuz ancak doğru yazım kurallarını 15 senelik okul hayatınız boyunca öğrenememişsiniz.

Çok çok kötü yazmışsınız, rahatsız olduğum için atlayarak okudum.

Bu kadar çetrefilli işleri olan biriyle hayat geçirmek zor; ben olsam ilişiği keserdim.

Lise aşkın ve şirket kendi üzerine? Okumadım valla gerisini.

Kusura bakmayin ama koyu yerler bile cok uzun ozet gecseniz ?
özet geçiyorum 6 senelık ılıskım var sonra anlattı cok sıkıntı cekmış,yokluk içinde büyümüş,babası komutan siyasi zamanda atılmış,kendni göstermek adına büyüklerle takılmış lısede uyusturucu kullanmış tedavi görmüş ,bırakmış, sonra sırket açmış (22 yasında suanda)sırket batmış sonra sınava hazırlandı mımarlık yada bılgısayar muhendısılıgı kazanıyor sonuc acılanmadı , aksam lısesı meznu cok calıştı ve suandada durumu yokmuş 2 sene düzelmiş o sıra 2 ev 2 araba almışlar ama gene bıtmıs son paralarıymıs bunları yenı ogrendım ozetle bu

çok uzun olduğu için telefonda yazmakta zorlandım özetle durum fakırlık değil onu takmıyorum,bunca zaman özet geçiyorum 6 senelık ılıskım var sonra anlattı cok sıkıntı cekmış,yokluk içinde büyümüş,babası komutan siyasi zamanda atılmış,kendni göstermek adına büyüklerle takılmış lısede uyusturucu kullanmış tedavi görmüş ,bırakmış, sonra sırket açmış (22 yasında suanda)sırket batmış sonra sınava hazırlandı mımarlık yada bılgısayar muhendısılıgı kazanıyor sonuc acıklanmadı henuz , aksam lısesı meznu cok calıştı ve suandada durumu yokmuş 2 sene düzelmiş o sıra 2 ev 2 araba almışlar ama gene bıtmıs son paralarıymıs bunları yenı ogrendım hem acabalar oluyordu kafamda ama anlatmıyordu halıyle yasadıkları zor seyler hafıf degıl ben 50 sayfayı okurken sok geçirdim ozetle bu

Cok uzun yazmissin ozetin daha mantikli oldu. Bagimlilik kotu tedavisini olmasi gerek. Bence bekle uni kazansin soyle bi gencligini yasasin kafasi toparlanir o zaman onunuze bakarsiniz.

Cok uzun yazmissin ozetin daha mantikli oldu. Bagimlilik kotu tedavisini olmasi gerek. Bence bekle uni kazansin soyle bi gencligini yasasin kafasi toparlanir o zaman onunuze bakarsiniz.
kazandı 420 yaptı mımarlık ve bılgısayar muhendıslıgı tercıh sonnuclarının acıklanmasını beklıyoruz.

özet geçiyorum 6 senelık ılıskım varbu sure zarfında ayrı kaldık ben sureklı sıkayet ettım benı sevmıyor dıye ayrıldım sonra bana bır defterle herseyı anlattı,benı aramamasının sebeplerini yada neden cok fazla bırsey yapmamamızın sebeplerini.. defterde özetle cok sıkıntı cekmış,yokluk içinde büyümüş,babası komutan siyasi zamanda atılmış,aç kalmışlar hor gorulmuş dalga geçmişler lisede yasadıklarından dolayı havalı gibi takılmış kendni göstermek adına büyüklerle takılmış lısede uyusturucu vermışler bagımlı olmuş bır sure kullanmış tedavi görmüş e cok agırbı tedavı baglamışlar falan ,mıdesıne bırsey takmıslar ,bırakmış, sonra sırket açmış (22 yasında suanda)2 sene durumu ıyıymış uvey abısı varmıss, ben abısı sanıyordum. akrabasıymıs. kucukken aılesı yenı evlıyken cocugunannesı yokmuş babası hapse gırmış allmışlar suan gorusmuyolar . sırketı zarara sokmmuş oda sınava hazırlanırken sırketı boşlamış sırket batmış .suan elde son kalanları harcıyormul sonra sınava hazırlandı mımarlık yada bılgısayar muhendısılıgı kazanıyor sonuc acılanmadı , aksam lısesı meznu cok calıştı ve suandada durumu yokmuş 2 sene iyimiş o sıra ılıskımız sorunsuzdu ama sorun yasarken benden saklamıs benle az gorusmus olay bu suanda benım unıversıtemı tercıh ettı gelebılırde gelmeyebılırde herkes sıkıntı yasar dıyorum ama herseyde onun basına gelmış bazen yalan mı dıyorum arastırdım gercek hepsıkısacası sorun para degıl hersyı bırden bı mektupla ogremmem bunları yenı ogrendım ozetle ve okurken sok oldum.

Bence onun iyi bi dinlenmeye ihtiyaci var kucuk yasta cok sorumluluk almis umarim kazanir bi yer o zaman sadece buna odaklansin sende destek olursun.

Sonuç ?
Yani sizin sevgilinizin hayat hikayesini bilmek bize ne kazandırdı.

Bence onun iyi bi dinlenmeye ihtiyaci var kucuk yasta cok sorumluluk almis umarim kazanir bi yer o zaman sadece buna odaklansin sende destek olursun.
ablacım kazandı suanda 420 yaptı ama ben napmalıyım bılmıyorum nasıl destek olmalıyım bana bırsey anlatmıyor senelerce anlatmamıs 1 mekttupla anlattı , suanda benım univertemi kazanıyor tercih tam açıklanmadı ama benim universitem gelmezse de iyi bir yer kazanıyor mımarlık, muhendislik

Bende okumadım ama özet geçmişin bi yorumunda, herseyi yeni ögrendim demişin şimdi sorun ne anlamadım? Ayrılmalımıyım diyemi soruyorsun? O kadar yazmışın ama temel sorun ne?

birşey kazanınız dıye anlatmadım hanfendı, sonucta yasadıgım sokla napmam gerek bilmiyorum gencim ve buyuklerden tavsıye almak ,yanlış ve dooğruyu ayırmama yardımcı olur
Hah işte onu diyin,siz sadece yazmış yazmış yazmışsınızzzz...
Kör oluyordum okurken.
Nedense benim pek inanasım gelmedi çocuğun yaşadıklarına.
Bi kere parası yok sersefil sürünüyor dediğiniz adam uyuşturucuyu nasıl temin etmiş
Öte yandan tam her sey bitti derken nasıl olmuş da şirket kurmuş
Türkiye'de yaşıyoruz bu işler o kadar kolay değil.
Tutarsızlıklar var bu zincirde

önce bagımlı yapmışlar sonra ayak işçiliği yapmış ne bulduysa satmış,baskasını bagımlı yapmış... oyle bır ıleltkı hersey yaparsın dedı zaten sonra tedavı goruyor,bu sırada duumları duzelmeye baslıyor bırakınca da babasıyla beraber scalısıyor ve batıyor

Yani beni ikna etmek zorunda değilsiniz tabi ama bu adam fena halde yalan söylüyor,demedi demeyin...

sır
bu arada anlatınca bende ınanmazdım o yuzden kımseye anlatmadım ama sırketın oludugunu bılıyorum babası komutan oldugu ıcın guvenlıkle alakalı bırsey açmış sırket aslı belgesını gosterdı gıttım sırkete gızlıce arastırdım yanı , hastaneye de ınanmadım bırıncı dereceden vekıl ya da kendı arayabılıyor ,aradı. yanı gercek oldugunu kanıtladı.benımde aklım almıyor ama cevremde eskı tanıyor olabılceklere sordum uyusuturucuda gercek eskı oturdugum yerde zaten sırket oda gercek yalan degıl hıc bırı

Bende okumadım ama özet geçmişin bi yorumunda, herseyi yeni ögrendim demişin şimdi sorun ne anlamadım? Ayrılmalımıyım diyemi soruyorsun? O kadar yazmışın ama temel sorun ne?
sorun su bu donemlerde benı yıprattı onu sevıyorum ayrılmayı dusunmedım bu olayı ogrenelı 3 ay oldu 6 senedır bı yalanla yasamısım benden herseyı saklamıs,sımdı ders çalısıyor ıngılzce hazırlık atlamak ıcın ben yanında olmuyorum herseyı kendı yapıyor ben sadece kosede duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…