• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dünyadaki tum sorunlar sanki sevgilimde

benımde kafamı karıstıran syler var ınanmadıgımı bildiği için sirket aslına kadar gösterdi,sirketi gittim ondan gizli gördüm,öyle büyük bir şirket degil.ınternette araştırdım.babasının bırıkmısı vardır .annesıde kucuk cocuklara falan ders anlatıyor,belkı bunca senenın bırıkımi,tek basına kurmamıstır,babası kurup basa gecmıstır,sırketın onun uzerıne oldugunu bılıyorum,2 senede sırket kurmamıslar yanı,2 sene durumları ıyı olmuş sadace ondan once kendını sadece donduruyorlarmıs ailecek. ama suan arabası var,evi var,arabayı satıcklarmıs ama bılmıyorum . uyusrtucu mevzusu gerçek babası oona cok para harcamıs. askerıyeden ayrılanları memurluga atamışlar,babası memur,ıs yerı kurus senesı 2010,ama kendını dondurmuş sadece.sımdıde oyleymış arta kalan yokmuş borç varmış falan ,bılmıyorum kafamı karsıtran seyler var .ama 2 3 senedır takos telefon var,eskıdende oyleydı 9. sınıftan berı , sadece 2 sene sonny kullandı,sadece bı tane oldu yani ben bu sure zarfında 4 5 degsıtırdım ,dogrulayan seylerde var . 2 sene once kredı kartı vardı sımdı kullanmıyor, banka hesabının sfresını aldım 3 mılyar borc var . 3 mılyar borcu kac aydr ödeyemıyor kredı cekmış 3 mılyar... cok az mıktar.ayda 200 odeyemıyor. 2 sene sınava hazırlandı, parası olsa borcu da olmaz,ozele de gıderdı,420 yaptı sonucu attı bana,tercıh lıstesını beraber yaptık. sırkette onun gıttım gordum , ınternete yazınca onun adı babasının adı yazıyor yanı gerçek anlatınca tutarsız ama arastırdım..
aılesını de tanıyorum annesınınn yanında da konusuyordu işle ılgılı seyler, babası ıste oldugu ıcın arıyor, buraya gıt ,suraya gıt belgelerı suraya gotur dıyordu. yanı sallamasyon degıl,abartıyor mu dıcem abartıcak bırı degıl,acaba battı yalanları mı yanlıs benı sınıyor dicem.. 2 sene deli gbi ders çalışmazdı,kazanamk için çok uğraştı. ne bılyım dusunuyorum sorularımı cevaplayabılıyorum,ama bu kadar seyde bır ınsanın basına gelir mi demeden edemiyorum.

Back