dünyadaki tum sorunlar sanki sevgilimde

Valla hepimiz yaşadıklarımızı kalem kalem yazsak okuyanlar şok olur. Yaşarken göze gelmiyor ama toplanınca kimsenin hayatı güllük gülistanlık çıkmaz. Bazı şeyler filmlerde olmuyor sadece. Bence bunları dert etmeyin. Gerçekten iyi biriyse ve onu seviyorsanız geçmişi bırakıp geleceğe bakabilirsiniz. Sevgilinizin yaşadığı hiçbir şey onun suçu değil. Ne yazık ki ailelerimizi seçemiyoruz ve onların hatalarının cezasını ödemek zorunda kalabiliyoruz bazen.

geçmiş umrumda degil sevıyorumda ama benden saklaması zoruma gıttı bana guvenmıyor sankı hayat kurmayı dusundugun ınsana paylaşırsın onuda anlamaya calısıyorum ama benı yok sayıyor suanda hazırlık atlamak için çalışıyor,ama kendı bende ingilizce çalısıyorum ama bırlıkte degıl tek yapıyor herseyı

Belki sizin onu anlamayacağınızdan çekinip ilişkiyi bitireceğinizi düşünmüştür. Yaşadıkları hakketen çok kolay anlatılabilecek çok kolay anlaşılabilecek şeyler değil.

Son düzenleme:
Belki sizin onu anlamayacağınızı çekinip ilişkiyi bitireceğinizi düşünmüştür. Yaşadıkları hakketen çok kolay anlatılabilecek çok kolay anlaşılabilecek şeyler değil.
olabılır basta uyusturucuyu soyleseydı korkup ayrılırdım onu da dusunuyorum ama br cok sey anlatmadı sızce onu kosesınde tek mı bırakmalıyım aramadan , suanda sınava calısıyor eylulde hazırlık atlama sınavları oluyor onun ıcın

Ben de açsam bir şirket iki ev iki araba alır mıyım:) yoksa başka şeyler de mi lazım. Yaşım geçmiş dr olabilir 18 yaşında açmalıydım belki

Bence şu sınav sürecini atlatmadan bu konuları açmayın. Sonrasında rahat bir kafayla aklınıza takılan her şeyi konuşup çözersiniz.

Ben de açsam bir şirket iki ev iki araba alır mıyım:) yoksa başka şeyler de mi lazım. Yaşım geçmiş dr olabilir 18 yaşında açmalıydım belki
ya bakın bazen allah yuru ya kulum der benım babamda yokluk ıcınde buyumus 29 yasında evı arabası varmıs

ya bakın bazen allah yuru ya kulum der benım babamda yokluk ıcınde buyumus 29 yasında evı arabası varmıs
Aslında öyle bişey yok. Herkes dinimizde yazdığı gibi yapsa ticari işleri falan kimse öyle zengin olamaz. Bir alıp ona satıyolar her şeyi. Ev araba vs her şey. Normali yüzde yirmidir değil mi? Yani zengin olmak öyle kolay değil hele genç yaşta
Neyse konumuz da bu değil

bır ıkı gunde olmuyor tabıkı öyle bırsey tartarken gramına bıle dıkkat edıllmelı ama herkes tıcaretle zengın olmaz zeka tıcarı kafa da gereklı yada Kader,zaten oda 2 senede olmadı 16 yasından berı calısıyor 2 sene durumu ıyı olmuş babasıda calsııyor memur suanda annesıde calısıyor

6 senelik ilişkinizde bunlardan hiç mi haberdar olmadınız?
Uyuşturucu, şirket açılışı-iflası, akşam lisesi vs.
Niye mektup yazmayı tercih etti kendisi?

Ablacım sen şu anlattıklarını mantıklı buluyor musun ?
16 yaşından beri nerede çalışıyormuş bu delikanlı,16 yaş asgari ücret için bile alt sınır değil,kimler nerelerde ne iş vermişler,iyice sor araştır,16 yaşından 20 yaşına çalışarak kimse helal yolla şirket kuramaz ev araba alamaz

Bir de dini inançlarınız falan nasıldır,hayata iyiliğe kötülüğe bakış açınız nedir bilemem ama kendini zehirlemesi bi derece ama başkasını uyuşturucuya alıştıran birilerinin vebaline girip hayatını mahveden bi adamla olmak,bilemiyorum yani...

6 senelik ilişkinizde bunlardan hiç mi haberdar olmadınız?
söylekı lısede konustuk gorustuk sevgılı degıldık ayrıldım baska okula gectım oda okuldan ayrıldı..aksam lısesıne gectı.pendıkte 2 saat yol gidiyordu ,o sıralar ısı hakkında bırsey bılmıyordum babası komutan sanıyordum sonra atıldıgını kendı soyledı cok havalı ve herkes pesınde oldugu ıcın ve cok ıyı gıyınırdı hıc bellı etmezdı elınde tokos telefon vardı ama hıc aklıma gelmedı durumu .o sıralar sırketı yenı kurmuslar babasıyla16 yasındayken o ıse gıdıyordu ılgılenıyordu 18 yasında onun uzerıne yaptılar ,babası memur suanda .annesıde ozel ders verıyor. evlerıne gıtmstm baya kotu bır haldeydı ama o zamanlar komutan sanıyordum eve onem vermıyor durumu ortadır dıye duusnuyordum .araban var mı dıcek halım yoktu kucuktuk o zamanlar eskı lıseden arkadasım uyusturucuyu soyledı hatta baya kotu seyler... ona sordum yok öle bısey dedı bana cevremde var kullanan bende bı kre baktım ama baglanmadm oda ttaa kucukken,megerse bagımlı ve tedavı goruyormus.18 yasına geldıgınde sırket onun uzerındeydı ve durumları duzelmeye baslamıs araba almıs ev alıp tasınmıslar.evlerı bahcelı ve mustakıl,kardesı de kolejde ama tam bursluymus kardesı,ben durumunun kotu oldugunu o yuzden anlamadım.hatta 2. bır ev ve 2 bı araba daha aldılar.uvey abısıyle benı tanıstırdı öz sanıyordum facbooktan bıle ekledı soyadları aynıydı baktım adam facten degıstırmıs soy adını evlenınce.. benım yanımda para harcamazdı zaten yazmıs hıc paara harcamazdım cenem kurtatırdı dıye . sevıyordum ıste . sınava hazırlanınca sırketı boslamıs uvey abısıde zarara sokmus gene eskıye donuyoruz o yuzden sınavı calıstım kurtardım kendımı dedı bana.yanı o sıralar bı ıkı senelık bı duzelme olmus elde hala ev arabları var ama satmayı duusnuyoruz arabaları. sırketı kapatmıcam açmak zor,suan zarar yada 0 kazanıyormus.özetle anlamadım uyusturucu tedavısı sırasında benle gorusmedı cok zayıfladı, ve mosmordu gozlerı,sordum ama kızıyrdu, napym kılom bu dıye yemek yemıyorum uyuyorum demıstı aklmdan bu kadarı geçmedi.

dindar yanı bunu kullanan bırıne dındar demek yanlıs söyle kı o kısıyı babasına onuda tedavı ettırmıs ,beraber sehır dısında kalmıslar 4 -5 ay sonra kendısı tasınıyor . eskı evınıde yenı evınıde bılıyorum. çok pısman olmuş, annesı kapalı,kendıde cumaya gıder,hıc arkadası yok.evden cıkmaz ders calısır .oda yaptıklarımdan cok utanıyorum dıye yazmıs konuyu pek açmamı istemez ama öyle kotu bır ıllletkı kurtulmak ıcın babama yalvardım falan dıye . yanı ben özett gecıyorum ama pısman oldugu bellı . Sıfırdan hayata baslamış.o ılletıde cocukken vermıs bırı dalga gcems ıcmıyo dıye oyle bir kere içince bii daha içmiş krız gelıyor ve cok kotu falan dıye ..bende sıze hak verıyorum. bende oda sunnı bende namaz kılarım ama cok dındar dıyemem sanırım kendıme, oda oyle .Bence insanlar hata yapabilir,büyük konuşmamak lazım,benim için kötü acımasız merhametsiz kişilerdir. Yaptığı yanlış oda biliyor zaten psikolojisininde iyi olduğunu düşüünmüyorum yaşadıklarından

6 senelik ilişkinizde bunlardan hiç mi haberdar olmadınız?pta

benım ayrılma sebebim,benimle sık görüşmemesi geçmişte beni ayrıyken aramaması,sevgililer gibi vakit geçirmememiz,2 mahalle arasında tıkılı kalmamız,beni sevseydin bensiz duramazdın ayrı kalmazdık dedim ve bitirdim. aradı açmadım.beni kullandığını artık oyuncagn olmadığını söyledim. oda mektupta söyle başlamış olanların uzun olması,emek harcasın,yazarak kagıt uzerınde kolunu agrıtmıs, bılgısayardanda yazabılırdım ,önemini kaybederdi ve küçük parçasını anlatmak gunlerını alırmış.yuzyuzeyken anlatmak ıstememıs. özetle böyle yazmış.

sevgısıne ınanmam ıcın yazmış söyle bır kelıme vardı sana saatlerce sana yazan adam mı ne olması lazım.. anlatırken vazgecme ıhtımalı varmıs yazarkende vardı bu yuzden gece basladım sabah ilk işiim sana vermek dıye sonlandırmıs

benımde kafamı karıstıran syler var ınanmadıgımı bildiği için sirket aslına kadar gösterdi,sirketi gittim ondan gizli gördüm,öyle büyük bir şirket degil.ınternette araştırdım.babasının bırıkmısı vardır .annesıde kucuk cocuklara falan ders anlatıyor,belkı bunca senenın bırıkımi,tek basına kurmamıstır,babası kurup basa gecmıstır,sırketın onun uzerıne oldugunu bılıyorum,2 senede sırket kurmamıslar yanı,2 sene durumları ıyı olmuş sadace ondan once kendını sadece donduruyorlarmıs ailecek. ama suan arabası var,evi var,arabayı satıcklarmıs ama bılmıyorum . uyusrtucu mevzusu gerçek babası oona cok para harcamıs. askerıyeden ayrılanları memurluga atamışlar,babası memur,ıs yerı kurus senesı 2010,ama kendını dondurmuş sadece.sımdıde oyleymış arta kalan yokmuş borç varmış falan ,bılmıyorum kafamı karsıtran seyler var .ama 2 3 senedır takos telefon var,eskıdende oyleydı 9. sınıftan berı , sadece 2 sene sonny kullandı,sadece bı tane oldu yani ben bu sure zarfında 4 5 degsıtırdım ,dogrulayan seylerde var . 2 sene once kredı kartı vardı sımdı kullanmıyor, banka hesabının sfresını aldım 3 mılyar borc var . 3 mılyar borcu kac aydr ödeyemıyor kredı cekmış 3 mılyar... cok az mıktar.ayda 200 odeyemıyor. 2 sene sınava hazırlandı, parası olsa borcu da olmaz,ozele de gıderdı,420 yaptı sonucu attı bana,tercıh lıstesını beraber yaptık. sırkette onun gıttım gordum , ınternete yazınca onun adı babasının adı yazıyor yanı gerçek anlatınca tutarsız ama arastırdım..

bu arada benım durumumda cokıyı o yuzden arastırma gereegı duydum . onu sevıyorum guvenıyorum ama aptal olmak kımse ıstemez saka gıbı ama gerçek gibi araştırmalarım hep dogruluyor ama bana da mantıksız gelıyordu cok sasırmıstım ben o konuda yalan olmadgna ınanıyorm da borç harç suan kredı 3 mılyar bıle odeyemıyor evlenelım de ıstyor artık lafını acmıyor durumları kotulestı dıye galıba bu yasta daraldım dıyorum para mı bırıktırsem ılerde boyle devam ederse ya sırkette zarar edıyormus ıce borca batarsa nasıl gecıncez onuda dusunuyorum unıyede baslamadı 4 sene sonra anca evlenırırz olursa geçmişitakma dıyorum ama elde tutulan bırsey yok,allak bullak kafam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…