- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi Gul receli
-
Ondan sonracima bide salca sosu eccük acili ... Birde böyle tabakta olmucak kos koca yuvarlak metal tepside olucak ... Herkesin elinde birer kasiiiiiikAy mantıda olur sarımsaklı yoğurtlu olsun benimki ama
Evet evet salçada olsun acılıOndan sonracima bide salca sosu eccük acili ... Birde böyle tabakta olmucak kos koca yuvarlak metal tepside olucak ... Herkesin elinde birer kasiiiiiikhücuuuuuum
Eger bu uzun suredir boyleyse ve hala 61 kiloysaniz bir dahiliye poliklinigine gidip hem tiroid hormon degerlerinize hemde kan degerlerinize baktirmakta fayda var . bu tip acliklar genelde ya stresle psikolojik bir sekilde gelir yada metabolizmayla ilgili bi sorunla . bu tukettiginiz besinlerlede ilgili olabilir eger surekli karbonhidrat agirlikli besleniyorsaniz kan sekeriniz aniden yukselir ve duser bir bakmissiniz yarim saat sonra deli gbi acikmissiniz . bunu zaman zaman adet donemlerinde hepimiz yasariz ama dedigim gibi surekli bir durum varsa degerlerinize bir baktirin .ne olur ne olmaz
Yapma beeeeOndan sonracima bide salca sosu eccük acili ... Birde böyle tabakta olmucak kos koca yuvarlak metal tepside olucak ... Herkesin elinde birer kasiiiiiikhücuuuuuum
merhaba . Hemsirelik ogrencisiyim o yuzden cok az yuzeysel olarak bilgim var konular hakkinda ama hormon ilaclarini cevrenizdende duymussunuzdur dogum kontrol haplarida dahil hormonlarla oynayan tum ilaclar istahta artmaya sebep oluyor . Hastaliginiz sadece metabolizmanizi yavaslatir istahinizi artirmaz . yani yediklerinizden kilo almamaniz gerekirken kilo alirsiniz cunku gunluk yaktiginiz miktar azalmistir . istah artmasi buyuk ihtimal ilacin etkisidir .Dahiliyeye bi giderseniz belki sizi diyetisyene yada beslenme doktoruna yonlendirebilir . Yanlis birsey soylemek istemem ama ben olsam boyle yapardim:))Cnm cvbndn yonlendreblcgni düşündgmdn sana bişey sormak istiyorm.gecenlrde düşük yaptm tsh hormonm yüksek çıktı.endokrinoloji ye gittm.Daha sonra hasimato da çıktı iki tane de nodulm çıktı.
Doktorum günlük hayatını etkilemez demişti.ilaç verdi kullanmaya başladım.
Bende 5 6 aydr nerdeyse doymuorm cok ta korkuorm ama çok şükür çok kilo almiorm 2 kilo aliorm veriyorm zaten fazlalgm var üstüne almayym bide.bol su içmeye calisiorm korkumdn bi de yeşil çay.
Ama dahiliyeye görünsem mi yine de çünkü endokrinoloji doktoru bana iştahla ilgili bişey demedi ve tiroid ilacı kullanmaya basladm 2.hafta oluo ama açlık gitmedi.Başka sebebi de olablr mi.dahiliye mi yoksa endokrinoloji mi yine.
Bi de Allah tn saat 6 7 dedi mi aclgm gidio bilinç altı mi bilmiorm ama gün içinde gözüm saatte hep yaa 2 saat olduysa yiyim artık biseyler diorm aksam olsun artık dedim dün
merhaba . Hemsirelik ogrencisiyim o yuzden cok az yuzeysel olarak bilgim var konular hakkinda ama hormon ilaclarini cevrenizdende duymussunuzdur dogum kontrol haplarida dahil hormonlarla oynayan tum ilaclar istahta artmaya sebep oluyor . Hastaliginiz sadece metabolizmanizi yavaslatir istahinizi artirmaz . yani yediklerinizden kilo almamaniz gerekirken kilo alirsiniz cunku gunluk yaktiginiz miktar azalmistir . istah artmasi buyuk ihtimal ilacin etkisidir .Dahiliyeye bi giderseniz belki sizi diyetisyene yada beslenme doktoruna yonlendirebilir . Yanlis birsey soylemek istemem ama ben olsam boyle yapardim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?