Dünyam başıma yıkıldı sanki

Baktım normal bizim avuç iclerimiz gibi . Ayak başparmaklarida normal
Malesef ki bir problem olmadigi halde xoxukta su olabilir bu olabilir gibi cumlelerle tedirginlik yaratip kendine bqglamak isteyen doktorlar olabiliyor endiselenmeyin.

Instagramda bir fenomen var onun bebeğinin de gözleri çekik yüzü de tombik olunca gözler daha da cekik duruyor ama down sendromlu falan değil.Bence olsa simdiye kadar anlasilırdı sma bile daha yenidogan döneminde anlaşılıyor

Instagramda bir fenomen var onun bebeğinin de gözleri çekik yüzü de tombik olunca gözler daha da cekik duruyor ama down sendromlu falan değil.Bence olsa simdiye kadar anlasilırdı sma bile daha yenidogan döneminde anlaşılıyor
Adı nedir o fenomenin bir bakayım bende ♥️

benim herhangi bir genetik rahatsızlığım olmamasına rağmen yaşım 35 üstü olduğundan nifty testi yaptırmıştım. böyle bir geçmişiniz varsa en azından bundan sonra aklınızda olsun. ama hem jinekolog hem çocuk doktorlarınız bana ilginç geldi
Kesinlikle aynini düşündüm yani gecmis hikayesine bakarak daha temkinli ilerlenmeliydi

İnşallah yoktur . Doğum yaptığım hastanede bir hafta kuvezde kaldı elli kere sordum sendromik bir durum varmı diye yok dediler . Dün aradım doktorunu dedim böyle böyle ya suphelenmis olabilir sıra alda yanıma gel dedi yahu sen benim çocuğumu doğduğundan beri ayda iki kere görüyorsun nasıl hatirlamazsin benim bebeğimi hatırlıyorsunuz degilmi diyorum evet hatırlıyorum ama muayene etmem lazım tekrar diyor kafayı yiycem resmen . O kadar içim parcalaniyorki ağır bir grip geçiriyor şuan burnu tıkalı birlikte yatıyoruz uyanınca onca acısına rağmen bana bir gulusu var görmeniz lazım içim eriyor resmen

Oyy yerim ben o gülüşleri. Hiç strese girmeyin neyse o. Allahın hediyesi sarılıp uyuyun. Muayeneden sonra her şey belli olur zaten.

Kızlar şimdi doktordan çıktık kadın yerinden bile kalkmadı ben down sendromu şüphesi var diyince güldü bunu kim söyledi ya çocuğun yüzünden belli olmadığı dedi . İstersen test yapayım ama yüzde yüz değil dedi . Bende çocuğu çırılçıplak soydum iyice bakın diye kadın güle güle muayene etti eminim yok dedi . Bende test yaptırmadım öyle diyince . Bide eşimle benim genetik testlerimizin temiz olduğunu duyunca o zaman asla sıkıntı yok dedi

Ah çok şükür. Gözünüz aydın. Güle güle büyütün bebeğinizi. O mal herifi de şikayet edin lütfen. Herkes doktorluk yapamıyor işte, dengesiz.

Ah çok şükür. Gözünüz aydın. Güle güle büyütün bebeğinizi. O mal herifi de şikayet edin lütfen. Herkes doktorluk yapamıyor işte, dengesiz.
Çok teşekkür ederim test yaptırmadıgim için pişman oldum eşim pazartesi tekrar götürüp yaptıracak cenemden kurtulmak için 😂

Back
X