• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyam başıma yıkıldı.

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar uzun süreden beri takip ediyorum siteyi yeni üyeyim.
Yaklaşık 7 aydır süren bir ilişkim var,ilk başlarda çok yakın değildik ama sonradan birbirimize çok alıştık,çok sevdik.Alıştıysakta 7 aydır onda çözemediğim bişey vardı,bazen gözlerini kaçırıyodu,farklı taraflara dalıyodu.
Benimle konuşmak istediğin bişey var mı diyodum hayır diyodu.Bana karşı hep içten,ilgili,sürprizleri seven,sevdiğini belli edicek şekilde davranıyodu,özellikle son aylarda..
Bir ay önce evlenme teklifi etti,ağladı.Ağlamasına şaşırmıştım bu kadar duygusal olabilir mi bir erkek diye düşünüyodum.Çevremdekiler ilişkimize gıptayla bakıyodu.
Ailesi çok iyi insanlardı.Dindar,temiz aynı zamanda neşeli bi ailesi vardı.Annesiyle telefon konuşmalarımız var,benimle kızı gibi konuşur.
Herşey güzel giderken bişeyin içini yiyip bitirdiğini,benimle bişey konuşması gerektiğini anlattı.Bende işte beklediğim o an geldi diyodum,çünkü bişeyler sakladığını hissediyodum.
Benden önce iki yıllık sevgilisi varmış,ayrılmışlar ve sevgilim o kadar üzülmüş ki depresyona girmiş,abisi doktor bütün ailesi çok yardımcı olmuş,antidepresan kullanmış,baya zor günler atlatmış.Bunları ilişkimizin başında anlatmıştı.
Dünde öğrendimki o dönemde 4 kere hayat kadınına gitmiş,üstelik sonuncusuna benimle ilk ayımızda gitmiş..Ağlaya ağlaya anlattı herşeyi,çok pişman olduğunu,aklı selim düşünemedim o ilaçları kullanırken,çok düşündüm sana anlatıp anlatmamayı ama kiminle evleneceğini bilmen lazımdı dedi..Bi sen birde Allah biliyor mahvettim hem bu dünyamı hem ahiretimi diye o ağladı,ben ağladım.
Dünyam başıma yıkıldı,dünden beri kendime gelemedim.Ailemede anlatıcam yaşayamam bu vicdan azabıyla dedi,bende anlatma insanlar kahrolur dedim.Tamam lütfen bana yardımcı ol diyip durdu.Bende herşeyin affı olabileceğini ama benimle artık olamıcağına ilişkin şeyler söyledim.
Bugün annesi aradı iş molasında eve gitmiş onlarada anlatmış,kadın çok üzülmüş ama evlatlarını teselli etmişler, herşeyin affı olabileceğini söylemişler ailem kesin beni evden kovcak diyodu ama öyle yapmamışlar.
Annesi anlattı,ben ağladım.Sevgilime o kadar bağlanmıştım ki o halde düşünemedim,dünyam karardı.
İki tarafta muhafazakar insanlarız,inanamadım hala gerçek değilmiş gibi geliyor,napıcağımı bilmiyorum,mantıklı düşünemiyorum.Siz ne dersiniz lütfen yardımcı olun..

Bende oldukca muhafazakar bir aileden geliyorum, gelin oldugum ailede ayni sekilde.
Soyle bir durum varki; erkeklerin bazi istekleri cok agir olabiliyor ve nefislerine sahip olamiyorlar. Zina evet gunahtir, ama Rabbimden baska hickimseye dusmez gunahlarini sorgulamak, bu yuzden affetmemek.

Sen bilirsin, hayatini paylasacak kisi sensin, ama sahsen ben sorun yapmazdim. Bukadar uzulup kahroldugunu gorduysem ustelik, hic sikinti etmezdim. Sen onun ilki olmayabilirsin, napalim, olaya iyi yonunden bakarsan en azindan asagi yukari ne yapmasi gerektigini azicik ogrenmistir : )

Asilmayacak bir durum degil. Allah hayirlisini versin hakkinizda, ama yazik etme sevginize derim ben.

Kuzum ya bende birşey oldu sandim. Olanlar hoş değil lakin dürüstçe anlatmış. Evlilik esnasında aldatılanlar var. Onaylıyor muyum? Hayır tabiki..
Ama en azından vicdan azabı çekip herşeyi ortaya dökmüş. Karar senin.
SEVGİLER::))::))

Ben buna bu kadar hafif bakamıyorum. İlki olmamak başka bişey; ama parayla ilişki, nasıl bir mide alır bunu? Tamam bir sorun yaşarsın da , bir ayrılık sonucu bu kadar yıkılmak, ardından da teselliyi başka kadınlarla sevişerek bulmak, hani nerdeymiş o maneviyat?

Muhafazakar bir ailenin bir bireyi olmakla, Yaratanla sağlam bir bağa sahip olmak aynı şey değil işte.
Neyse bu soruya herkesin cevabı farklı olacak. İlişkiyi yaşayacak ise sizsiniz; kendi içinizde cevaplamanız lazım.

Merhaba kızlar uzun süreden beri takip ediyorum siteyi yeni üyeyim.
Yaklaşık 7 aydır süren bir ilişkim var,ilk başlarda çok yakın değildik ama sonradan birbirimize çok alıştık,çok sevdik.Alıştıysakta 7 aydır onda çözemediğim bişey vardı,bazen gözlerini kaçırıyodu,farklı taraflara dalıyodu.
Benimle konuşmak istediğin bişey var mı diyodum hayır diyodu.Bana karşı hep içten,ilgili,sürprizleri seven,sevdiğini belli edicek şekilde davranıyodu,özellikle son aylarda..
Bir ay önce evlenme teklifi etti,ağladı.Ağlamasına şaşırmıştım bu kadar duygusal olabilir mi bir erkek diye düşünüyodum.Çevremdekiler ilişkimize gıptayla bakıyodu.
Ailesi çok iyi insanlardı.Dindar,temiz aynı zamanda neşeli bi ailesi vardı.Annesiyle telefon konuşmalarımız var,benimle kızı gibi konuşur.
Herşey güzel giderken bişeyin içini yiyip bitirdiğini,benimle bişey konuşması gerektiğini anlattı.Bende işte beklediğim o an geldi diyodum,çünkü bişeyler sakladığını hissediyodum.
Benden önce iki yıllık sevgilisi varmış,ayrılmışlar ve sevgilim o kadar üzülmüş ki depresyona girmiş,abisi doktor bütün ailesi çok yardımcı olmuş,antidepresan kullanmış,baya zor günler atlatmış.Bunları ilişkimizin başında anlatmıştı.
Dünde öğrendimki o dönemde 4 kere hayat kadınına gitmiş,üstelik sonuncusuna benimle ilk ayımızda gitmiş..Ağlaya ağlaya anlattı herşeyi,çok pişman olduğunu,aklı selim düşünemedim o ilaçları kullanırken,çok düşündüm sana anlatıp anlatmamayı ama kiminle evleneceğini bilmen lazımdı dedi..Bi sen birde Allah biliyor mahvettim hem bu dünyamı hem ahiretimi diye o ağladı,ben ağladım.
Dünyam başıma yıkıldı,dünden beri kendime gelemedim.Ailemede anlatıcam yaşayamam bu vicdan azabıyla dedi,bende anlatma insanlar kahrolur dedim.Tamam lütfen bana yardımcı ol diyip durdu.Bende herşeyin affı olabileceğini ama benimle artık olamıcağına ilişkin şeyler söyledim.
Bugün annesi aradı iş molasında eve gitmiş onlarada anlatmış,kadın çok üzülmüş ama evlatlarını teselli etmişler, herşeyin affı olabileceğini söylemişler ailem kesin beni evden kovcak diyodu ama öyle yapmamışlar.
Annesi anlattı,ben ağladım.Sevgilime o kadar bağlanmıştım ki o halde düşünemedim,dünyam karardı.
İki tarafta muhafazakar insanlarız,inanamadım hala gerçek değilmiş gibi geliyor,napıcağımı bilmiyorum,mantıklı düşünemiyorum.Siz ne dersiniz lütfen yardımcı olun..
Töbe töbeee ben de bu ilişkiler sonunda bir hastalık kaptı sandım.

Son derece mide bulandırıcı bu işi para karşılığında satın almış olması ama öyle bir anlatmışsın ki “acaba sonundan ne çıkacak” dedim.

Top yekûn abartısınız.

Yani anladığım kadarı ile şu an sadece sizin ile olan ilişkisinden dolayı değil ,yapmış oldğu eylemin vicdan azabından dolayı huzursuz.(annesine falanda anlattığına göre )
Sizin açınızdan önemli olan durum bu eylemin yanlızca sizinle ilk çıkmaya başladığı zamanda kalıp kalmaması

siz dediniz ilk zamanlarda pek bir yakın değildik diye anlatmaya da bilirdi içindede saklaya bilirdi zaten pişman olmuş hem tövbe etsin bir 3 gün oruç tutsun bide hastaneye gidip hastalık testi yaptırsın bence beraber olup olmamak sizin kararınız ama en azından bu dediklerimi yapmalı bence

Töbe töbeee ben de bu ilişkiler sonunda bir hastalık kaptı sandım.

Son derece mide bulandırıcı bu işi para karşılığında satın almış olması ama öyle bir anlatmışsın ki “acaba sonundan ne çıkacak” dedim.

Top yekûn abartısınız.

Bende bir hastalık kaptı felan sandım inan ki :) annesine neden anlatmış ki anlamadım kıza anlatmış güzel olmuş içini dökmüş tamam da anneye neden yani tuhaf o_O

Vicdan azabı duyması anlatması pişmanlık göstergesi ama.... şöyle bir soru aklıma gelmiyor değil:

Hadi affettiniz ve evlendiniz diyelim, Allah vermesin ama evde bazı sorunlar oldu diyelim evlilik bu... Çözümü yine başka kollarda arama ihtimali yüzde kaç ?

Önemli olan sevgilinize tekrar güvenip eskisi gibi devam edebilir misiniz ? Ayrıca sizinleyken ne yaptığı önemlidir. Sizden öncesine bakmayın derim. Zira erkek arkadaşınız yaptıklarından pişmanmış ve ilaçları kullandığında mantıklı bir şekilde davranamamış olabilir.
Bana göre, eğer seviyorsanız ve ileride sorun olacağını düşünmüyorsanız devam edin derim.

Bende bir hastalık kaptı felan sandım inan ki :) annesine neden anlatmış ki anlamadım kıza anlatmış güzel olmuş içini dökmüş tamam da anneye neden yani tuhaf o_O
Ben de anlamadım. Yani mide bulandırıcı ama devlet meselesi haline dönecek bir konu mu? "bizim oğlan ihtiyaç görmüş işteeeee" bizim kız görseydi bizim oğlanın anası hala ara yapmaya çalışır mıydı acaba?
Hepsi tuhaf bence.
Konu sahibi de tuhaf.

Back
X