Dünyam başıma yıkıldı.

Ailesine niye anlatıyor,bir yaşıma daha girdim.
4 kere hayat kadınına gitmiş, sonuncuda da siz hayatındaymışsınız. Büyük konuşmayayım ama benim için aldatılmanın açıklaması olamaz.

Çok abartı geldi bana ya ailesine niye anlatıyor ki ? Kendi aranızda aşardınız bunu zira kişiyi ilgilendirir bu yani kişiseldir

puhahahaha

Hiç böyle deme, anlatayım nedenini. Bu erkeklerin cinselliğe düşkünlüğü, kendilerine hakim olamaması var ya.. en azından insanları seni seviyorum diyerek kandırıp cinsel amaçlarını tatmin için kullanmamış. Bak bu yönünden bakarsan paralıya gitmiş iyi ki diye düşünüyor insan.. ama asıl iyi olan kendine hakim olabilmesi tabi ki.. Madem olamadı, gidip başkasının kanına girmemiş bari diye düşünülebilir. Artık kötünün iyisi diye bakıyoruz olaya ne yapalım bizi bu hale düşüren erkek milleti utansın

Ayrılık sonrası hayat kadınlarıyla düşüp kalkmış bir adam ne kadar da mide bulandırıcı ve o adam ileride senin kocan çocuklarına da baba olabilecek mi dersin? evlenince de yapmayacağını ne biliyorsun

Onu diyom işte ben de, hiç antidepresan kullanmamış olsak yicez de yani. Bahane banel diyom.
bu ne ki içip içip sevgilisini arayıp aşkım bu rus kız bana tecavüz etti diye ağlayanını gördüm ben (en yakın arkadaşımın sevgilisiydi)

hayat kadınına gitmesi büyük sorun...
ama demek ki adamın çevresi yok
ondan böyle alterantifi seçmiş...
vicdanlı olması ,doğruları söylemesi tabi ki
iyi ...fakat bu onun aldatmaya meyilli olduğu gerçeğini değiştirmiyor...
yukarda bir arkadaş demiş yapmayan mı var diye.... var ya da yok ,önemli olan kendini layık gördüğün yerdir...
yapanı yanına bile bile barındırırsan
o senin sorunun...

Sevdiginle beraber olmak farkli Hayat kadinina gitmek farkli bambaska birsey Üstelik sizinleykende gitmis. Hic ilaclarin arkasina saklanmasin güya dürüst görünecek pehh...

Peki siz bunu hazmedecekmisiniz?!

Benimde hayatima biri vardi (daha 3 haftalikti o zamanh) sormustum en son ne zaman biriyle beraber oldugunu (evet farkindayim sacma ve arsiz bir soru ama sefafliktan yanayim ) Bizden bir kac ay önce bir Kadina gittigini söylemisti. Güya öyle bildigimiz(!) Kadinlardan degilmis herkezle beraber olmuyormus. Üstelik gitme sebebi: Isyerinde adi seye cikarmis!!! Sonra birde beraber gittigini arkadasina sunlari demis: Söyle onlarin ikisine her ikisine tekrar gelecegim bir dahakine

Hadi canim pamuk_helva kacarrrr...Tod...Bitti... Kaldirmaz midem bunu :)

teşekkür ederim canım desteğin için ben onu affettim ağlamaktan başka bişey yapamıyorum bidaha eskisi gibi olamıcagımızı biliyorum
hadi size anlatmış gizlim saklım olmasın diye neden anneye anlatılıyor böyle bir şey sorun neyse beraber aşardınız
hayırlı evlat olamadım helallik almak için annesine babasınada anlatmak istemiş
Anneside benden özür diliyor biz evladımızı tanıyamadık diye o kadar mahcup oldumki
O zamanlar düşünememiş aklı başına sonradan gelmiş ama iğreniyorum ondan
Daha ne olabilir?herkesin hayatı bakış açısı farklı yargılayın diyemi açtım ben bu konuyu buraya

Yargılamıyoruz ki konuyu konuşuyoruz.

Daha nasıl bir akıl bekliyorsun ki affetmişsin zaten.

Antidepresanlar cinsel isteksizlik yapmıyor muydu?

Bir de neden ailelere kadar gidip memleket meselesi haline getirilmiş ki konu?
Helali dışında cinsel birliktelik yaşamış ve günah işlemiş ya, ailesine itiraf etme zorunluluğu hissetmiş. Sanırım kendini kirlenmiş hissetti. Asıl düşünceme göre, ilaçlar gerekli etkiyi gösterememiş ve tedavi olumlu sonuçlanmamış. Kendi içinde halledecekti ve konu sahibi ile paylaşacaktı.. ailesi papaz mı günahlarını affedecek. yoksa bunlar ayrılırsa ben aileme nedenini söylemeliyim, yalan söyleyemem bunları itiraf ettiğimi bilmeleri gerek bir günah daha işleyemem diye mi düşündü. Büyük bir soru işareti hepsinin sonuna gelecek şekilde ?

Az önce iç sesimle diyaloğumu okudunuz

Ben de yazının sonunda hastalık kaptığını bunu açıklayacağını falan bekledim.
Normal bir şey değil tabii ama neden ailesine annesine ağlayarak anlatıyor ben anlamadım. Bu kadar muhafazakar olsa 4 kez gitmezdi herhalde. 1 kez gidip pişman olurdu ama ilaçları içip içip 4 kez gitmiş bir tuhaf Ayrıca erkekler parayla ya da çevresinden bulduğu biriyle birlikte oluyor illaki, yapmayan erkeğin kalmadığını düşünüyorum.

üzüldüm ya... Ah bu erkekler... ne zaman adam gibi adam olacak.. Ne zaman onlara güvenebileceğiz acaba ....
Ama en azındansa pişman olması ve hatasının farkında olması güzel. Allah affetsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…