- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
çok teşekkür ederim canım yazdıkların iyi geldi bu riske nasıl girerim bilmiyorum evlenince pişman olma fikride var..hadi ayrıldım diyelim bundan sonra kimle karşılaşıcam karşılaştıgım kişi bana kendisini açıklıcakmı o var birsürü şey var kafamda beni zirveye çıkardı şimdi dibe batırdıSizi çok iyi anladığımı söyleyemem çünkü hic buna benzer bişey yaşamadım. Sevgilimin benden sakladığı 2 yil sonra söylediği tek şey sigara iciyormus iliskimizin başında 4 5 ay icmiş ama saklamiş buydu. Bunu da cok dert etmemiştim ama seninki cok farkli bir olay. Gercekten. Eger baska bir tavrı olsaydi kabul edilemez affi olmayan bir şeydi ama bu derece pişman... hatasiz insani birakin hatalarindan pisman olacak insanlara bile muhtaç olduğumuz bi dönemde yaşıyoruz bence ayrılırken 2 kere düşünün. Bir de böyle demek istemem ama eski sevgilisine olan bağlılığı ne boyutta farkettiniz mi? Eger o kizi unuttuysa ayni sekinde sizi de sever evlenirseniz ultra sever gibime geldi. Gercekten temiz bir insanmış annesine de söylediğine gore. Herkesin hayatta 2. Bir şansı vardir bence hangimiz hata yapmadik ve zaten sizde birsey kaybetmeyeceksiniz sans vererek. Biraz agirdan alin ama sonunda barışma karari alin davranışlarina hal ve hareketlerine gore de gelecege bakarsiniz. Yıkıcı degil yapıcı olmali insan. Ve dedigim gibi pisman olmak bir erdem, heleki bu devirde..
annesiyle gizliden konuşuruz çok kötü günler geçirmiş işe gidememiş rapor almış baya ağır bi dönem geçirmiş ilişkimizin başındada kullanmaya devam ediyodu ben zorla çöpe attırmıştım o zamandan sonra aklı başına gelmeye başlamış ama anlatmak için çok geç kaldı ne yazıkkiAyrıca antidepresanlarin ne menem insanin kafasini nasil karistiran seyler olduğu da bence onun bu davranışında bir sebep olabilir, kimyasal beyni etkileyen beynin düşünmesini engelleyen seyler ya ne derece sağlıklı düşünüyordu sevgiliniz sizce o ilaclari kullandığı donem?
3 erkek kardeşler aileleri çok sağlam ilişkileri var annesi babası herşeylerini bilir insanlar hep oğullarından övgüyle bahsedermiş bu yük ağır gelmiş sanırım hayırlı evlat olamadım helallik almam lazım diye anlattı dün konuşmuştuk anlatma onlara demiştim ama dayanamamış ağlayarak anlatmış annesi arayıp söyledi benden özür diledi kadıncagız annesini düşürdügü şu duruma bak yazıklar olsun onaKaç yaşında bu adam ? Ailesine anlatması tuhaf geldi ? Durup durup şimdi mi anlattı ?
Hadi sizi aldatmış üstelik böyle adi bir yolla, ailesine niye anlattı, günah çıkarır gibi?
İnandırıcı olmayan birşeyler var.
bi üst mesajda anlattım bende anlatma sakın üzme insanları demiştim bana bile anlatmamalıydın gizli kalmalıydı dedim ama helallik almam lazım yoksa bu vicdan azabıyla yaşayamam dediKeske gunahini millete anlayip onlari da ortak etmeseymis. Islamiyette gunah cikarma yok. Yaptin bi kabahat tovbe et tamam ne ailene anlatiyosun. Cok sacma
dürüstlügüne şüphem yok ne olduysa doğrusuyla anlatmıştır hep şu güne kadar ama dürüst diye sevinemiyorum işte bu olay çok farklı bişey ne yazıkki insan başına gelmeden anlayamıyoMillet her önüne gelenle yatıp kızlığını diktirip masum ayağına yatıyor. Sizin nişanlınız bi erkek olmasına rağmen yaptığı şey bi istisna olmadığı sürece ortaya çıkmayacağı halde kaç kere gittiğine kadar size anlatmış. Üstelik o kadar vicdan azabı çekiyor ki evlilik teklifi ederken bile ağlıyor bu yük ona ağır geliyor. Sizin tercihiniz ama böylesine dürüst erkeği bir daha zor bulursunuz
yav ne helalligi kimsenin hakkina girmemis ki neyin helalligini alacak. Millete anlatinca affolmaz zina, sadece tovbe edecek o. Bos yere milletin midesini bulandirmis. Kac yasinda?bi üst mesajda anlattım bende anlatma sakın üzme insanları demiştim bana bile anlatmamalıydın gizli kalmalıydı dedim ama helallik almam lazım yoksa bu vicdan azabıyla yaşayamam dedi
Canım ben seni anlıyorum ama eğer bu yüzden ayrılırsan çok pişman olursun. Unutma affetmek Allah'a mahsusdürüstlügüne şüphem yok ne olduysa doğrusuyla anlatmıştır hep şu güne kadar ama dürüst diye sevinemiyorum işte bu olay çok farklı bişey ne yazıkki insan başına gelmeden anlayamıyo
onun açısından bakamıyorum işte içinde neler kopuyo kimbilir,ama anlatma diye defalarca söyledim hatta keşke banada anlatmasaydın dedim seni ne kadar sevdigimi günün birinde anlıcaksın dedi ama eskisi gibi olacagımızı sanmıyorum 26 yaşında bu aradayav ne helalligi kimsenin hakkina girmemis ki neyin helalligini alacak. Millete anlatinca affolmaz zina, sadece tovbe edecek o. Bos yere milletin midesini bulandirmis. Kac yasinda?
çok teşekkür ederim canım yazdıkların iyi geldi bu riske nasıl girerim bilmiyorum evlenince pişman olma fikride var..hadi ayrıldım diyelim bundan sonra kimle karşılaşıcam karşılaştıgım kişi bana kendisini açıklıcakmı o var birsürü şey var kafamda beni zirveye çıkardı şimdi dibe batırdı
annesiyle gizliden konuşuruz çok kötü günler geçirmiş işe gidememiş rapor almış baya ağır bi dönem geçirmiş ilişkimizin başındada kullanmaya devam ediyodu ben zorla çöpe attırmıştım o zamandan sonra aklı başına gelmeye başlamış ama anlatmak için çok geç kaldı ne yazıkki
Yasi da kucuk degilmis. Ben olsam istedigi kadar kadinla birlikte olsun bi adamla evlenirim. Beni benden oncesi baglamaz, benden sonrasi ilgilendirir. Amaa nerde ne konusacagini bilmeyen adamla evlenmem. Cocuk gibi gitmis ailesine neler anlatmis, bir suru rezillik.. Bu yuzden ondan ayrilirdim ben.onun açısından bakamıyorum işte içinde neler kopuyo kimbilir,ama anlatma diye defalarca söyledim hatta keşke banada anlatmasaydın dedim seni ne kadar sevdigimi günün birinde anlıcaksın dedi ama eskisi gibi olacagımızı sanmıyorum 26 yaşında bu arada
Yasi da kucuk degilmis. Ben olsam istedigi kadar kadinla birlikte olsun bi adamla evlenirim. Beni benden oncesi baglamaz, benden sonrasi ilgilendirir. Amaa nerde ne konusacagini bilmeyen adamla evlenmem. Cocuk gibi gitmis ailesine neler anlatmis, bir suru rezillik.. Bu yuzden ondan ayrilirdim ben.
savunulcak bi tarafı yok malesefki Allah yardımcısı olsun inşallah bidaha düşmez böyle bi hataya..
Eleştirmek gibi olmasin yanlis anlamayin ama bir cok kadının "bundan sonra kim cikacak karsima" diyerek hata yaptığına şahit oldum bu düşünceyi uzaklastirin kafanizdan, sadece ileride mutlu olup olamayacaginiza bakin derim, risk de değil şans vereceksiniz zaten
Kolay anlatılır da bir sey degilki, ve Düşünsenize anlatmasa asla bilemeyecektiniz. Anlatmak zorunda degildi yani, saklasa saklayabilirdi, dürüst bi insan
Bu arada bende resmen tanimadigim adamin avukati oldum ya neyse
çok rahatlattınız sagolun..inşallah affedilirde bidaha düşmez bu hataya..anneside arıyo kendiside arıyo hem onu rahatlatıcak şeyler söylüyorum düşene bidaha vurmak istemiyorum hemde dayanamıyorum sitem ediyorum ağlıyorum karmakarışıgım bizi öyle bi duruma soktuki hem nefret ediyorum hem onun adına üzülüyorumÖncelikle dürüst bi insan.
Pişman ve bunu konuşmaya utanıyor olmasi iyi bir sey bence...Pişkin pişkin, rahat rahat yapanlar var bu igrencligi.
Günah kul ile Rabbim arasındadır.
Tövbe edip kimseyi şahit tutmasaydi keşke. Ama belli ki bi buhranin içinde. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah. Konuştunuz mu hiç ayrıldıktan sonra?
ona inanılmaz derecede aşık olduğunu biliyorum bana başından anlatmıştı başlarda beni o kadar sevmediginide hissediyodum,ama hep iyiydi üzcek hakaret edicek tek bi kelime çıkmadı,sonraları sevgisini çokça hissettirdi sen hiçbiri gibi degilsin seni hep mutlu edicem asla üzmücem dedi ama kötülüklerin en büyügünü yaptıoyy ben nelerle ugrasiyorum millet nelerle ugrasiyor
adam birine oyle asik olmus ki ayrilinca depresyonlara girmis hayattan vaz gecmis isi gucu birakmis.yani kizi olesiye sevmis.arkadasim bu erkek sence simdi o kizi unutupta senimi sadece seviyor yani.bence sen parali hatunlari dert etme onceki hatunun derdine yan.ayrica anneye gidip ben kadinlarla parayla yattim diyip zirlayip ortaligi ayaga kaldirmak ta neyin nesi .bu da cok garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?