- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Her ne olursa olsun günah gizli kalmalı birilerine anlatıp onlar şahit tutulmamalı günaha.ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınz
ilaçlar öyle hissizleştirmişki anlamamış her gittiğinde pişman olmuş annesi çok üzüldü benden özür diledi oğlu hem kendisinin hem hepimizin hayatını mahvettiHiç böyle deme, anlatayım nedenini. Bu erkeklerin cinselliğe düşkünlüğü, kendilerine hakim olamaması var ya.. en azından insanları seni seviyorum diyerek kandırıp cinsel amaçlarını tatmin için kullanmamış. Bak bu yönünden bakarsan paralıya gitmiş iyi ki diye düşünüyor insan.. ama asıl iyi olan kendine hakim olabilmesi tabi ki.. Madem olamadı, gidip başkasının kanına girmemiş bari diye düşünülebilir. Artık kötünün iyisi diye bakıyoruz olaya ne yapalım bizi bu hale düşüren erkek milleti utansın
bilmiyorumki bidaha ne ona güvenebilirim nede ondan sonra geleceklere çok zor bişey geldi başımaAyrılık sonrası hayat kadınlarıyla düşüp kalkmış bir adam ne kadar da mide bulandırıcı ve o adam ileride senin kocan çocuklarına da baba olabilecek mi dersin?evlenince de yapmayacağını ne biliyorsun
bende onu sordum cinsel isteksizligi zaten tam olmuyosun üstüne bide pişman oluyosun konuşmayalım utanıyorum dedi..ailesindende helallik almak istemiş vicdan azabı çekiyomuşAntidepresanlar cinsel isteksizlik yapmıyor muydu?
Bir de neden ailelere kadar gidip memleket meselesi haline getirilmiş ki konu?
test yaptırmış bişey yokmuş ama barışma fikrini düşünemiyorum hiçbarışacaksın gibi hissediyorum
o yüzden mutlaka TEST yaptırsın evlenmeden
ciddi pek çok hastalık kapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?