• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dünyam başıma yıkıldı :(

Kendinize kahır okumayın.
Ancak bu adamla devam ederseniz kahır okumanıza da gerek kalmaz zaten.
Şükredin ki evlenmeden önce yakalamışsınız sadakatsizliğini ya da asla kabul etmediği cinael sorununu.
Dönerseniz kendi ipinizi kendiniz çekmiş olursunuz.

Şükredin ki evlenmeden önce yakalamışsınız sadakatsizliğini ya da asla kabul etmediği cinael sorununu.
Düşüncelerimin kibar kibar ifade edilmiş hali ( :

haklsınız herşeyin farkında olmama ragmen başaramıyorum

Iktidarsiz diye mi dunya basiniza yikildi yoksa baska kiza sirnasti diye mi?
benim onunla dalga geçip beni bıraktıgı ve benden ayrıyken hep cok üzüldüğünü bensiz yapamadığını söyleyip başkalarıyla bu şekilde konuşması onu arayıp agzıma gelenı saymak istiyorum

benim onunla dalga geçip beni bıraktıgı ve benden ayrıyken hep cok üzüldüğünü bensiz yapamadığını söyleyip başkalarıyla bu şekilde konuşması onu arayıp agzıma gelenı saymak istiyorum
Kusura bakma da basligi gorunce biri öldü zannettim.Bu ne keder allasen.Canin aciyodur anliyorum seni ama burdan cikarman gereken bir ders ve uzaklasman gereken bir erkek var.

kimseyi onun kadar sevmeyecekmişim gibi.. tüm hatalarına rağmen onu kabul ettim ve hep sevgimin arkasına sığındım okadar çok taviz verdm ki kendimden anlatamam.

oyle bi seveceksin ki baskasini buna sen dahi inanamayacaksin :KK54:
gecmis gitmis olsun artik,olan olmus.
bundan sonra onune bak,o adamdan da uzak dur.

Yeni bi sayfa açmak için geç değil yakınma, önüne bak. Hepimiz bişiyler yaşıyoruz, bazen yeniden başlamak zorundayız. .

Back
X