Bu sefer kararli olmam lazim farkindayimOlaya hayatımın hatası diye yorum yaptığınız için ben bekaret gitti sandım.
Neyse umarım dönmeye kalksa da affetmezsiniz arkadaş skandalından sonra...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer kararli olmam lazim farkindayimOlaya hayatımın hatası diye yorum yaptığınız için ben bekaret gitti sandım.
Neyse umarım dönmeye kalksa da affetmezsiniz arkadaş skandalından sonra...
Bu yorumlari okudukca kendimi daha oyi hissediyorumoyle bi seveceksin ki baskasini buna sen dahi inanamayacaksin
gecmis gitmis olsun artik,olan olmus.
bundan sonra onune bak,o adamdan da uzak dur.
Yeniden baslayacak kadar guclu hissetmiyorum kednimi ama oyle yapacagim baska sansim yok cunkuYeni bi sayfa açmak için geç değil yakınma, önüne bak. Hepimiz bişiyler yaşıyoruz, bazen yeniden başlamak zorundayız. .
Kiz ben yazcaktim tam :) hele bi de ilk defada :) konu sahibine de tavsiyem tovbe et ve yoluna bak.. ondan koca olmazmis demek kiİktidarsız olduğunu hemencık nasıl anladın?
Aynen öyle, geçen zamanına yanarsın. Bazı adamlara taviz vermeye, hayatının merkezi yapıp değer vermeye gelmiyo.Yeniden baslayacak kadar guclu hissetmiyorum kednimi ama oyle yapacagim baska sansim yok cunku
Bide beni suclayip ayrildi benden okadar ofkeliyim kiKiz ben yazcaktim tam :) hele bi de ilk defada :) konu sahibine de tavsiyem tovbe et ve yoluna bak.. ondan koca olmazmis demek ki
Malesef oyle bunu acu bi sekilde gormus oldumAynen öyle, geçen zamanına yanarsın. Bazı adamlara taviz vermeye, hayatının merkezi yapıp değer vermeye gelmiyo.
haklsınız herşeyin farkında olmama ragmen başaramıyorum
Bi çoğumuz bunu tecrübe edinerek öğreniyoruz ne yazıkki. Unutma yalnız değilsin:) evli değilsin ve şansın var,Malesef oyle bunu acu bi sekilde gormus oldum
Eh başaramamaya devam edşn o halde.
Kendini zorla ateşe atmaya çalışanı kimse kurtaramaz.
Bir kaö ay sonra daha şiddetli bir konu açtığınızda görmezden geleceğim.
Madem kendi bildiğinizi yapacaksınız niye insanları yoruyorsunuz?
Varın bildiğinizi eyleyin o vakit. İnsanlar da gerçekten yardım isteyen kişilerle sohbet etsinler.[/QUO
Ben sizlere icimi dokmek icin yazdim tabiki soylediklerinizden guc aliyorum bu sefer yenil dusmeyecegim
Evet cok sukur Umarim en az hasarla atlatirim bu durumu inanin ne soyleycegimi bile bilmiyorumBi çoğumuz bunu tecrübe edinerek öğreniyoruz ne yazıkki. Unutma yalnız değilsin:) evli değilsin ve şansın var,
Ayy ben gerçekten inanamıyorum size yaa!! adam iktidarsız !! Dua et ki evlenmeden anladın.. Dua et ki hayatın da mahfolabilirdi.. Arkadaşına yazmasına bişey diyemem, karaktersizmiş işte ayrıca kendini ıspatlama çabası falan,ezik bi tip boşver üstünde bile durma..yıllarca birini sevdim her seferinde peşinden koştum tüm eksilerine rağmen onunla olmayı tercih ettim çünkü düzelceğine inandım benimle olursa düzelir dedim aile yapılarımız eğitim seviyemiz çok farklı bir ayrılıp bir barıştık hep.
herşeye rağmen onun sevgisine inanıyordum ilk defa birlikte olduk ve iktidarsız olduğunu fark ettim bu durum sinirimi bozdu tabi ama ona göre sorun yoktu sorun bendeydi neyse akşam eve geldim ve benimle yapamayacağını benim onunla dalga geçtiğimi söyledı asla öyle birsey yapmadım onun yapadaıgını fark edince devam etmek istemedım sadece.. Neyse bikaç gün sonra bi arkadaşımdan onu ekledık ve kıza öyle şeyler yazdı ki beynim durdu kızı tanıdığımı falan bilmiyor.
ben nasıl bukadar kör olabilirim canım çok yanıyor bu histen kurtulamıyorum yıllarımı nasıl böyle biri için heba ettim canım çok yanıyor hayatımdaki en büyük hatayı degmeyecek biri için yaptım en kötüsü de bana gelirse yine onu affetmekten korkuyorum nasıl bukadar ıradesiz olabilirim ALLAH beni kahretsin![]()
![]()
Bazen ne anlamak istersek onu anlariz malezef tam tersi olsada gereksiz bir seviyor benilere inandiriyoruz kendimizi zarardan donen kardadir buda boyle oluversin kapat gitsin olmamis varsay yok kabul etkendimi ondan alıkoyamıyorum herzaman beni ınandırmayı başardı offf
Bana aci veren tarafi icimde bukadar buyuttugum insanin tum bunlara degmemis olmamasi aslinda o hep oyleymiste ben kendimi kandirmisim bunca zamanAyy ben gerçekten inanamıyorum size yaa!! adam iktidarsız !! Dua et ki evlenmeden anladın.. Dua et ki hayatın da mahfolabilirdi.. Arkadaşına yazmasına bişey diyemem, karaktersizmiş işte ayrıca kendini ıspatlama çabası falan,ezik bi tip boşver üstünde bile durma..
Suratina tukurulmeye bile degmeyecek kadar basit bir insanmis cok sonra anladim. Ben zaten kendime sitem ediyorum bukadar kor aptal iradesiz davrandigim icin sadece karsima cikarsa nasip dvrancagimi bilmiyorum. Bugun numarami falan degistiricem bidaha bana ulasmasini istemiyorumBazen ne anlamak istersek onu anlariz malezef tam tersi olsada gereksiz bir seviyor benilere inandiriyoruz kendimizi zarardan donen kardadir buda boyle oluversin kapat gitsin olmamis varsay yok kabul et
Gayet iyi anlıyorum dünyan yıkıldı falan ama bi de şu açıdan bak Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bişeyleri hayatını mahfetmeden önce öğrendin.. Şükret.. O kadar çok böyle gerçek yüzünü göstermeyen erkek var ki.. İnsanlar çocuk doğurduktan sonra yaşıyor bu olayları malesef çok geç oluyor..Bana aci veren tarafi icimde bukadar buyuttugum insanin tum bunlara degmemis olmamasi aslinda o hep oyleymiste ben kendimi kandirmisim bunca zaman
Suratina tukurulmeye bile degmeyecek kadar basit bir insanmis cok sonra anladim. Ben zaten kendime sitem ediyorum bukadar kor aptal iradesiz davrandigim icin sadece karsima cikarsa nasip dvrancagimi bilmiyorum. Bugun numarami falan degistiricem bidaha bana ulasmasini istemiyorum
O seni sözleriyle kandırmış seven insan peşinden koşturur mu bu kadar sorun çıkarır mı. Sorunu sen de gördüğü halde sen hala affedebilirim diyorsun ve hala sevgisine mi inanıyorsunevlenmek için çok hayaller kurduk sevgisinede inandım hep nasıl böyle oldu aklım almıyor