• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dünyam başıma yıkıldı :(

evlenmek için çok hayaller kurduk sevgisinede inandım hep nasıl böyle oldu aklım almıyor

Canım ya benim de 6 senelik aşık olduğum sevgilim vardı evlilik hayalleri kuruyorduk hatta hayali geçmişti istemeye geleceklerdi. Sonra ne oldu biz ayrıldık ayrıldığımız gün başkasını buldu. Ben sanıyorum ki 12 gün sonra buldu. Ben ne aptalmışım o da ne kadar karaktersizmiş. İğreniyorum şuan. Ve onunla evleniyor. Ondan sonra biri daha oldu onunla da ciddi başladık 4 ay görüştük ayrıl barış oldu hayaller kurduk evlilikle ilgili eşyalardı vs ben yapıcam diyordu. (Mobilyacıda çalışıyordu o yüzden kendisi yapıcaktı.) 2 ay hiç ayrılmadan çıktık sonra bana soğuk davranmaya başladı aldattığını söyledi ama sorun ailemin onu istememesiymiş eski sevgilisine dönmemiş veya başkasıyla aldatmamış kuzenime (yengesine) öyle söylemiş.
Yani kısacası demek istediğim öyle her hayal kurduğun kişiye güvenme, inanma evlilik konusunda. Nişanlansan, düğün günü alsan bile bir şey çıkabiliyor ve ayrılabiliyor insanlar.

Kime ne yazarsa yazsın bir şey yapacağı yok ki abi iktidarsızmış:KK70::KK70::KK70:

Sen bununla evlenmek mi istiyorsun anlayamadım???
Çeri müthişsin, ama adamın tesisat arızalı, bozuk anam bozuk, kimseye bir şey yapamaz ki zaten. Ama ne demişler niyet önemli, adam Kazanova işte.
Konu sahibi hem aldatıldığına hem de adamdaki cürrete kızıyor bence. Yav daha kendi kız arkadaşına kendini kanıtlayamamışken başka baharlara yelken açmaya çabalıyor. cahil cesareti mi demeli yoksa yenilen pehlivan güreşe doymaz mı demeli bilemedim. :KK53:

Allahın sevdiği kuluymuşsun .. bekaretine birşey olmamış. Yarın bir gün çok sevdiğin biri olacak eşin olacak.. Birşeyleri yaparken bunları düşün o adamın yüzüne nasıl bakacağını.
Hatanı tekrarlama yoksa daha çok üzülürsün. Böyle bir insan affedilir mi? Sana ne ümit veriyor ne evlilikten bahsediyor. Yok yok kesinlikle yanlış biran önce toparlan aklını başına al..

Cok su
Gayet iyi anlıyorum dünyan yıkıldı falan ama bi de şu açıdan bak Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bişeyleri hayatını mahfetmeden önce öğrendin.. Şükret.. O kadar çok böyle gerçek yüzünü göstermeyen erkek var ki.. İnsanlar çocuk doğurduktan sonra yaşıyor bu olayları malesef çok geç oluyor..
Cok sukur oyle insan verdigi deger emege ve degmedigine uzuluyor zaten

bilmiyorum tlfununda o ozellik var mi ama sectigin numaralarin sana ulasmasini engelleyebilirsin.
olmadi operatorun araciligiyla engellersin numarasini..en son care tlf numarasi degistirirsin.
sakin yumusama geri donme.
Bidaha asla donmeyecegim boyle bi insana kendimi bulastirdigim icin kendime cok kziyorum

Canım ya benim de 6 senelik aşık olduğum sevgilim vardı evlilik hayalleri kuruyorduk hatta hayali geçmişti istemeye geleceklerdi. Sonra ne oldu biz ayrıldık ayrıldığımız gün başkasını buldu. Ben sanıyorum ki 12 gün sonra buldu. Ben ne aptalmışım o da ne kadar karaktersizmiş. İğreniyorum şuan. Ve onunla evleniyor. Ondan sonra biri daha oldu onunla da ciddi başladık 4 ay görüştük ayrıl barış oldu hayaller kurduk evlilikle ilgili eşyalardı vs ben yapıcam diyordu. (Mobilyacıda çalışıyordu o yüzden kendisi yapıcaktı.) 2 ay hiç ayrılmadan çıktık sonra bana soğuk davranmaya başladı aldattığını söyledi ama sorun ailemin onu istememesiymiş eski sevgilisine dönmemiş veya başkasıyla aldatmamış kuzenime (yengesine) öyle söylemiş.
Yani kısacası demek istediğim öyle her hayal kurduğun kişiye güvenme, inanma evlilik konusunda. Nişanlansan, düğün günü alsan bile bir şey çıkabiliyor ve ayrılabiliyor insanlar.
Malesef boyle ben ilk askim evlencegim adam olsun istedim okadar cok hayal kurduk ki nasil bukadar karaktersiz olabilir inan aklim almiyor ben nasilda inanmisim ona sanki hersey bi ruya ben uyaninca gecicekmis gibi

Allahın sevdiği kuluymuşsun .. bekaretine birşey olmamış. Yarın bir gün çok sevdiğin biri olacak eşin olacak.. Birşeyleri yaparken bunları düşün o adamın yüzüne nasıl bakacağını.
Hatanı tekrarlama yoksa daha çok üzülürsün. Böyle bir insan affedilir mi? Sana ne ümit veriyor ne evlilikten bahsediyor. Yok yok kesinlikle yanlış biran önce toparlan aklını başına al..
Baska sansim yok zaten. Kendimden utaniyorum benim ofkem kizginligim daha cok kendime

Çeri müthişsin, ama adamın tesisat arızalı, bozuk anam bozuk, kimseye bir şey yapamaz ki zaten. Ama ne demişler niyet önemli, adam Kazanova işte.
Konu sahibi hem aldatıldığına hem de adamdaki cürrete kızıyor bence. Yav daha kendi kız arkadaşına kendini kanıtlayamamışken başka baharlara yelken açmaya çabalıyor. cahil cesareti mi demeli yoksa yenilen pehlivan güreşe doymaz mı demeli bilemedim. :KK53:
Ustelik sorun sende diyo bana beni guldurmey basardiniz tesekkur ederim.

Ustelik sorun sende diyo bana beni guldurmey basardiniz tesekkur ederim.
Seni güldürebildiysem inan mutlu olurum, üzme tatlı canını, hayatını yaşa ya. Uğraşma başarısız, kompleksli insanlarla, önüne bak ne yapacaksın böyle adamı ya...

Kendine yedirememiş o durumu suçu size atmış. Ayrıca zaten arkadaşınızla deneyip bu yazışmaları gördükten sonra mideniz kaldırmaz ki

Suan nefret ediyorum ondan agzima geleni sayip sovesim geliyor ama bunlarida hak etmiyor farkindayim
En güzel yapacağınız şey sessiz kalmak inanın bu daha iyi bir cevap nekadar önemsiz olduğunu görür.Ayrica böyle biri için kendiniz daha fazla üzmeyin :KK60:

Degmeyecek biri için hata yaptığına pismansan şimdi de değmeyecek biri için konu açtığına pişman olmadan konu takibi bırak derim

Degmeyecek biri için hata yaptığına pismansan şimdi de değmeyecek biri için konu açtığına pişman olmadan konu takibi bırak derim
Ben bu konuyu buradaki insanlara derdimi anlatmak azda olsa icimi rahatlatmak onlarin fikirlerini almak tecrubelerinden yararlanmak icin paylastim acip da konuyu takip etmemek icin degil. Yorumunuz icin tesekkurler.

Back
X