Ya evet evlenmek değil önemli olan ama benim bu zamana kadar hiç sevenim ilgi gösterenim olmadı ne bileyim insan istiyorÖnemli olan evlenmek degil, iyi bir evlilik yapmak. Sahsen 30 yasimdan sonra evlendim. Bunu hic kompleks yapmadim. Erken yasta evlenenleri de gördük. Bana biraz bosluktasiniz gibi geldi su is konulardan dolayi
Ya mesele evlenmek değil mesele asla sevilmemekEvlenince gerekli insan mı olacaksınız? Veya evlenince insanlar dahamı değerli oluyor?
26 yaş ne ki ya.. gençliğinizin baharındasınız yapmayin düşünmeyin böyle seyler.
Kardeşimde sizinle aynı yaşta, anneme ve bana böyle söylese ne kadar kızarız. Doğru kişi henüz karşınıza çıkmamış olay bu sadece.
Iş meselesine gelince, bence iş bulmaya odaklanırsaniz aklınızdaki bu yanlış duşuncelerden kurtulursunuz
Kendisi için böyle bir kelimeyi kullanan kızları hiç ama hiç anlamıyorum.koca bulmak için geç mi kaldım????
Bu muhtemelen sizin tavirlarinizdan kaynaklaniyor. Biraz daha güler yüzlü olsaniz kismetiniz acilir.Ya evet evlenmek değil önemli olan ama benim bu zamana kadar hiç sevenim ilgi gösterenim olmadı ne bileyim insan istiyor
Ya evet evlenmek değil önemli olan ama benim bu zamana kadar hiç sevenim ilgi gösterenim olmadı ne bileyim insan istiyor
artık sevmiyorum sanırım...Sen kendini seviyormusun?
Aşk olsnKendisi için böyle bir kelimeyi kullanan kızları hiç ama hiç anlamıyorum.Derde bak diyip çıkıyorum konudan.
Size de aşk olsnSen de haklısın. Şimdi ne desek boş.
Yaş olmuş 26. Evlenmemişsin.
Bi ayağın çukurda, bi gözün toprağa bakarken bilemiyorum nasıl olacak bu işler.
OkAşk olsn
Size de aşk olsn
Neden?artık sevmiyorum sanırım...
Amaçlarımın, hayallerimin hiçbirini gerçekleştiremedim kiGenşler evlenmek bir statü değil ya
Valla değil
Evliliği statü veya başarılı hissetmek için yapmayın
İnsan evlendi diye niye kendini daha işe yarar hissetsin?
Hiç mi hayatta bir başarınız amacınız yok?
İyi bir evlilik yaptın diye mutlu olursun şükredersin filan
Ben üzülüyorum gerçekten mesela bazı kızlar evlendi diye kendini ayrı boyutta görüyor ya
Hiçbir işe yaramadım hatta kendime bile fazlalığım sanırım. İnsanın tek bi hayali bile gerçek olmaz mı?Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?